fredag 13 februari 2009

DET SKA VI FIRA....

Nu kommer det att hända saker hos VIOLAN. Jag har mycket att fira förstår ni! Men när jag såg datumet för en stund sedan tänkte jag, jissis är jag halvgalen, lägga en utlottning fredag den trettonde....hoppas det inte avskräcker utan att ni prövar lyckan ändå.

Jag är ju ganska vidskeplig utav mig kan jag erkänna. Lägger aldrig nycklarna på bordet, tar aldrig in ljung, spottar alltid när jag ser en svart katt springa över gatan, går aldrig under en stege och lyssnar alltid vilket väderstreck göken galer. Allt det här har jag ärvt från min mormor som var väldigt skrockfull och detta sitter kvar sedan barnsben.

Varför då utlottning....jo.... för snart ett år sedan startade jag min nätbutik, faktiskt på skottdagen den 29/2. Jag har passerat 500 order och under januari så hade jag största besöksantalet någonsin, en bra bit över 7000 besökare tittade in i butiken denna månad!. Så då blir det tre saker att fira här. Då måste det ju bli typiska VIOLANsaker från butiken. Du kan vinna...




ett set med rara fat som har kulfötter. Älskar dessa utsnirklade mönster och dessa kulfötter är ju för underbara...och så en fin kaktång till. Det får bli första vinsten på 1-årsdagen. Så har vi ju passerat 500 order...



denna rara burk med Kockumstratt får bli vinst nummer två. Så var det ju det där med besökarantalet. Detta får bli den tredje vinsten.



Vad vore en utlottning hos VIOLAN om inte ett petit pointbroderi vore med, nada alltså. Denna gamla ljuvliga tavla med rosor kan du alltså vinna. Tre vinster som representerar en del utav butikens varor. Men kära vänner det är inte slut ännu.

Nu har jag bloggat över ett halvår. Att bloggen skulle bli så betydelsefull för mig kunna jag inte ana. Den har gett mig och ger mig så mycket värme och vänskap så den vill jag inte vara utan. Så ett halvår måste välan firas, eller vad säger ni? Nu kommer det vinster som jag förknippar mera med bloglandias värld. Denna trio med religiösa kort från 40-talet från bli den fjärde vinsten.



Besöksräknaren har passerat 25 000 sedan jag satte in den i augusti. Helt otroliga siffror för mig och som glädjer mig så. Tänk att så många tittar in och framförallt lämnar några rader efter sig. Älskar att skriva tillbaka och följa era underbara bloggar! Så en fin gammal psalmbok med VIOLA-pyssel får bli vinst nummer fem.



Att skriva inlägg är ju bara så himla roligt. Här får jag skriva av mig, ett behov jag alltid haft. Som ni vet så kan dom bli långa emellanåt för det är alltid så mycket jag vill berätta och sådan är jag. För ett tag sedan passerade jag inlägg nummer 100 så det är värt att fira tycker jag. Då får sista vinsten bli detta.



Denna vinst får symbolisera vad bloggen berikar mig med, jag har nämligen börjat pyssla igen och det är som balsam för själen. Lilla flisan skriver att målandet är som yoga och även pysslandet, håller med till fullo! Finns inget mera rogivande. Dessa tags och en fin tändsticksask får alltså bli den sista vinsten..

Det blev alltså sex stycken vinster som lottas ut och hoppas ni vill vara med och ta en, två eller tre lotter. Den här gången ska jag vara ute i god tid och förbereda lotterna. Skriver ni en kommentar så har ni en lott. Vill ni länka till tävlingen med bild så får ni två lotter. Väljer ni dessutom att länka med bild till butiken då har ni helt plötsligt tre vinstchanser.....TÄVLINGEN PÅGÅR T O M TILL DEN 28/2 .

Så det är bara att testa lyckan mina goa vänner. Har du ingen blogg så lämna en kommentar och vill du inte lämna din mailadress under kommentaren så kan du maila till: viola@romantiskating.se


Ett år har alltså gått med butiken och det har varit mest glädje mixad med stress och lite trötthet. Många mailar till mig om undrar hur det är att driva en nätbutik och hur man gör. Oftast läser man på bloggen att det är mångas dröm att ha en nätbuitk. Det är otroligt roligt och givande, bland det bästa jag gjort, men man måste var medveten om att det tar enormt mycket tid. Nu har jag vuxna barn och hade mina barn varit små så vet i katten...jag lägger ned ca 50 timmar i veckan på butiken och bloggen. Det är mycket tid men jag är ju ensam företagare och gör allt själv och sköter allt med hemsidan. Men vill ni satsa så lovar jag att du får världens roligaste jobb!

Så efter ett tufft men givande år så är det dags att bege sig iväg några dagar. Är trött på att stå och kika efter min svarta väska på bandet (har märkt den med ett orange band) men ändå svårt att upttäcka den i gråsvarta massan. Så jag satsade på en ny väska, vad tycks? Tror ni att jag syns nu, fniss....den var så härligt vårlig så jag kunde bara inte låta bli.


Imorgon beger jag mig ensam ner till Spanien för några dagar, välbehövlig vila. En stor bunt böcker ska med och bara ta dagen som den kommer och åker hem torsdag kväll. Lite sol brukar jag oxå få denna tid på året. Älskar att komma ner i februari då mandelträden blommar.
Det kan jämföras med vår maj då allt blommar så ljuvligt hos oss. PC:n ska ju med för nätbutiken måste ju ändå skötas så smått.. men så mycket kommer ni inte att höra ifrån mig, kanske jag sänder en hälsning från Spanien...
Dessa fuskisar får symbolisera mandelträdens blomning som är en enorm upplevelse. Det går inte att beskriva detta rosa skimmer som är helt underbart. Önskar er en trevlig och skön alla hjärtans dag och helg. Många kramar från eran VIOLAN. In med er nu och pröva lyckan!!!

222 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 222 av 222
Södralycke sa...

Grattis till jubileumet, klart jag vill vara med och dra en lott!

Önskar dig en trevlig helg! Kram Johanna

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Oh herregud vilka underbara priser Viola! Ja men såklart vill jag vara med i utlottningen.

Ja jag glömde ju säga i inlägget ovanför... att ALLA saker du fyndat var underbara!

Kram Anita

Malin - I min trädgård sa...

Klart jag vill vara med i din fina utlottning!

Kram M

Mammyo sa...

hejsan svejs
vilken din hemsida du har =)) självklart vill jag vara med =))

en kommmentar och länk med bild kommer här sen ska jag surfa via i din blogg kramis Lisa/mammyo

http://mammyo.blogspot.com/

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Är gärna med och tävlar, så många och fina vinster du har.Har inte lärt mig att länka än,är en vecka gammal inom detta med blogg.
Ha en bra lördag
Kram AnnaMaria

Hemma hos Bamse sa...

Jag vill vara med i tävlingen. Jag länkar dessutom till den i min blogg.

Linda

Elzie sa...

Klart man vill vara med, ha, ha. Och så många vinster du har här. Jättefina saker.
Länkar till dig också. Såg inte om man skulle det eller inte.
Hoppas du har en bra dag
Kram Elzie

Guttemamma sa...

Hei igjen, kjære!! jeg er med så klart...!! Men det er jo du som fortjener premie..for lange herlige innlegg!! Klem fra Anette

Hjärtat Mitt sa...

Oj vilka priser du har!
Vill såklart vara med och har länkat till dig.
Måste bara säga att jag älskar din väska. Nyss hemkommen efter en resa, så förstår jag precis vad du menar med att kika efter sin väska :)

Kram Mari i Marieholm

Pyssel och Trams sa...

Hejsan!
Hamnade här av en slump och vill självklart ta chansen att vinna någon av alla dessa superfina vinster!=)
Länkar till både dig och din butik!

Mvh Anna

Addis och Leif sa...

Oj vad mycket du har att fira! Och kul att det kommer oss bloggläsare till gagn! :) Jag är gärna med och tävlar och har länkat till inlägget från vår blogg!

Mvh
/Addis

Lönnen 13 sa...

Självklart vill jag vara med och tävla om dessa fina saker. Har länkat med bild både till tävling och butik, så nu är det bara att hålla tummarna.
Kram Anneli

Lillstuga sa...

Hej hej!!
Ja visst vill vi vara med och tävla. Länkat inne hos oss till tävling med bild samt till butik med bild.
Kram Anna

Loccitane sa...

Hei. Dette er jo rene julaften...håper at rn av pakkene har mitt navn på merkelappen.
Vanvittig mange fine ting du har...
Bloggen din er kjempefin!

Fröken Eko sa...

Hejsan!

Oj vad många deltagare du fått! Min chans att vinna är inte så stor då, med andra ord. Men den som inte vågar vinner inte heller nåt ;)
Lade in en bildlänk till tävlingen (men ej till butiken) i högerspalten på min blogg. Så då ökade jag ju vinstchansen litegrann i alla fall.

/F

Annie - Annalunda sa...

Grattis Viola!!! Såklart jag vill vara med (vilken tur att jag gick in igen)! Jag länkar till din tävling och då jag har en ständig länk till din butik så blir det väl tre chanser... :)

Stor kram Annie

Jillie sa...

Jag är jättejättegärna med och tävlar ... min mail är fotogenisk@hotmail.com

Min bloggadress är http://brieost.blogg.se om någon är intresserad.

/Jillie

Maliva`s verden sa...

Hei,der rakk jeg det akkurat og være med i din konkuranse...med så vakre premier..Og for en respons du har hatt....Ja dette må jo feires....

VILLA MOA sa...

Vilken fin sida jag hittade till, hit kommer jag gärna fler gånger, lägger upp genast som favorit.

Vad roligt med så många besökare, tävling med massor av fina priser, självklart vill jag vara med på ett hörn och hoppas vinna. Länkar till både butik och tävlingen självklart....

Ha en skön semester och njut av värmen..

Kram/Nettan

Home By Virginia sa...

Gratulerer med så mange besøkene...!!! :D
Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen din...

Har linket konkurransen og butikken din... :)

*--- Klem ---*

liven sa...

Heisann!!
Jeg slenger meg på her og vil gjerne være med i trekningen av de flotte tingene dine:O)

Naija sa...

prövar lyckan hos dig min vän

länkar till dig

«Äldst ‹Äldre   201 – 222 av 222   Nyare› Senaste»