fredag 30 januari 2009

VAD VORE LIVET UTAN ROSOR ?

I dag bjuder jag på ett inlägg i vitt och rosa. Det kan behövas efter de två sista veckorna som enbart bjudit på en grå himmel. Inte underligt att man blir seg och låg och energin går på sparlåga...

Hoppas nu innerligt att väderleksprognosen stämmer och att det vänder till helgen. Sista tiden har jag sålt mängder utav rosporslin i butiken. Kanske är det så att man börjar längta till våren. Så därför får ni se vad jag jobbar med just nu och dessa varor ska ut i butiken under dagen. Min arbetsstol ser just nu ut så här...





Har hittat en kudde som har otroliga broderade rosor, visst får den en att drömma sig bort och en pläd eller stor duk som är virkad i rosa och vitt, så ljuvlig.

Vackra skira vita dukar är väl något man aldrig kan få för mycket utav i hemmet.






På vardagsrumsbordet ligger det gamla sekelbokmärken som ska bli rara tavlor. Dom bara väntar på att komma bakom glas och ram.




Detta kort nedan är faktiskt ett jättestort gratulationskort från några barn på 20-talet som uppvaktade sin mamma på Mors dag med detta, visst är det rart.



Denna bedårande ros har redan hamnat bakom en vit ram och den är så skir och vacker. Ja, ni kan ju mig vid det här laget och vet att VIOLAN går igång på romantiska ting, fniss....



Så har jag haft turen att hitta 2 st stora helt underbara kakbukar med ljuva rosmotiv, fast i helt olika stilar och utförande.



Det turkosa stora skrinet är nog mera som ett brödskrin, charmigt sliten och med ljuvliga rosor.



Den mörkröda burken är i en helt annan stil. Den har ett fantastiskt mönster och färg och vilket motiv sedan, SUCK, säger jag.



Själv älskar jag att duka med olika roskoppar, och ofta plockar jag ihop udda koppar som jag dukar med. Här är ett exempel på 6 st koppar som kommer komma ut och säljas som halvdussin.




Koppar med dessa rosor är väldigt eftertraktade i butiken och jag får hela tiden var på jakt efter nya. Nedan är oxå porslin med det kända rosmönstret. Det är olika modeller från Bavaria, Terra och Hackefors.




Förstår att dessa roskoppar är så efterfrågade för det är ju underbara rosor onekligen. Har ju alltid inne vackra gamla gallerskålar med rosor och visst är dom ljuvliga och kan användas till mycket.







Matta rosor från Gustavsberg är ett underbart porslin. Nostalgi Marie hon är lycklig hon som har hela servisen och efter övertalning av VIOLAN har hon nu plockat upp den från källaren...jag är glad över att jag hittade ett vackert uppläggningsfat.



Den här veckan har jag verkligen fått utmaningar och utmärkelser. Från mina goa norska bloggvänner heidi-anitha och Hespe har jag fått denna. Visa bild nummer 6 ifrån mapp 6. Här kommer min sexa! En bild från min inspirationsmapp till annonser och denna var införd i juni förra året i olika tidningar.



Sänder den vidare till, nostalgi Marie, lillflis, Lotta, Anette och tok-Stina. Ser fram emot era bilder mina vänner...


Så har jag blivit helt stum, denna vecka har jag fått 9 st utmärkelser, jag blir så varm där inne att ni gillar det jag försöker förmedla. TACK snälla rara! Väljer att visa denna award som jag inte fått förut.



Denna fina kommer oxå ifrån mina norska härliga bloggarvänner. Besök livet det gode och my home is my castle, två st helt underbara bloggar, TACK!


Sedan tackar jag Hannis hem för kreativ blogger, poppins trädgård, mitt östergården, för utmärkelsen ; du har en gullig blogg. Från anesas bildblogg och från zinkbaljan har jag fått your blog is fabulous och från östra nytomta kommer den med den rosa fjärilen.

Tack tjejer, jag blir så glad och här har ni verkligen tillfälle att titta in hos dessa bloggare som är helt underbara.

Framöver kommer det att hända grejer hos VIOLAN. Jag har mycket att fira förstår ni. Denna månad passerar jag 7 000 gränsenbesökare till butiken. Helt otroliga siffror, vem kunde drömma om det. Dessutom firar butiken 1-årsdag den siste februari, ja vart tog det året vägen, det kan man undra.

Lugn det är inte slut än...bloggen har varit igång ett halvår och under fem månader har snart 25 000 besökare hittat hit! Jag har även skrivit över 100 inlägg. Så håll ögonen öppna, självklart kommer det att bli en stor utlottning framöver!

Jag har fått många nya besökare som återkommer. Det är så roligt när nya hittar in till mig och ofta får jag många kommentarer som glädjer mig så oerhört. Ni ska veta att jag läser dom alla och alltid skriver tillbaka. Jag har ju sagt det tidigare, ni har blivit som brevvänner för mig och jag som bara älskar att skriva, ni har ju blivit vana vid mina inlägg...


Med denna underbara rosbukett från förra årets sommar önskar jag er en riktigt skön helg med sol!!! Sänder stora kramen och hoppas jag både gladde och piggade upp er med ett rosigt inlägg, eran VIOLAN


68 kommentarer:

Roses & Angels sa...

HEJ OCH grattis till dig, kul att du har så många besök, men det är ju inte så konstigt! ROSOR ja dom kan ma inte vara utan, älskar rosor. HIhihi Vad mycket vackert du visar iegn åh man blir hels salig. Ha en trevlig helg. Kram Christa

Anneli sa...

Tack snälla rara för dina härliga inspirationsinbringande inlägg..
(det var ett bra ord)*Fniss*
Dina nära och kära kan inte ha nåt problem att köpa blommor åt dig förmodar jag...! de vackraste...
Många roskramar/Annelie

Anneli sa...

ÅÅÅÅ - glömde säga GRATTIS till dina Många Awardar och Besökare som du är värd många gånger om
///Annelie

Magdalena sa...

åååhhhh dååååånnnn.... dette var virkelig helromatisk...
vakkert , vakkert....
kram til deg~~~~~

Frida sa...

Ja hva hadde vel livet vært uten roser, min venn? :-)
Vi har vel bestemt oss for at livet bare skal være en dans på roser, har vi ikke? ;-)

Så mye lekkert du viser i dag igjen! Nydelig broderier og fantastisk vakre bokser. For ikke å snakke om rosekoppene. Minner meg på noen min mormor hadde og jeg undres hvor de har tatt veien?

Håper solen titter frem hos deg i helgen vennen. Jeg tror jeg blåser i været denn ehlegn og bare kryper oppi soffan med vinglasset mitt :-)

Klem

Lallis - liv och leverne sa...

Jag håller med dig Violan. och vad vvore livet utan att få komma in till dig och njuta?
Så mycket tristare!
Kram Lallis

Vittblandat sa...

Hej och grattis till alla fina awarder! Vilka underbara och upplyftande bilder du visar idag, de behövdes, häruppe i norr är det oxå gråmulet och har varit det länge nu så jag hoppas prognosen om lite sol även gäller oss! Ha en trevlig helg!
Kram Katja

Nicole sa...

Åhh, jag njuter verkligen av dina inlägg! Underbara bilder, inspirerande, glada texter...
Å så älskar jag ju också rosor!! Ha en skön helg, håller tummarna för lite solsken...

heavenandearth sa...

Hej Vännen!!GRATTIS!! Tror du har fått en hel påse m utmärkelser!! Vad skoj! Du har en så härlig o givande blogg o visar alltid underbara bilder, så jag tycker att du verkligen är värd dessa!!
Undebara bilder även idag! Du har så rätt, hur skulle det se ut om inte rosor fanns???
Det händer onekligen en del hos dig: Måste få säga grattis igen!! Vad roligt för dig, med alla dessa "bemärkelse"dagar!!!
Ha nu en riktigt go o skön helg!!!Bamsekram!Iréne

Anonym sa...

Så herlig innlegg Viola.. det snurrer en sang i hodet mitt når jeg ser bildene...Tio tusen röda rosor vill jag skjänka deg:o))

Ha en deilig helg.. klem fra meg..

Randi sa...

Heisann!

Å du vide verden så mange fine rose bilder da!Å roser er min store favoritt blomst!
Du er no så super flink til å fram alle dei fine detaljane du!
Sukk...
Å eg støtter meg til sangen som BEA nynna på,det var faktisk den som kom opp i mitt hode og,artigt!

Vil ønske deg en super fin helg!
Klem fra meg!

Pernilla sa...

jag sänder en stor kram tillbaka till dig viola!!
och tackar för ännu ett underbart inlägg! du piggar då upp mig med dina vackra bilder,har ju som sagt varit väldigt trött! :/
och grattis!!

hoppas du får en bra helg!!

kram igen! ;o)

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Helt otroligt! Min kommentar bara försvann... Jäklar, jag som skrev ganska mycket!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Nu gick det ju bra!
Jo jag sa just det att det var ett härligt inlägg med alla rosor... Det behövs i det här bedrövliga vädret! Och du hade hittat ett fat med matta rosor också! Jag kom på att jag har en till servis i källaren med rosor på...som är helt ny och oanvänd! Ska nog ta upp den i köket och slänga ut den ggamla...
Kram
Marie
(Törs inte skriva så mycket nu, om det försvinner igen)

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig. Allt väl?
GRATTIS till alla dina utmärkelser, dem är du väl värd.

Häääärligt med rosa o vitt, och så lite romantiska rosor på det.

Önskar dig en underbar helg. Kram Pirre

Lisas torp sa...

Grattis till alla utmärkelser! Det är du verkligen värd!

Underbara rosor du visar idag - i alla dess former och utföranden!
Jag håller verkligen med - det behövs lite rosenskimmer i grådagern! Här i Sthlm är lika grått idag, få se om det blir någon ändring, eller åtminstone en liten glimt av solen...!
Själv ska jag bege mej till Hötorget för att se vad de har för vårblomster där!
Ha en jätteskön helg!
Kram
Lisa

Vit Gladiolus sa...

JAG ÄLSAKR MED ROSA!!
Jag förstår inte vad mycket fint du har, du har otroliga inlägg, jag bara älskar din blogg, sluta aldrig blogga!
Kraaaam

Hannis sa...

Du är så mysig Violan!
Så sprudlande!

Stort Grattis till alla dina besökare!
Jag är inte förvånad...
Med alla dina fina och inspirerande inlägg så är det klart att nya människor dyker upp och stannar kvar=))

Sen är ju jag konstant mållös över hur du lyckas hitta alla dina fina saker!!

En mysig helg önskar jag dig//
Kram Hannis

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Grattis till dina awards , dem är du såååå värd !!!
Underbara ros saker och ting ! Vad är det som är så tilltalande och lockande med rosmönster , jag har jättesvårt för att låta bli det ;-)
Ja visst är det roligt med alla "brevvänner" som man får , man kan bara inte låta bli att gå in och kika på sina kommentarer .
Ha en riktigt fin helg nu !
Kram/Lotta

Samuelsgården sa...

Hej, Vilken underbar blogg, ramlade in via FinaStinas sida.
Jag kan sitta hur länge som helst och begrunda dina vackra saker.
Jag älskar porslin med rosor, har en hel del men vill hela tiden ha mer, konstigt eller hur?
Nu lämnade jag mina fotspår så jag kan fortsätta och läsa med gott samvete.
Ha nu en trevlig helg och solen får vi nog rita på ett papper.
Kram Lotta
www.samuelsgarden.blogg.se

hagagården sa...

Oj så mycke fint du visar.
ha det så gott o trevlig helg
kram
ninni

Katta sa...

Vad vore livet utan rosor? Jo väldigt rostigt skulle nog jag vilja säga ;) Helt underbara textilier och bokmärken du visar och den turkosa burken med ros på locket mmmm. Men lilla Violan inte ska du vara nöjd med "bara" nio utmärkelser på en vecka , kom in till mej och hämta den tionde vet ja. Kram Katta

Anonym sa...

Åhh, vad mycket vackra rosor. Bara älskar allt fina som du bjuder på.
De där bokmärken har jag också här hemma.
Kram

Josefine sa...

Hei kjære rose dame...

For et vakkert og inspirerende innlegg å møte helgen med...blir GLAD av sånne bilder!
Ønsker deg en flott helg, klem Josefine

Bitte sa...

Vilket underbart rosigt och somrigt inlägg och vad mycket fint du visar! Blommorna i den virkade duken på den översta bilden kallar vi för "mormorsrosor". Heter det så överallt, eller skiljer det sig mellan landskapen? Det skulle vara kul att veta :-).

Jag blir alldeles sjuk när jag ser allt rosmönstrat porslin och alla vackra bilder. Jag vill ha de där roskopparna... :-).

Idag har jag tänkt på vår i Spanien och blommande mandelträd... jag är övertygad om att ni kommer att få underbara dagar där!

Ha en bra helg!

Kramar
Beatrice

Mizty sa...

Ramla nu inte av pinnastolen,men

jag är tillbaka!

Mycket jag får ta igen, hörs snart igen.....

Kram Mizty

Bitte sa...

Glömde ju skriva en sak... GRATTIS till dina utmärkelser, du är väl värd dem! :-)

Och... jag ser MYCKET fram emot dina utlottningar framöver. Kanske står mig turen bi :-).

Kram
Beatrice

Anonym sa...

Hej!
Vilka ljuvliga broderade rosor du har i din stol! Visst är det härligt med virkade dukar! Jag har en hel del! Arvegods! Jag måste nog ta in alla katonger från förrådet sen när sovrummet är färdigt och jag får en liten frist. Har nog något där jag vill ha framme! Och det är du som inspirerar mig till det! Så är det nog för många, så det är helt i sin ordning att du får massor av utmärkelser! Grattis!
Hulda

LillaFlisan sa...

Åh!!!

Rosor och en utmaing!!!

Precis vad jag behöver idag!!!

Håller på att packa...Ska ju på antikmässa i stockholm i helgen..Ska bli skoj men jag är inte alls så glad i att behöva gå upp klockan sex!!!

Stor kram och en supertrevlig helg till dig!!



Flisan

Anonym sa...

Vilka underbara rosenkoppar. Jag förstår att dom är populära.

Kram annica

Noll54/Eva-Karin sa...

Vilken underbart söt pläd ,,,och kudden!!!!
Vilka hantverk!!!!
Viola du skulle stortrivas på antikmarknaden i Paris!!!
Du bara MÅSTE ta dej dit!!!!!!

Ha en riktigt skön helg!
E-K/noll54

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Næmmen er det roser her hos deg også. Ja det klarer vi oss ikke uten. godt å ha dem rundt om kring på ting og tang når det er vinter. Det er så vakkert og romantisk.
Gratulerer med mange besøkende. Og good helg.
klem

Veronica sa...

Stora kramen till dig oxå Violan!

Så roligt med SÅ många besökare!! det är en otrolig siffra, men så är du ju oxå en underbar bloggerska! Stort grattis även till dina awarder, som du är väl värd!!!

Rosmotiv på porslin får mig alltid att tänka på min barndos sommar med hemkokt saft och kanelbullar.
gallerskålarna är HELT underbara!!

Kram Veronica

Unknown sa...

Åh Violan! Grattis till alla dina utmärkeler, dom är du väl värd!!

Den ljusa sirliga broderade rosen är underbar...

Vill önska dig en härlig helg, kram kram från Pia

Ps. min svägerska är lärare och bloggare, kolla in hennes inlägg! mkt bra texter! www.tojjan.blogspot.com

kram igen

Vita hjärtan sa...

Vilka fina rosor du visar idag! Älskar både porslin och vackra kuddar.

Ha en bra helg!
Kram Annemari

Som mine dager er sa...

Mange flotte bilder hos deg også, Viola. Rosa og hvitt er så lekkert sammen. Og hva hadde livet vært uten roser, eller tulipaner, eller liljer, eller PELARGONIER ?? Ja det er så mye vakkert ;-)

Jeg har faktisk ikke begynt å male enda. Jeg jobber 8-9 timer hver dag og har mye å gjøre. Men jeg har vært å kjøpt grunning og maling i dag, så i morgen begynner jeg å pusse med sandpapir. Hvis alt går etter planen er jeg kanskje ferdig i løpet av neste uke. Jiiihaaa...

Takk for alltid trivelige kommentarer hos meg Viola. Du er kjempesøt!

Ha en flott helg!

Klem fra Marit

Annie - Annalunda sa...

Grattis Violan! Underbara rosenting du visar!!!

Jättekram Annie

Mia, New Room Interior sa...

Nydelige bilder man får vårfølelse av!! Alltid så koselig her hos deg! Ha en underbar helg! Kram-Mia

Brocante sa...

Hei Viola - tenk så hyggelig det hadde vært om du hadde kommet til Norge på blogg treff? Vi skulle tatt i mot deg med åpne armer kjære deg!

lottens vita och gröna sa...

oh ett alldeles underbar inlägg till mig som är lite feberrosig..jag bara älskar rosor, när jag var liten sparade jag på rosor som bokmärken nu har jag dom med på lite allt möjligt, kaffekopparna är ju bara så bedårande!
ha det gott rosigaviolan
varmkram lotten

Guttemamma sa...

Kjære, skjønne Viola!! Som vanlige de vakreste bilder hos deg,ren terapi!! Grattis med mase awards og mange gjester, så fortjent alt sammen!! Ønsker deg en strålende helg, håper du får masse SOL!!! Klem

Frida sa...

Hej Viola!
Så roligt att det går bra för din butik, det glädjer mig och grattis till alla dina utmärkelser dem är du bara så värd. Förstår att efterfrågan är stor på kaffekopparna med rosor de är ju bara för söta.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Hagbacken sa...

Å så vackra rosor...

Kram på dig från en till ros-tjej!

Rummet för välbefinnande sa...

Vilken helt underbar rosbukett du avslutar inlägget med, så underbar.
Tänk kakburkarna med rosor får mig att tänka på min mormor som alltid hade så vackra plåtburkar som hon hade sina underbart goda kakor och bullar i.
Det är sånt man bara tänker tillbaka på och saknar och samtidigt uppskattar så mycket.
Vad kul att det snart är jubileum för webshopen, grattis. Det är så härligt att kunna förverkliga sina drömmar!
Önskar dig en toppenfin helg!
Kram Mia

Synnøve. sa...

Smiter in bara för att kika så du har det bra.
Kram synne.

Mitt hvite hus sa...

hei kjære Viola . hvor skal jeg starte???
Hehhe starter med de første bildene... nydelige vakre farger og pute, pledd og duk. Likte veldig godt den rosa /hvite duken.

Ja roser er flott.

Og gartulerer til alle feiringene dine. Skjønner godt at du har masse besøk. For bloggen din er bare et must å kikke innom.
Masse gode helge klemmer Kerstin

Ofelias Hus sa...

Grattis till dina utmärkelser, inte så konstigt att de dimper ner ofta för din blogg är verkligen
inspirerande!

Håller helt med dig ang. rosor...
de tillför det där lilla extra,
man blir helt enkelt glad när man ser rosor...förstår att de är eftertraktade i din butik.

Kram och trevlig helg,
Anette

Home No.1 sa...

Hej Violan, vilken härlig roskavalkad och de är underbart vackra!
Och tack snälla för att du bryr dig, om du visste hur mycket det betyder för mig, man blir varm i hjärtat av att det finns människor som du i denna stressade tillvaro, och som du själv sa svarar du på alla dina kommentarer på bloggen, det finns ju de man skriver till som inte bevärdigar en ens med ett enkelt hej någon endaste gång!Så dina awarder är du värd tusen gånger om, Tack igen och lördagskram fråm Annica.

♥ Fyra årstider sa...

Jag gillar äkta rosor..i trädgården, har både röda och rosa.
Kram Lotta

annette sa...

Grattis!Grattis!Grattis!, till allat Du firar och kommer att fira framöver, ja utan rosor vore livet enormt fattigt, blir så inspirerad av Dina inlägg, även glad över allt vackert.
Har ett flertal utmaningar som ligger och väntar, just nu räcker inte tiden, men jag har det i bakhuvudet när andan faller på;)

Ha en skön Helg!

Kram //annette

färg o form sa...

GRATTIS TILL ALLT VIOLAN DET ÄR DU VÄRD
KRAM KRAM KRAM Hannah

Monica sa...

hej !!!!!
Åh,vad underbart.......äääälskar rosor.......
Grattis till dig !!!!(för alla awards)..............Jag tror du gläder många med dina inlägg......sååå glad att jag hittade hit......
Sista bilden är ljuuuuvlig....
önskar dig en underbar helg,
Kram,
Monica i Rom

Stina sa...

Haha...du rosenViola!
To...kStina...och to...nfiskviola.
Tänk vad lika du!

Ska se vad jag kan hitta. Jag som nästan inte har några sparade bilder.
Puss

Heidi-anitha sa...

Bare så vakkert .. Kan nesten kjenne lukten av de vakre blomstene helt hit her jeg sitter...

Ønsker deg en god helg, og håper det blir en avslappende og vakker helg:)

Stor klem Heidi-anitha

Stina sa...

Tonfis............k!:-D
Puss

Leamarlené sa...

Jag har mailat dig om hur man får in nya typsnitt i datorn.

Kram, Marlené

Jenny Oak Fae sa...

TACK vad gullig du är..!

: )

Så mycket vackert med rosor du visar, ljuvligt!

KRAM & ha en fortsatt fin helg!

Jenny

<3

Synnøve. sa...

Snälla rara vännen med det blyga vårnamnet.
Du måste ta det litt med ro....
Det er ikkje så greit å jobbe alt for mye veit du.
Pröv å slapp av litt.
Attans blev norska ser jag.
Men du förstår säkert.

Sitter här med en infernaliskt huvudvärk, mår illa, fryser och har ont över allt....
Så jag tror sjutton det blir sängen snart...

Ta vara på dig vännen. Jag har bara en Viola.
Kram Synne.

Tulipa sa...

Hej Viola!
jag tycker att vi kan sammanfatta det hela med ett ord SUCCE!!!
Grattis du underbara till alla utmärkelser och besökare och annat!
Wow, säger jag bara!
Älskar din första bild!
Blir också jätteglad att du tycker om att jag visar bilder från vårt hem!
Vi bor i ett speciellt gammalt hus...Och just nu snurrar mycket i mitt huvud (inte lördagsvinet!). Vi har ett stort projekt på gång, info kommer snart på bloggen. Men jag är så glad över detta och hoppas att vi ror det iland! Det har dock inte med hemmet att göra även om här fixas för fullt!

Kram Mariette

Mia sa...

Herlig innlegg, Viola! Ja, hva hadde livet vært uten roser... både ekte og ellers...? Jeg savner roser (og sol, for ikke har vi heller sett den på noen uker nå...) og sommervarme, men å se innlegget ditt gjorde godt for sjelen. Nydelige broderte roser, for ikke å snakke om de på koppene og kannene... man kan rett og slett aldrig få nok av dem, ihvertfall ikke jeg.

LOPPISLIV sa...

Grattis till dina besökare och awards. Ja vad vore livet utan rosor. Själv ser jag rosor varje morgon jag stiger upp, har en storblommig laura ashely i sovrummet. Var inne på att måla över dem ett tag men tänkte som tur är om efter goda råd jag fick. Rätt kul med blommigt i något rum ialla fall. Den rosa vita filten på din stol är helt ljuvlig, så söööt. Ha en trevlig helg. Kraaam Paula

Mamma C sa...

Grattis till så många besökare på så kort tid. Men det är väl inte så konstigt. Det är en mysig och kreativ blogg man besöker med härliga bilder och uppslag. Som bara detta, ett i mengden av många. Rosor ljuvliga rosor, vad mer kan man säga. Ha en super bra fortsatt helg.
Kramis Mamma C

Stina sa...

Jaa, det ante mig att du smä'llt i dig tonfisk nu igen. Tyckte väl att jag såg en fena.

Jo, men vet du Viola lella. Om man kan vara flera djur så är det lättare att få hjälp sedan när man åker till sjukhuset...eller djursjukhuset menar jag...eller var det psyk förresten? Ja, det var det!;-D Puss

Fröken Tindra sa...

Oj, vad mycket vackra saker du har!
Mycket inspirerande. Rosor är underbara! Hade lyckan att få 10 stycken röda av min karl idag.
Jag får nog ta fram mina olika servisdelar med rosor på igen...
Ha en fortsatt skön helg!

Anonym sa...

Vilket vackert rosen inlägg du gjort, ja det är sant att man påverkas av vädret och känner sej lite låg när det varit grått väder för länge...hoppas och tror på sol i morgon!
Kram och ha en skön söndag!

Ullis/Leva på landet sa...

Grattis till alla jubileum och utmärkelser. Mycket som händer framöver. Så mycket fina rosor du visar.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Poppins sa...

Oj, så många fina rosmotiv. Särskilt fint är ditt vackra blåa brödskrin. Det påminner om ett som mamma hade för länge sedan.
Grattis till alla utmärkelser. Jag förstår varför de regnar över dig, din blogg är så härligt kreativ och inspirerande.
kramar

Unknown sa...

Nyselige puter som du vise på bloggen.
Har du ikke fått boken ennå?...jeg håper den kommer i posten en av dagene.
Du må ha en god uke.
Klem...Ellen