onsdag 28 januari 2009

MINA MÅNBORD

HJÄLP, börjar detta inlägg med idag. Är det fler än jag som har problem med befintliga sidoinlägg. Har haft det i flera dagar. En del av mina bilder är borta, visar tom ruta med ett litet rött x i och när jag går in och kollar så är inte bilden helt plötsligt tagen från min bloggmapp utan från nätet och det står att det är fel adress...och givetvis har jag ju inte sparat dessa bilder. Någon som har varit med om detta tidigare, eller vet hur man gör? Tacksam för råd!

Men nu vad det ju inte bloggerstrul jag skulle skriva om denna onsdagsmorgon utan mina nya månbord. Dessa har jag gått och suktat efter sedan jag såg dom hos Kerstin i somras. Även dom är inköpta hos Presentidé i Västervik. Har fotat både dagtid och i skymning för borden står i motljus från fönstren så det var inte lätt.....


Som jag berättat tidigare har jag en vägg med 3 st stora fönster. I mittenfönstret står min fina favoritmadonna med kyrkoljusstakarna. Allt är inköpt i Köpenhamn och nu har jag placerat mina nyinköpta månbord på varsin sida av henne.



Här ser ni det fjärde fönstret som sitter i snedväggen och som gör det stora rummet extra charmigt. Jag lyckas inte med att ta helhetsbilder för rummet är väldigt stort. Åt andra hållet ser det ut så här....



Då kollar vi väl lite extra då vad som hamnat på högerbordet.....och vi kan ju slå en blink först på bordets detaljer, ni ska veta att jag betalade strax under tusenlappen för ett bord.....fynd alltså...







Den här lille killen har jag alldeles nyss köpt på loppis och han får bli kvar här hemma och även fyndat en soppterrin för mina pärlhyacinter.



Så har även VIOLAN fått dille på att piffa till kronljusen med diverse...förra veckan fick jag över spetsar och hittade en gammal Bibel som inköptes för pärmarnas skull och den var trasig så då hade jag hjärta att riva ut textblad.

Hade egentligen inte tid med detta men så satte jag igång och då var jag ju fast...att det här kunde vara så himla mediterande kunde jag inte tro, nog vet jag att jag bara försvinner och inte är kontaktbar när jag målar mina bilder så kanske inte så förvånande att jag helt enkelt blev fast även i detta....




Ljusen fick ligga på en av mina bibelpärmar och som det lilla extra fick ett av mina favoritkors lämna smyckesskrinet.



Vackra silver- och nickelföremål finns alltid med när jag arrangerar mina stilleben. Dessa vackra rokokostakar finns det åtskilliga utav här hemma.



Det var det ena bordet, så då tittar vi välan på det vänstra då....



Som ni vet är jag ju ständigt på jakt efter nya varor till butiken och som alltid slinker det in något nytt i hemmen från dessa turer. Förra veckan tror jag att jag hoppade jämfota på min favoritloppis då jag äntligen hittade en stor vacker gammal tesamovar och dessutom detta pressglasfat på nickelfot....jag förstod på direkten var de skulle hamna.


Något jag alltid har span efter är gamla Biblar. Extra roligt var det när jag fann denna lilla. Lilla katekesen var ju något man bara skulle kunna när prästen kom hem till gården och hade husförhör med husfolket och drängar och pigor. Jag har hört åtskilliga historier om detta från min farmor som bodde på gård i Småland och som var född í slutet av 1800-talet.


Jag besöker ofta bokantikvariat och där hittar jag mina Biblar till billiga priser, älskar att besöka dessa butiker som ofta ruvar på härliga skatter...och här hittade jag min gamla Bibel som var trasig,men vilka skinnpärmar, SUCK



Nu finns dom med på bägge borden som inslag i dessa stilleben och här ovan ser ni att jag har den mer som en bild och på andra bordet har jag lagt mina ljus på en pärm. Men en tår trillade nerför min kind när jag läste insidan på denna Bibel.

En liten gosse hade plitat dit sina snirkliga bokstäver med lite stavfel i sina ord under sista delen utav 1800-talet. Jag blir allitd så rörd när jag läser gamla kort som uttrycker känslor och just denna Bibel, ja ni förstår...

För ett par veckor sedan såg mitt blombord ut på detta sättet, ljuvligt eller hur. Nu är krokusarna utblommade och nu finns där istället fullt utav vita prumulor.

Vill avsluta med detta blomfång och önska er en fortsatt trevlig vecka och så vädret...ni har väl inte hört ordet grå himmel, jodå, det är likadant fortfarande, MEN idag är det stor loppisdag och då piggnar VIOLAN till vet ni! Ha det så bra där ute alla mina goa vänner, KRAMEN från VIOLAN

63 kommentarer:

Roses & Angels sa...

Hej på dig! WOW månbordet är jätte snyggt och allt annat också. Ja du att det strular med bloggen är konstigt, har inget råd att ge dig men har egen erfarenhet! Kan inte få tillbaka min rubrikbild och kan ej heller lämna kommentarer hos vissa, förstår inte vad det är som är fel. MEN hoppas att det rättar till sig för dig! Ha en bra dag! Kram Christa PS nu ska jag kika in i affären din! :-)

Det vita dårhuset sa...

Ohh, vilka månbord!! Jag är oxå på jakt efter ett månbord!
Älskar dom!!
Jag har oxå haft problem men har tyvärr inga råd att ge jag heller=(
Ha en fortsatt bra dag. Kram Erika

Anonym sa...

Himmel vilka snygga månbord. Svimmar ju snart på allt fint du visar.
Fast ajg har ju inte tid att svimma just nu:-) Ska iväg till vc nu.
Nej, inte det problemet har jag haft.
Fast andra problem med bloggen just nu har jag.
Kram

Hemmalycka sa...

Snygga bord och allt du har smyckat de med.
Kram Åsa

Rummet för välbefinnande sa...

Oj, oj, oj Viola!!!!
Vilka bord och vad fint du har gjort. Ja, jag bara läser och njuter och tittar och njuter.... Bibeln med skinnpärm är ju helt fantastiskt och korset är såååå fint. Ja, jag kan fortsätta hela dagen tror jag. Ljusen blev jättefina och jag är precis likadan när jag börjar - förlorar mig totalt och VIPS så har tiden bara runnit iväg. Det är som en slags meditation, gott för själen.
Tack för inspirationen du ger och jag önskar dig en trevlig helg!
Kram Mia

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig....oooooh vilka bord...Snyggt! Och underbara ting du har ställt på dem. Dem gamla biblarna var så fina så fina...

I sommar hoppas jag på att jag hittar ett fint gammalt månbord på nåt loppis, nu har jag inte så mycket tid o leta...

ha en underbar dag. Kram PIrre

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Aaah! Nu fick jag äntligen se dessa månbord som du pratade om! De var ju verkligen jättefina! Har hon fler tror du? Det gäller att röra till det ordentligt när man ändå håller på och renoverar, med att köpa in ännu mera grejer!
Det blev verkligen kanonbra med månborden, och alla dina loppisfynd! Nu blev jag sugen på att åka en sväng idag... men jag borde ju inte eftersom jag var iväg i lördags.
Ditt problem märks inte här iaf... Din blogg ser ut precis som den ska!
Kram
Marie

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Peppar, peppar, inget bloggstrul hos mej...än! Jo, igår flaxade en lång kommentar jag skrivit bort bara, men sen så såg jag att den ändå hade lyckats landa där den skulle :-)

Hoppas det ordnar upp sej hos Dej också!!!

Vilka förtjusande FÖNSTER Du har Violan...å, dom ser ut som om man nästan kan krypa upp och sitta där i fönstersmygen...

Månbord verkar vara praktiskt!
Dessutom har dom rundade hörn...jag tänker på mitt lilla barnbarn som springer runt härhemma i mina trånga rum ibland...

Alla dina bilder är som alltid förtjusande, och kreativa...jag njuter, och tackar för den här gången...
Ha det fortsatt gott i Din dag!

Kram
från Eva

Lavendel & Romantik sa...

Vilka otroligt vackra månbord, du lyckliga människa.
Det var väldigt snyggt och fint upplagt på borden..Visst är de gamla biblarna fina..Kram på dig/Majsan

Lillstuga sa...

Hej hej!
Underbara bilder från ditt hem!!
Om du någongång tröttnar på den söta lilla pojken så får han så gärna flytta hem till oss!!
Ha en bra dag!
Kram Anna

Bitte sa...

Vilka otroligt fina bilder du visar och vilka vackra månbord! :-) Det blev hur bra som helst med dem och med alla vackra saker du har dessutom.

Jag älskar också gamla biblar och ibland kan man göra riktiga fynd! Precis som du skriver så är det så roligt att läsa vad människor skrivit i dem, se om de markerat vissa stycken eller sidor o.s.v...

Kram
Beatrice

Västbacken sa...

Ååh vilka fina bord. Fina bilder du visar. Jag var på loppis idag och fyndade. Att gå på loppis ger liksom ny energi.

Ha det bra!

Lotta

Millygarden sa...

Hej Viola,
Jättefina månbord! Ditt rum är så himmla fint såå snyggt med många fönster med djup i och dom fina vinklarna! Du har öga för dom rätta grejerna du!


Kram Marina

Guttemamma sa...

Kjære deg!! Skjønne bord med så mange skatter på ! Og veldig enig med deg i at slike gamle bilbler er svært verdifulle. Se den skjelvende flotte håndskriften!! Gøy å tenke seg tilbake i tid....Ha en god kveld!! Klem fra Anette

Lisas torp sa...

Vilka otroliga saker du visar, både bibla och annat! Du är då verkigen på bettet som man säjer!

Just det - loppisdag är det ju, det är en av dagarna de har öppet på ett visst ställe...det har jag lärt mej. Och vilka saker man kan hitta där! Lycka till med loppandet!
Kram
Lisa

Torunn sa...

Flotte bord med vakre stilleben på Viola!

Ha en fin ettermiddag.

Klem Torunn

Anonym sa...

Vilka fina månbord. Och tänk vad mycket man kan ha på dem. Ser jättefint ut.

Kram annica

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Vilka fina månbord!
Jag har otroligt svårt att lämna kommentarer.......och hade svårt att komma in på min blogg,trodde att det var mitt Internet som krånglade.
Kram Irene
Ps sitter här och kan inte lämna kommentar till dig,ded är ett rätt+ på visuell verifiring.nu kom det..ler

Stina sa...

Hörru tonfisken!
Måste du hålla på och visa sådana där fina bord när jag inte har något. Va?
Kan du komma hem och hjälpa mig nu då?:-D Puss

Home No.1 sa...

Ja de var riktigt snygga !
Kram annica.

Eva Linnea sa...

FY FARAO VA´ MYCKE´ SNYGGT! Det där rummet (och hela lägenheten) måste ju vara som ett paradis för en som du. Alltid nå´t att fixa, måla eller vad du nu vill göra.
Är du verkligen inte proffs? Du kanske bara luras och säger att du är lärare. Skämt åsido, hur fint som helst!
Kramar i massor från Eva Linnea

Josefine sa...

Ååå så vakkert innlegg:) kommer alltid i stemning her hos deg!!!!
Nydelige hvite bord du har..og selvsagt alt det andre du viser:)
Klem fra Josefine

My home is my Castle sa...

For et nydelig bord Viola !!! har og så lyst på ett sånt bord..
Og alle de andre bildene som du viser er bare flotte :) SÅÅ mye flott du har !!

Klem,Kari

Stina sa...

Då blir det bra när Violan stressat ner lite då, för stressad tonfisk kan ju inte vara gott.;-) Men mottaglig för virus kan jag tänka. Puss:-)

Anonym sa...

Hej!
Vilket härligt blombord! Med härliga blå blommor!
Datorstrul! Idag har jag haft problem med att bli uppkopplad! Sen kom Gubben hem, och fixade till det!
Hulda

Magdalena sa...

Hei Viola,- tack for hilsen..!
du har mycket inspiration i din blog,- gamle bøker og biblar er så nostalgisk..
og alle de blomserløkene,- krokkus så nyyydelig...
og perleblomster i en vakkert terrin....
herligt!!

ha det bra,- kram, magny

annette sa...

WoW Violan, så mycket undert Du visar idag, Du har ju en bostad som är underbar där Du verkligen kan leva ut Dina "lustar", missförstå mej rätt;)
Månborden gör sig verkligen bra i hemma hos Dej, för Du har också så mycket finst att placera på dem.

Kramen på Dej!

annette

Tulipa sa...

Hej!
Vad rörd jag blev av de bokstäverna i bibeln skrivna av en liten pojke! Ja du det är skönt att bli lite berörd!
Vackra månbord! Ert stora rum verkar gigantiskt, och ni bor väl i våning inne i stan?
Lyxigt härligt!
Du visar mycker fint och underbar blomsterfägring.
Vad gäller blogger så är jag helkass på sånt, men krångel är lite olustigt, man vet inte vart man ska få hjälp, om ingen klok på bloggen vet förstås!
Men bilderna är ibland borta hos mig också fast jag har inte undersökt det hela, bara tänkt att det är tillfälligt!

Kram Mariette

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Det er så morsomt. Hver gang jeg er hos deg så ser jeg noe som jeg har helt maken selv. I dag var det det lille barnehodet/gutten i gips. Jeg fikk den i gave tidlig på 80 tallet, og har siden hatt den. Den skal ikke på loppis;)
Jeg har en anelse om at slike byster og figurer blir populære gjennstander om kort tid. Heldig du som har vært på loppis i dag.

Lekre bord. kjempefint med 2 like sånn der. Blir så gjennomført.

Bra kveld til deg også:)
klem

Vit Gladiolus sa...

Hej vännen!
Du har något att hämta hos mig!!
Kram på dig

linnea-maria sa...

Himmel o pannkaka vilka snygga bord. Har du två jobb och ändå hinner hålla hemmet så snyggt och fräshtm, det är duktigt! /linnea-maria

Maria sa...

Jättevackra bilder! Sidorbordet är verkligen superfint. Och så gillade jag vårlökarna i den vita vasen. Kram M

Veronica sa...

Hej Violan!

De där borden är HELT UNDERBARA!! Jag älskar den varianten med ribbor under (vad det nu kallas)! Jag vill verkligen ha ell sådant bord och har hängt på både Blocket och tradera länge nu. Hade inte en aning om att de fanns som nya, för visst är de nytillverkade? Blir helt tagen av alla fina saker du kommit över. Soppterrinen är helt bedårande!!! Vit och vacker!!!!

Ha en bra dag i morgon

Kram Veronica

Frida sa...

Hej Viola!
Vilka fina månbord du har köpt de passar ju jättebra på var sin sida om fönstret. Vackra biblar du har hittat. Tror inte man kan få för många av dem.
Kram Frida

Frida sa...

Glömde ju att skriva att jag har haft liknande problem med bilderna som du men tyvärr vet jag inte hur man gör. Just nu har jag problem med min bild som ska komma upp när jag skriver kommentarer den har bara försvunnit. Hoppas någon annan kan hjälpa dig!
Kram Frida

LillaFlisan sa...

Har varit iväg på skolråd och kom hem så sent så det har inte blivit någe bloggande idag men jag var ju bara tvungen att kika in på dina månbord!!!
Det är sent så jag hinner inte skriva om llt som jag har lust att skriva om ditt inlägg!!

Sitter nämligen här med haka i golvet och snålvattnet rinnande....så jag säger bara:

FANTASTISKT!!!

Vilken lägenhet, vilka möbler, Såååå smakfullt!!!

Stor kram

Flisan

Viveka i Bläckhornet sa...

Men Viola då, vilka bilder du visar.
Jag som spanar hejvilt efter ett mån bord. Satte in annons på blocket men har inte fått nåt svar :( Det blir väl till att vänta på sommar auktionerna och loppisarna.

Kram Viveka

Landlig Idyll I Interiørhuset sa...

Hei Viola!
Så vakre bilder dui viser her i dag...og så nydelig det månebordet var....skulle gjerne ha hatt slike selv,men jeg vet ikke om jeg hadde hatt plass til dem.

Den bibelen var helt nydelig,og så flott pyssel du har gjordt,det ble virkelig vskkert=) Klem

Anonym sa...

Hejsan Viola!

Vad tråkigt att bloggen strular. Det är ju så jobbigt, jag har själv haft mycket problem med min blogg. dock inte samma problem som du, jag hoppas att det rättar till sig för det är ju så frustrerande.

Vilka underbart vackra månbord du har. Jättefina!
Så vackert du har arrangerat på bordet.
Vackra saker och så fint du har gjort med ljusen.

Vackert arrange mang med krokusen.
så vårigt så!

Ha en underbar dag och hoppas att problemen med bloggen löser sig.

Stor Kram Bodil.

Heidi-anitha sa...

Hei Viola`n:) For et innlegg du har laget til:) Har vel ikke sett så mye vakert på evigheter, så UTROLIG FINE MÅNBORD! Og så utrolig fint du har pysslat og pyntet opp med gamle ting og daker. Jeg e på jakt etter slike gamle salme bøker og bibler, men jeg finner ingen plasser, desverre. Så fint å gjøre som du har gjort, og pynte opp med kronelys og kors, blandt det vakre sølvtøyet:)

Madonnaen og kirkelysestakene gikk jo rett i hjertet mitt, ja, jeg bare elsker madonnaer og disse vakre stakene:) Leiligheten deres er jo spekket med bare vakre saker og så personlig og vakker:)

Jeg har vært innom butikken din og snoket litt.. Du sender nok kanskje ikke til Norge, gjør du vel? Du har jo så mye fint der..

Ønsker deg en toppen dag... Snart er det helg igjen..

Stor klem White vintage.
Heidi-anitha

Katta sa...

Märkligt problem du fått med sidoinläggen har aldrig varit med om det själv.Jättefina månbord du köpt. Så fina saker du har på med. Men varför har du gömt det fina korset i smyckesskrinet? bra att det fick komma fram och beskådas nu. Den gamla bibeln är jättefin.Hoppas du fyndat på loppisen, själv lider jag av svår shoppingabstinens efter att ha varit hemma denna veckan med förkyld dotter.Ha det så bra, kram Katta

Anonym sa...

Vilka härliga blommor du avslutar med...men det du började med är inte helt fel heller...*fniss* Jag älskar dina stakar, min svägerska har köpt ett par av dig i höstas och dom är såååå fina, är dom dyra förresten?
Dina bord passar perfekt i ditt härliga rum, skulle verkligen vilja komma hem till dig och få se allt live ;P)

Kram Pernilla

Roses & Angels sa...

Tack snälla söta du! Ha en bra dag Kram Christa

Ofelias Hus sa...

Så fina bord du har köpt, jag älskar månbord!

Vet du, när mina föräldrar skulle slänga bort grovsopor så fick de syn på en kvinna som precis höll på att lasta av två antika, svarvade månbord för att slänga bort...
pappa skyndade sig och frågade om han i stället kunde ta hand om dem, jajjamänsan det fick han...
de var väldigt illa målade men nu är de hur fina som helst.

Vilken knepig kvinna ?
Kasta bort något så fint?

Du visar så vackra stilleben, ljusen, biblarna och tesamovaren...
jag har faktiskt också en men den är dekorerad med knalloranga blommor...inte så fint, så den får bo i garaget, hi-hi..

Ha en bra dag!

Kram,
Anette

Stina sa...

Haha...du...du är då du...en riktig tonfisk!
Ja, jag ska värma magen. Den känns idag med. Men då vet jag ju att den är kvar då.:-) Puss

Södralycke sa...

Vad fint du har det!

Jag gillar också gamla böcker och tycker att det är roligt när man hittar spår efter tidigare ägare. Man börjar liksom fundera över dem och deras liv :)

Hoppas du har en bra dag! Kram Johanna

Fru Grön sa...

Att du har det fint hemma nu när våren närmar sig är det ingen tvekan om. Vilka härliga arrangemang du har gjort. Och månborden var ju helt otroligt fina. Oj oj jag blir så sugen på att piffa hemma. Ska ner i arkivet på jobbet nu... inte riktigt lika inspirerande att städa där...
Hur går det med att träffas som ni pratade om? Har ni kommit fram till när och var? Och glöm inte att ta med mig nästa gång andarna ska få tala.
Många kramar från mig!
Linda

HWITA DRÖMMAR sa...

Hej! Angående dina sidfotinlägg, så har jag inte varit med om det själv, men är det bilder du laddat upp från din dator borde de inte kunna försvinna. Däremot om de är en bild från nätet som du laddat in så kan den ev försvinna tror jag. Hmm det här hjälpte nog inte nått vidare! Jättesnygga månbord du köpt! Fina saker du placerat ut på dem också! Jag drömmer om att stöta på ett gammalt halvmånebord på loppis eller liknande men än har det inte skett..men hoppas gör jag! De är så fina! Ha en bra dag och roligt att du kikade in hos mig! Kram M

♥ Anna Wais ♥ sa...

Hej på dig!

Tack snälla för din fina kommentar inne hos mig!

Dina månbord är verkligen supersnygga och jag gillar hur du har arrangerat dem i rummet! Gillar öven hur du arrangerat detaljerna ovanpå!

Kram på dig och ha en go torsdag!

Anna

Himlarum sa...

Hej, vännen!

Tusen tack för visiten och de rara orden!
Så fint du har det!!! Halvmåneborden är ju helt ljuvliga!

Stor kram
Ann-Helen

Bettans Bravader sa...

å jösses var skall jag börja.månborden tycker du viola att dom passar där ? hm vi skall inte prova hemma hos mej då ???inte ?? Å skåpet på landet då??!!!! inte de heller...
Skämt åt sido du har lyckats igen!
har liknande ljusstakar som dem du har på ett av borden ,älskar dem.
Å soppteriner vilken uppfinning! man kan tusan ha dem till det mesta.Jag har inte vågat räkna alla jag har samlingen går nog mot tio stycken tror jag,å de kan man ju inte tala om för nån .Kram Lisbeth

Fake cake sa...

Månborden var verkligen fina. Ja tänk va några ljus och papper, spets kan piffa upp. Verkligen dekorativt.
Har inte haft såna problem så jag kan inte hjälpa dig trist nog.
Vilket fint korshalsband du har:)

Kram Lotta

MODERN COUNTRY sa...

Ojoj så mange vakre bilder å nyte. Helt underbart vakkert har du det hjemme vennen! Sånne fine månebord gjør virkelig noe med rommet. SOm en fin ramme rundt vinduet. Og du har lyktes godt med å få frem sjarm og samhold i dekorasjoner. Så fin den bysten din er, nydelig. Liker unike personlige saker imellom alt annet.

Jeg ser også røde kryss her og der, men hvis jeg oppdaterer siden er de igjen forsvunnet. Merkelig..Synd hvis du har mistet vakre bilder på denne måten. Holder tomlene for at de dukker opp igjen.

Takk også goda deg, for alltid gulliga hilsner. Du er sååå himla god!

Varm klem
Aina

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hej!!
Tack för din gulliga kommentar.. du bor som i en dröm vilken våning o alla dina fina saker du har.. kram snowhite-sussie

Randi sa...

Heisann Viola!!

Å dette var no så kosligt at du kom og hilste på meg,lille meg!! Jeg er helt rørt,det varmer meg mye!For du er jo en proff og flink dame skal du vite! Du er så flink.Å so gøy at jeg får besøk fra sverige da,sukk !! TAKKER TAKKER!!
Å når jeg ser inn til deg og ALT det fine du har,ja da blir jeg stum,å det månebordet var SÅ lekkert og tøfft!Jeg kommer igjen jeg hit til deg;))
Takker Viola!

Ha en fin aften!
Kram fra,
Randi

♥ Fyra årstider sa...

Å vad fina bord..sitter här och njuter av dina bilder. Jga har två månbord i min skola och jag har funderat att måla dem..vet inte vart jag ska ställa dem bara..men nu blev jag sugen.
Kram Lotta
P.s jag ska träffa en annan tjej som har nätbutik och prata lite..får se hur jag utvecklar tabken..men jag är nog feg i dagsläget.

färg o form sa...

Tjosan vad vacker vitt månbord, jag tror jag döööör.......... Roligt att se bilderna från dig och lite mer hur du bor.
Kramar Hannah

Lilla huset på prärien sa...

Viola - vilka underbara månbord du har hittat! Superfina och passar helt perfekt in där hos dig juh :) Vackert har du dekorerat också. Den gamla boken var ju bara helt bedårande tyckte jag.

Kram Jenny

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Vilka fantastiska månbord! Det är en njutning att komma in och få se alla dina fynd, jösses vad mycket vackert du hittar!
Må så gott!
kram goa vännen!
nina

Johanne si vesle interiør verd ! sa...

Hei!!
For en ubeskrivelig VAKKER blogg med en serie av fantastiske bilder...er sjølv ganske fersk i dette miljøet...men storkoser meg !
Såå mange hærlige mennesker, vakre ord og bilder som man får ta del i :)
Ønsker deg en riktig fin fredag :)
Her kjem eg snart igjen !!
klem frå :Johanne

spetsar och änglar sa...

Såååå vackra månbord!Skulle också vilja ha.
Åhhh alla dessa fina saker du har smyckat dom med!Helt underbart!!!!!!

Ha en fin helg!
Kram
Heléne

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ojojoj Viola... ja jag vet inte hur jag ska kunna smälta alla dina vackra bilder. Först och främst vilket otroligt vackert vardagsrum. Och med dessa månbord...wow så vackert! Och alla detaljer...jises!

Så trist med bloggproblomet... har inte (ännu) stött på just det problemet. Hoppas att det ordnar till sig.

Ha en bra helg!

Kram Antia