söndag 8 mars 2009

EN GRÅ HELG...

God morgon, vet inte om solen har glömt bort vårt avlånga land. Kanske är det jag som är glömsk men har nog inte upplevt en vinter med så många grå dagar när det gäller väderlek....


Vilket fall som helst så åkte vi ned till vattenhålet i fredags för att stanna en natt och titta till huset. Det blev en lugn fredag med och tv-tittande och en god bok. Kom på att jag inte visat speciellt mkt utav sovrummen där.

Nu är det ju så att vi köpte detta hus för 15 år sedan och det är byggt under den glada furuepoken, 80-talet. Då bara älskade man furu som inredning, fy vale.....(östgötska) skulle inte förvåna mig om det snart är inne igen.

Just nu bedriver vi ju vår kamp mot detta träslag med vita penseln och därför väljer jag att vissa detaljer från ett rum. Det ska målas tak och göras iordning golv innan ni får se helheten från detta sovrum.

Det här är från sovrum 2 som har detta nattduksbord, ett runt bord med diverse på...





Alldeles för mörkt denna dag för fotografering, så jag fick plocka ut sakerna från bordet till ett ljusare rum istället...vilket fall som helst så finns det lite av varje på bordet och denna underbara bok ligger där i bokhögen. Har ni inte läst den så gör det!






Håll i er det kommer att bli mkt broderade rosor i detta inlägg, men ni är ju hos VIOLAN så...denna gamla bricka med handtag och glas har dessa ljuvliga rosor och där står vattenkaraffen med sitt glas.

Detta rara skrin finns oxå här, ni känner väl igen mitt signum. Denna är köpt hos moster i hennes butik, Farmors hus i Valdemarsvik. Älskar motivet och dess nötta look.






Ovanför bordet hänger en spegel med vacker ram och slipat glas. Ett riktigt fynd som jag gjorde hos Jysk för några år sedan.





Ovanför sängen finns det en gammal lampa samt denna ljuvliga broderade rostavla. Inköpt för flera år sedan i en antikaffär i Köpenhamn.


Denna tavla är en av mina favoriter när det gäller rosbroderier och denna tål att titta närmare på....





I detta rum finns än mängd gamla broderade rostavlor, visar er en del utav dessa som sitter under hyllan.




Så finns det en lång hylla utmed sängen som innehåller många pocket. Den har rara konsoler och rostavlan som hänger under den är ett gammalt tryck.




På hyllan står dessa rara porslinsägg med sina vackra rosor, inköpta i Lund hos Lavenderfields.



På sängen finns ett gammal virkat överkast med bl a kuddar från Kids. Tyvärr har denna härliga butik från Norge stängt igen. Handlade mkt vackert där.





Höll ju på att glömma att visa min stora broderade rostavla som hänger där inne på en vägg. Ett helt underbart petit pointbroderi.



Tittar ni riktigt noga så ser ni att jag har satt upp en bård längst upp mot taket. Det är faktiskt en färdigvirkad spets som jag nitat upp som tapetbård.






Denna lilla glutt får räcka för idag, helhetsbilder kommer när rummet är färdigmålat och detta kommer att göras den varma årstiden.

Vi avslutade helgens lördag med goa vänner. Vi var på sista genrepet för inspelningen utav Andra chansen. Faktiskt en upplevelse med all dess teknik och få se hur det gick till på en inspelning. Min favorit gick ju vidare,( C. af U) vet att man antingen gillar henne eller inte, men ni må tro att det blev alldeles stilla när hon stod där ensam på scenen och sjöng med sin hesa härliga röst. Tala om inlevelse.....

Snart stundar en ny arbetsvecka. Ska åka till Mjölby imorgon på ett studiebesök på en skola. Passar ju då så klart med att åka vidare till Vadstena och åt Motalahållet för att leta efter nya vackra ting till butiken.

Ha ett skönt avslut på helgen och så hörs vi snart igen, Stora Kramen från er


63 kommentarer:

Mamma C sa...

Ja, så grått och trist vädret är. Så har dom väl lovat snö idag oxå tror jag. Det får vi hoppas att det glöms bort över oss. Mycket fina saker ni har i ert sovrum på landet. Men du visar alltid vackra saker i dein blogg. Ja, vi här hemma är oxå två fan av Ugglas. Hon är en människa man blir glad av tyckr jag. Ha en bra söndag nu och blunda och tänk på solen ett tag.
Kram Mamma C

Torunn sa...

Jeg likt spesielt godt bildet som henger under bokhyllen! Vakkert vakkert.
Her har det snødd MYE i natt og vi må ut og måke igjen. Skal det aldri bli vår??
Nå holder jeg på å bli tockig også, selv om jeg liker vinteren :-)
Klem

♥ Pia... sa...

Men se hej på dej Violan...inte lyser sola nött hos mej heller:(..meen vi kommer att tids nog få litte sol..sanna mina ord:)..Vad säger du...har kids slagit igen..såå synd..jag har det där täcket oxå..nää täcke kanske det inte heter..tusan oxå..kommmer inte på annat namn nu..är nog åldern..glömmer såå lätt:)..fint är det iallafall.. du hade de fint där i ditt vattenhål...vackra rostavlor ..och ditt signum ..den bilden är såååvacker..ha en skön söndag TROTS att sola inte titter fram..kram..PIA

Anonym sa...

Underbar spegel och härliga broderier!!!!!

Ja, solen är borta med vinden men kom in ett slag i mina växthusdrömmar och ta lite citronte vetja, gult i alla fall :D

Kraaam

Lisas torp sa...

Ja du, nog är det grått alltid! Solen har säkert glömt bort oss helt! Så solfattigt ända sedan i höstas!! Usch!

Men du visar vackra saker som vanligt och dina rosenmotiv är otroligt vackra både de broderade och de andra!
Du kanske skulle döpa om dej till Rosa istället?:-)
Ha en skön söndag!
Kram
Lisa

Bitte sa...

Jag håller med dig om att vädret är urbota trist just nu! Vi har ju ändå haft rätt fint väder häruppe i norr, trots att det kommit en hel del snö de senaste månaderna. Men, vad har hänt nu? Jo, nu har vi fått samma trista gråväder som ni verkar ha varit drabbade av. Hela veckan har det varit grått och dimmigt, och det har regnat mest hela tiden... bläää...

Vad mycket fint du visar från vattenhålet! :-) Det ska bli spännande att se hela rummet när ni fått det färdigt.

Den där boken blev jag lite nyfiken på... jag känner inte ens igen titeln, och det gör mig än mer nyfiken... :-).

Ha en fin söndag!

Kramar
Beatrice

Gårdsromantik sa...

Hej Viola!

Så mycket vackert du visar - jag har inte hunnit surfa in på länge - håller på med en webbutik - himmel vilken tid det tar - jag hoppas få bättre fraktavtal.
Jag har ett insynsskydd kvar - skall kolla vad frakten går på - har du nått bra avtal?
Kanske man kan skicka med det - jag
har ju inte så många paketskick ännu.

Kram Maud

Maliva`s verden sa...

Tusen,tusen takk for tilbakemelding på mitt servise...Jeg sparer kun på kaffe-servicet...Men nå skal jeg følge med i din nettbutikk fremover.....Kanskje det dukker opp flere deler der....Go`søndag til deg fra Maliva

Guttemamma sa...

Like vakre ting her som hjemme du jo!! oG så ikke noe furu jeg...:-)
Samme været hos oss, det snør noe helt vanvittig! Så synd at KID har lagt ned, de har jo mye fint og billig! Ha en fin uke, Viola!!
Klem

Guttemamma sa...

..glemet å si at jeg leste "den trettende fortelling" i fjor, fantastiak bok synes jeg. Var så lei meg da jeg var ferdig...

Nostalgia & Kuriosa sa...

Hej Viola. Grattis på Kvinnodagen. Är det mörkt och tråkigt ute, får vi ha det mysigt inne.
Vilka underbart vackra rostavlor du äger, lyckliga du!
Vart har du din butik, jag vill gärna besöka den en gång.
Kram Harriet, Nostalgia & Kuriosa
i Säffle

Crinoline sa...

Hei Viola. Jeg falt pladask for blondeborden. Som vanlig viser du mange nydelige bilder. Hos oss laver snøen ned.

Hannis sa...

Här är det fågelkvitter och tö.
Till och med solen kikade fram en minut.
Känns hoppfullt=))

Vilken fin spegel!!
På jysk av alla ställen...

Kan tänka mig att rummet kommer att bli ljuvligt med alla fin adetaljer när det är klart!

Kram Hannis

Cc sa...

Ja vad grått och trist väder det är nu, känns långt till vår. Jo jag hade en trevlig dag, bara synd att jag är sjuk igen... Kram

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Det er ikke til å tro. Nå laver snøen ned her igjenn. Hele går og i dag. Stora hvite filler. Alle trærne er fulle av snø og alt er hvitt. nei en kan begynne og undras over om det noen gang blir vår.

jeg såg på Fredrik Skavland på Svensk talkshow i gårkveld. Har du sett på han? Var veldig glad for at han skulle komme hjem til Norge nå. Jeg har virkelig savnet han. Hans talkshow gikk hver fredagskveld på Norsk TV og var mitt (od de flestes) favoritt program.

Jeg har undersøkt litt ang. fortolning av varer inn til Norge. De flerse varer er tollfrie. Og pyntegjennstander er uten toll. Det er bare tobakk og alkehol som må fortolles. Du kan lese om det her: http://www.toll.no/templates_TAD/Article.aspx?id=131803&epslanguage=NO#avgiftsfri
Momsen blir altid lagt til. Men om du skriver at det er en persomlig gave og utelater firmanavn o.l. så slipper en så klart å betale momsen. Tror jeg. Uansett så er jo det ikke så farlig om en må betale den norske momsen når du har trukket ifra den svenske. Hvor mye er portoen fra Sverige til Norge?

Ha en herlig søndag du også
Klem

♥ Fyra årstider sa...

Till och med jag Viola börjar gilla rosor..vad är det som händer med en av bloggandet?? Min stil har ändras.. men jag har upptäckt allt gammalt och nött.

Jag håller med om vädret..jag vill inte ha mer snö nu!! Förr om åren har vi suttit i uterummet på våra killars födelsedag.
Kram Lotta

Monica sa...

Hej!!!!!!
Åh,vad fina bilder......gillar allt....men spegeln,oj,oj,den gillar jag mest.....verkligen läcker !!!!
Tack för alla dina gulliga ord.....tittar du in i dag....så får du se sol......men kan trösta dig med att det regnat i 3 månader här......
ha en bra kvinnodag,
Kram,
Monica

Anonym sa...

Så fint du har det hos dig :-) Och jag håller med dej om vädret, bara grått. Dock har det snöat ordentligt nu. Men jag vill inte ha snö heller. Hoppas allt är bra med dig! Kram Benita

Jenny Oak Fae sa...

Så mycket vackra ting du visar..!

: )

Visst är det grått & trist...just därför gjorde jag min blogg så våraktig & glad!

KRAM, Jenny

<3

Anonym sa...

Vad roligt att få se och höra Carolin A.U live, kan förstå att det var "mäktigt" Jag gillar verkligen henne,lika mycket som jag gillar din "bård".... Hur smart och snyggt var inte det!

Jo, tack min helg har varit fylld med jobb och idag har det kalasats en massa gofika ( sonen fyller 18 år) Mmmm jätte gott men onyttigt.

Ha en bra vecka
Kram Pernilla

Maria sa...

Hej Violan! Ja, jag upptäckte din blogg för inte alls länge sedan och tyckte mycket om den. Så det har blivit nästan dagliga besök efter det första =) Planerar att försöka besöka några av de butiker och den stora loppisen du tipsat om i sommar!
Blev så glad när jag hittade din kommentar på min blogg, tack! Min blogg är av ett väldigt varierat slag, egentligen är jag en väldigt kreativ en som älskar att skapa, men de senaste månaderna har jag inte orkat. Så det har blivit mer av att kika runt på annat som jag också gillar tex heminredning =)
Tack för all härlig inspiration!
Varma hälsningar Maria (Thyll)

Roses & Angels sa...

Hej! Tack för din kommentar. JO dagen igår var helt fantastik solen hade ju kunnat visa sig också och maten var god. ÅHH din maträtt låter underbart gott, kan man kanske få ta del av receptet sen? Tack ja jag håller på med mina signaturer hihi. Haft en bra helg hoppas jag! Idag har jag nog mest slöat. Ha en trevlig kväll kram Christa

annette sa...

Hej Viola!
Du tänker som jag om detta med vädret, har allvarliga planer på att norröver, inte just nu men om några år.
Skall börja jobba imorgon, men bara på US men Waranpatienter, får se hur det går, har fortfarande rejält ont främst i underarmen och handen, kan inte göra ngt utan värktabletter, trodde nog det skulle vara bättre än så här nu!?
Ha det så i Mjölby imorgon, trevlig liten "håla"

KRAMEN! annette

Eva Linnea sa...

Det är alltid så genomtänkt & välmatchat hemma hos dig. Det ser så enhetligt ut. Jag har "hattat" lite mellan olika stilar, så det är en blandning av allt möjligt hemma hos mig. Svart, vitt, grått & blått försöker jag hålla mig till när det gäller färger och nu har jag ju målat de flesta möbler på nedervåningen vita men på övervåningen är det fortfarande mest trävitt.
Kram Eva Linnea

Noll54/Eva-Karin sa...

Här snöar det idag,,,,men snart är det vår, och då har vi inte tid att vara inne och mysa! Men visst vore det skönt med lite sol!
Hoppas du finner mycket fint imorgon!

Ha det så gott!

E-K/noll54

Mitt hvite hus sa...

Herlig rose innlegg fra deg VIola=)
Ja grått vær, her våknet jeg halv sju på en søndag morgen , vinden ok tak i hele huset og regnet pisket mot vinduene.. Da sto Kerstin opp. Høst stormer i mars har vi ikke lyst på. Da er det hyggelig å kikke inn tildeg...da blir en glad..
Det rose teppe ditt var nydelig. Tror nok vi liker en del samme ting:O)

Ønsker deg en fin uke start, håper solen snart skinner på deg vennenO=)
Klem Kerstin

Lily of the valley sa...

Nu på kvällen sprack molnen upp lite och solens strålar flödade in i mitt vardagsrum, om än för en timme så blev jag glad :D)))))
Underbara rosor! Spegeln är så fin! Jag gillar också det lite sirliga. jag tror med bestämdhet att du kommer att hitta mycket fint till din butik. Vadstena ska ha en del intressant:D
Ha de gott
Kram Lily

Marie sa...

Här är det också sååååå grått och trist väder, nä nu får det verkligen ta och bli lite vår!!!!
Härliga bilder, du har så mycket fina saker!
Hoppas att du hittar lite fynd imorgon till butiken!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Det vita dårhuset sa...

Kan du tänka dig att Carolin af Uggla gick vidare?! Jiiiippppiiiiii =)

Kan se dig framför mig flyttandes på sakerna för att få en bra bild..*fniss*.
Vi är nog ite tokiga vi bloggare =)

Ha det bra och kram Erika

Home No.1 sa...

hej Violan vill önska dig en riktigt trevlig kommande vecka hoppas du fyndar fint till butiken din!
Kram Annica.

Josefine sa...

Hei Viola..ikke kjekt med bare grått og trist vær, særlig ikke nå når vi lengter etter vår. Så mye fint du viser...du er så flink å ta være på alle disse vakre rosebroderiene, de er så skjønne.
Boken så spennende ut, takk for tipset. Ønsker deg en flott uke, stor klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Du viser bestandig så mange fine saker, blir så glad av å se.
Her er det litt vår, litt vinter, litt høst, alt i en herlig mix...men ingen sommer hi hi.
Ha en fin uke.
Klem

Hellen sa...

Visst är det trist med det grå vädret men snart är det vår.....
Så fina bilder du visar med många vackra broderier.
Nu får vi hoppas på bättre väder i veckan som kommer!
Kram Helen

Stina sa...

-Det luktar ju fisk här!

-Nää, det är Violan.

-Jaha.;-)
Puss

Bettans Bravader sa...

Här snöblandat och sedan regn.
tackar då väntar jag med spänning på posten.Å vad fin soppterrinen i förra inlägget är.
Jag är så glad att du älskar broderade rostavlor,för då är det åtminstone någon som "sparar" vackert handgjort av kvinnor och för all del av män (min pappa hade jätte stora händer men kunde brodera så vackert).
Jag tycker man måste spara åt eftervärlden. Det finns så mycket i ett broderi mer än bara garnet och stygnen.o jösses ett helt inlägg blev detta haha. /ha det så gott Kram Lisbeth

Vita små hjärtan sa...

Oj så mycket gammaldags o fint!!! Kram

Unknown sa...

1. Förbaskade väder!
2. Vilka underbara tesilar du visar, älskar silarna, men är inte överförtjust i te. Synd faktiskt!
3. Är mycket lycklig för at C af U kom vidare, underbar inlevelse oj oj oj.
4. Vad du är berest Violan. Här finner man ju saker från hela landet och vidare. Otroligt spännande!
5. Har oxå en döösööt spegel från just Jysk. Ibland kan de verkligen.

Jaaa, sen är det så att det hoppat till lite i verksamheten idag .. äntligen händer det lite med diverse beställningar och försäljningar. Har varit TRÖGT i mars kan jag säga. Hualien så tråkigt o ängsligt. Men så är det ju tydligen.

Men vi mår finfint o nu är det en ny vecka med nya friska tag, eller vad säger du?

Stor kram på dig vännen,
Malin :)

Inspiration i vitt sa...

Hej gulliga Violan, ja här öser snön ner så att man knappt ser så nån vår finns inte så långt man kan se. Tur att man kan titta på vårliga blommor hos dig i stället.
Kramar till dig/ingela.

Rhodin sa...

Hejsan! Såg först idag att du hade frågat om vi hade påskägg till försäljning, missade den textraden totalt! Ikväll skall jag & maken lägga upp lite bilder på bloggen på de äggen som vi har till försäljning. Alla ägg är unika och prissättningen likaså. Om du inte hittar något som passar just din smak är det bara att komma med önskemål om allt ifrån storlek, pris till dekorationer. Ha en underbar senkväll. Kram Terese

Snuttan sa...

Så mycket fint måste genast gå dit

Kram
Åsa

Lönnen 13 sa...

Det här med furu, hörde på radion för någon månad sedan att nu kommer det tillbaka i inredningen så det är ju modernt hos dig med andra ord.
Spegeln är riktigt fin.
Kram Anneli

Frida sa...

Hej Viola!
Ja här har vädret också varit grått och trist. Vi får verkligen hoppas att våren och solen kommer snart.
De där äggen har jag sett hos Lavenderfields det är en butik som jag besöker ofta.

Jättevackra rosmotiv du visar, har förstått att du ha en stor samling av sådana.

Såg dina såssnipar i föregående inlgg dem blev jag väldigt förtjust i har börjat samla på sånna. Kollar alltid efter dem när jag är på loppisar.

Hoppas du får en fin vecka!
Kram Frida

MiaMaria sa...

Hej!

JA nu vet man ej om det ska vara vår eller vinter...men detta hör ju till här har vi fortfarande mest vinter......

Det är så vackert med Rosor....vackert qviltat täcke med rosor eller en kudde kanske....

HA´du också en bra vecka!
MiaMaria

Anette sa...

Att gå in och titta på din blogg lyser upp tillvaron. Dina blommor är väldigt fina. Spegeln är occkså jättefin. Ha det bra.
Anette

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Ser att Violan är på väg hit och göra Motala osäkert , tihi !!
Men din lyllos som var på andrachansen , blev så glad att mina två favoriter gick vidare !!
Underbara broderier , vilket jobb !
Tuta om du kör förbi !!
kram/Lotta

LOPPISLIV sa...

Godmorgon Violan! Skrev en jättelång kommentar till dig nyss men den bara försvann??? Men vi gör väl ett nytt försök igen. Ja det är så skönt att kunna blogga igen :-) Ser att du gillar rosor också, så mycket fint du visar. Då förstår jag att du gillar min blommiga tapet :-)Din runda svarta bricka är jättefin och den lilla madonnan också. Måste rusa till jobbet nu, men skulle helst sitta kvar här hemma och blogga idag...hihi Ha en fin dag vi hörs. Kram Paula

Katta sa...

Ja nog är det grått så det räcker och blir över. Känns inte så roligt att fota då heller.Du ger mig lust att brodera korsstygnsrosor när jag ser alla dina fina rosor, måste nog pröva det nån gång. Lycka till i jakten på fina saker, kram Katta

Fru Grön sa...

Härligt det ser ut i sovrummet.
Jag gillar hyllan med konsollerna. visst är det mysigt med ett gäng pocketböcker. Jag fick lite ny skaparglöd när jag träffade Faster Atta-nina igår. Gick hem och sydde tre hjärtan som jag strykte på några fina bilder. Blev alldeles kär i dem så jag ska se on jag kan hitta nån plats i huset där de passar.
Ha en skön vecka. Kram Linda

liven sa...

Heisann!!
Så mange vakre ting du har hos deg!!
Flotte saker og flotte rosemotiver!!
Jeg ser du liker det!!
Har snart klart å fjerne all gulnet furu hos meg........
Litt lister og en vinduskarm står ennå gul og fæl!!
Det har vært litt av en jobb de siste årene.....
vi bygget hus på slutten av åtti tallet og da var det jo såååå moderne med furu!!!

Ha en fin dag med studietur og shopping:o)

Anonym sa...

Ja, verkligen! Jag trodde aldrig snön skulle sluta vräka ner igår, men idag är det sol. Tjoho!

Synnøve. sa...

Hej lilla Violan.
Så fint det var i inlägget med alla fina bilder.
Fastnade för broderiet.

Hoppas du överlevde den grå helgen.
Här kan jag säga att det snöade hela
för....e helgen....
Kramen synne.

Anonym sa...

Hallo vennen.. jo solen glimrer med sitt fravær her også.. trist og grått...

Furu.. æsj.. men jeg er stygt redd for at den kommer tilbake.. det kan vi vel takke alle vinterstormene for.. lagrene er formidable.. og noe må det brukes til..

Mye vakker i stugan hos deg:o)) likte veldig godt den serveringsbrikken med broderi:o))

Ha en deilig dag.. håper solen titter frem etterhvert hos deg..

Kram....

Veronica sa...

Hej!

Vilken fin & inspirerande blogg du har, verkligen jättemysig :)

Tackar för kommentaren inne hos mig!

Kram

Anneli sa...

Alla Violans underbara rosor är sååå fina att titta på..
Jag är inne i en MyrPeriod just nu - är väldigt kul att måla Myror - har ingen speciell tanke om det - möjligtvis att det är "En av Många" På Latin " e pluribus unum " som jag ibland oxå kan ha skrivit på Tavlan. Sen är Myror Starka Energiska och Envisa...*ler*

Gillar oxå C af U...
I helgen har jag jobbat - är ledig nu i morgon så det kanske blir en tavla till om andan faller på...

Kram
Annelie

livet på utanäs sa...

Man kan aldrig få för många rosor i sitt liv ... de är helt enkelt underbara =)

Jag tillhör också en av dem som gillar af U. På något konstigt sätt stannar tiden upp när hon sjunger ...

Ja, här är det grått,grått,grått och åter grått. VAR ÄR SOLEN ???
I Spanien eller ...

Ha det bäst /Sussi O

lavendel mio sa...

Ååå så masse fint du viser:)
Her er det vår ,men i det kaldeste laget...tenk det er 4 uker til påske:)
Ha en fin uke,klem:)

Mizty sa...

Rosor, rosor
visst är dom underbara.

Väder: igår ösregn med blixthalka lagom till arbetstid, imorse dimma och frost för att övergå till SOL.

Önskar mig också ett vattenhål!

Kram

Stina sa...

I Love You...little tuna.;-)

Willewira sa...

Håller med dig om att det varit grått länge nu... men så idag sken solen lite, snön smälte och snödropparna sträckte på sig lite efter att ha varit nedtyngda av snön... Härligt!!

Vilken tur att du har så många fina rosentavlor... då har du ju sommar året runt!! :)

Gillade spegeln från jysk, lite extra. Ramen är underbar!!

Vi var på genrepet förra året när melodifestivalen var i Linköping.
Det var roligt att ha varit med om det. Jag gillar Carolines låt ganska bra, men jag tycker det är jobbigt att titta på henne. Så mycket ben- och armsprattel.
Tycker överhuvudtaget att årets melodifestival har varit rätt så slätstruken, dvs det har varit så många låtar som låtit likadant.

Eller så är det mig det är fel på... :) (men så kan det ju inte vara, eller hur??) ;)

Hoppas du hade en trevlig dag i Mjölby och att du fick en bra shoppingrunda!!

Ha det gott!!
Kramar
Willewira

Mia, New Room Interior sa...

Her har vi faktisk sett sola idag! :-) Det speilet du viser var kjempeflott! Så heldige dere er som har "sommerhus"! Ha en fin uke! Klem-Mia

Tankar tar tid sa...

Det här är den längsta vintern jag kan minnas ... den tar nog aldrig slut ... det kommer bara mer och mer snö hela tiden :(
Tur att man kan pigga upp sig med att kolla in fina bloggar ... som din ... och många andras också.

Skrattar när jag läser dit "fy dvale" för furu ... det är lika här ... håller på att måla bort så mycket det bara går (fast det går låååångsamt tycker jag). Skulle helst varit klart igår *ler*

Håller med om att Caroline af U var bäst ... fantastisk sång ... har inte gillat henne förut men gör det nu ... tycker dock bäst om att inte se när hon sjunger utan lyssnar helst.

Skrev det till dig förut men påminner igen ... får du in en fransk vinkanna på fot (typ sådan som Jeanne d´Arc Living har) kan du väl höra av dig ... vet inte var man kan få tag på dessa annars.
Har du något förslag?

Kramar Christina

linnea-maria sa...

Ja rosmönster är vackert. Tack för din varma kommentar hos mig. Jag återhämtar mig så sakteliga och på resans gång så kommer jag att posta lite info, inte allt för privat dock, men ni kommer att förstå. MÅnga kramar /linnea-maria

Diverselådan! sa...

Håller verkligen med dig om att vädret är bra dystert och grått och varit det länge nu. Men det är åtminstone +grader nu och jag har snödroppar i rabatten.
Kram!