torsdag 3 september 2015

MERA NYTT



God förmiddag, har just fått meddelande att 500 kg nya varor anländer om ett par timmar. Så nu blir det att bära och plocka fram nya varor i em. Har fullt upp med att ta emot alla höstnyheter som anländer varje vecka. Dessa ljuvliga planscher kom förra veckan och har gillats av kunderna så åtskilliga har fått följa med hem. 

Dags att öppna butiken och förbereda för helgens invasion. Östgötadagarna infaller alltid första helgen i september och det är lika trevligt att deltaga. Denna söndag får vi ju dessutom finbesök utav landshövdingen och har annorlunda tider den helgen. 10-17 gäller östgötadagarna, ha en fin dag. Butiken öppen som vanligt to-fr 12-17, Kram på er, VIOLAN

tisdag 1 september 2015

VÄLKOMMEN SEPTEMBER





God Morgon, september har startat med blåst och regn, ett riktigt ruskväder är det idag i vattenhålet. Är alltså i Västerviks skärgård och sitter just nu i soffan med en kopp te och har tänt höstens första brasa, ganska mysigt faktiskt.

Idag blev det ett collage ifrån månaden augusti som varit innehållsrik. En ny utplats skapades i vattenhålet, blev kanon. Rensade 7 kg kantareller som nu ligger i frysen. Ingen angenäm upplevelse var att bli getingstucken så jag behövde läkarvård. På torsdag ska jag allergitestas så jag i fortsättningen har rätt mediciner hemma.

Vilde Malte startade sin vaccination mot sina allergier, bl a sina två kvalsterallergier och gråbo. I mitten av månaden for jag till Formex och det blev Stockholm 5 dagar en resa där jag även kunde vara turist i min huvudstad. Blev många härliga upplevelser i det fina vädret med bl a båttur under Stockholms broar. Fick en mininsemester på 1,5 vecka och det var välbehövligt efter denna intensiva jobbarsommar. Vi har aldrig haft så många besökare och det är ju glädjande.
Har testat lite olika idéer i mina två hem och det är ju inte ovanligt för att vara mig som ni vet...
Den sista augustiveckan har det blivit många timmar i butiken för att ta emot alla höstnyheter ifrån Formex och skapa nya miljöer. 
Mkt mera har hänt så detta var ett litet urval, önskar alla en fin start på hösten, kram VIOLAN