söndag 1 mars 2009

HELGENS BRAVADER+UTLOTTNINGEN

Så är man hemma igen efter en härlig helg i rikets näst största stad. Göteborg bjöd oss igår på ett underbart vårväder, perfekt för att promenera mellan alla underbara inredningsbutiker som har besökts. Vi var där med goa vänner från Västerås och som vanligt blev det så att herrarna gick för sig och vi två damer gick på vår tur....kan inte förstå att dom inte ville följa med oss och njuta av allt det vackra, fniss....

Innan vi åkte ned till Götet så var jag ju bara tvungen att ta en avstickare till Borås. Har läst hos en del bloggare om Bettys och blivit nyfiken och jag lovar er ni måste bara göra ett besök där om ni har vägarna förbi!





Butiksägarinnan jobbade inte själv denna lördag men det gjorde hennes far som jag hade ett långt trevligt samtal med. I denna helt ljuvliga butik inhandlades två pappkassar med diverse vackra ting. Jag lovar er ni kommer inte att bli besvikna...här hittar du en underbar vacker mix och även växter, vad jag handlade kommer i nästa inlägg.

Så hade vi förberett listan med vad som då skulle besökas i Gbg. Vi började med Balders hage och Grand más. I dessa butiker inhandlades inget, inte riktigt VIOLAS stil utan vi begav oss till en butik som ligger långt upp på Kungsgatan, nr 12 är adressen. Denna butik som heter Grönbergs interiör rekommenderades jag utav Bettys och dom hade mkt ögongodis. Dessa bilder är utanför butiken...





En vacker fågelbur stod högt upp på inköpslistan. Blev helt förälskad i denna, den skulle jag köpa...så jag frågade om priset...



och denna helt ljuvliga bur skulle kosta mig nästan 2000 kr! Det var bara att glömma detta och besvikelsen var stor för förälskelsen var total! Så det var bara att spana efter ett alternativ, då fastnade jag för denna och tänkte den ser ju betydligt billigare ut...


detta alternativ skulle bara gå på 3500 kr, då höll VIOLAN på att dåna och tackade för sig. Visst vackra att se på men alldeles för mkt för en bur som jag ska ha stående uppe på ett skåp, så det var bara att fortsätta jakten.

Vi ställde nu kosan mot Casa Linné som alltid varit min favorit i denna stad. Denna butik ligger vid saluhallarna. Inte blev man besviken här inte och alltid trevligt bemött och tack för trevligt besök Katarina! Jag återkommer senare i vår...här inhandlades ett par saker, ni kanske kan lista ut från bilderna vad som följde med hem.






Den här butiken är precis i min smak, dom har en speciell vacker inredningsstil och ingen ihopblandad mix utan ni ser själva vad som bjuds när man tittar in här och dom vita burarna dom hade inte kommit in än utan kommer om ett par veckor, så det blir att höra av sig igen.....

Så tänkte vi avsluta dagen med ett besök hos den helt underbara butiken som ligger vid slottsskogen: Athmosphere. Nu var vi fulllastade av påsar och en stor kartong så nu blev det att beställa en taxi, fniss...



Här tillbringade vi en lång stund i denna härliga, röriga, inspirerande och vackra butik och utbytte många ord med den supertrevliga ägarinna, tack snälla du för ditt gästfria sätt. Här bjöds det på kaffe och italienska skorpor. Min budget hade ju överskridits för länge sedan.. men bästa vännen handlade med sig en liten rar madonna.






Så var det bara att ta en taxi till hotellet och vila benen ett tag tills kvällen och den avslutades med en god middag på en italiensk restaurang. En härlig helg har det alltså varit, men nu till något helt annat som en del kanske väntar på: UTLOTTNINGEN!

Tack för det enorma intresset ni visat och för alla era härliga kommentarer. Tänk vad många nya trevliga bloggare jag hittat och hoppas att jag kommer att få behålla kontakten med er framöver!

Här har det lämnats kommentarer från hela Norden och t o m den härliga italienska bloggen oliver och romantik har varit inne och tagit lotter. Roligt att många besökare har mailat till mig som inte har blogg och som ofta besöker butiken och bloggen. Totalt blev det 374 lotter som jag nu samlat ihop och här kommer vinnarna.



Första pris går till vårt grannland Norge, grattis min goa bloggvän: Heidi-Anitha!! Trodde att vasa-loppet idag skulle vinnas utav en norrman, men här blev det svenskt på första plats. Varje gång jag haft en utlottning så har någon vinst faktiskt gått till Norge, så roligt!

Så har vi andra vinsten då...burken med tratten...



denna vinst går till en ny trevlig bekantskap inom bloggvärlden: bloggen- tefrossa, grattis till dig! Så har vi tredje vinsten som var den rara rostavlan...



då får jag säga grattis till dig min kära bloggvän Montebello- Malin!

Fjärde vinsten var var denna trio utav gamla religiösa kort...




och denna vinst går till Hanna som har den rara bloggen blommor i fönstret, oxå en ny bekantskap som jag hoppas att jag kommer hålla kontakten med... nu till den femte, ljusen och den lilla psalmboken...



och som Vera vinner som har den mysiga bloggen Veras vimsiga värld och ny för mig...och så sist men inte minst, denna vinst går till en go bloggvän som alldeles nyss fyllt jämt! Det här får bli min uppvaktning i efterskott...grattis!



Bettan detta vann du och besöker du Bettan så får du uppleva en härlig och tänkvärd blogg: Bettans bravader.

Det är lika roligt varje gång jag ordnar en tävling, att fixa till vinsterna och framförallt att man får upp ögonen för så många nya fina och härliga bloggare, tackar alla gamla och nya som ville deltaga!


Vinnarna får maila mig om sina adresser : viola@romantiskating.se

Vill till sist visa er en ny favoritblomma hos mig, jag lyckas faktiskt bättre med dom än med ranunklerna som gärna nickar en efter en...







Sänder över en bukett anemoner speciellt till Mitzy. Hon och jag fann varandra på direkten när vi började blogga i juli och var purfäska bloggerskor, sedan dess har vi alltid haft kontakt med varandra. Hon har en väldigt speciell blogg både humoristisk och allvarsam och som bjuder många gånger på härliga skratt medan den emellanåt kan vara både tankvärd och handla om livets viktiga frågor....besök den!

Denna goa Mitzy har fixat till en söt namnskylt åt mig och det var inte bara en utan ett tiotal. Avslutar så detta inlägg med att pröva en av dessa...många kramar och tack för att ni finns, vi ses längre fram i veckan och ha det så bra i veckan som kommer, eran


Jissis Mitzy så himla rart det blev.....

74 kommentarer:

Malin sa...

Grattis till alla vinnare!
Vilka vackra bilder du visar! Håller med om att fågelburarna var underbara!
Kram Malin

Lisas torp sa...

Oj, vilket äventyr du varit på i Göteborg! Det gäller ju att hitta till alla ställen också, men det lyckades du med. Själv är jag helt lost i den staden.
Vilka läckra butiker du besökte. Oj, vilka priser på fågelburar...du skulle passat på när Skolgatan 14 sålde ut såna, jag lyckades få en jättefin för 300 - exakt samma tar de 695 för på Årstiden. Gissa om jag blev glad.

Hel soldag i Sthlm idag och det är ljuvligt!
Ja, anemonerna är säkert lättare och de är helt underbara!

Ha nu en härlig vecka!
Kram
Lisa

Roses & Angels sa...

Hej! Åh så mycket fint du visar och har fotat. Å grattis till ALLA lyckliga vinnare!!! Lite avis blev jag ju nu hihihi (skämtar) Grattis! Kram Christa

Mitt hvite hus sa...

Oj for en reise til Gøteborg dere har hatt...ja jeg bare må til Sverige sommer.
Så mange herige butikker dere har vært innom... sikkert masse flotte ting til butikken din Viola0)

Et stort grattis til de heldige vinnerneO=)

Ønsker deg en herlig vårsøndag O=)
Klem Kerstin

h.espe sa...

Sååå herlig tur til Gøteborg du har hatt. Forstår så godt du ble skuffet da du innså at fugleburet ikke kunne bli med hjem - det var nyyydelig!!!

Gratulerer så masse til de heldige vinnerne hos deg - de er bare såååå utrolig heldige! Alt du loddet ut var fantastiske ting!!!

Ha en fortsatt flott søndag, og herlig kommende uke!

Klemmer fra meg

Elzie sa...

Jaha, blev ingen vinst idag heller. Men ett stort grattis till er som vann i alla fall.
Och vilka saker du frestar oss med. Är också på jakt efter en bur men de där priserna lockar inte till köp precis.
Hoppas du får en bra vecka.
Kram Elzie

Vita små hjärtan sa...

Det va mycket fint att skåda!!!! Kram

Tulipa sa...

Hej Viola!
Jag blir alldeles salig av ditt inspirerande inlägg!
Vilka mysiga butiker, tack för att vi fick hänga med!

Många utav dem står på min önskelista att besöka.
Varför är jag aldrig i Göteborg?!

Grattis till alla vinnarna!
Vilket antal som ville vara med och tävla!!!
Men du Viola med ditt varma och inbjudande sätt är en person som väldigt många, med full förståelse, fastnar för...

Ha en bra söndag!

Kram Mariette

♥ Anna Wais ♥ sa...

Hej på dig!

Oj så mycket fint di visar, och gissa om jag är avundsjuk på dig som fått åka och besöka alla dess fina butiker! Försår att du överskred din budget =)

Kram på dig och ha en supersöndag!

Anna

Ullis/Leva på landet sa...

Grattis till alla vinnare. Så fin din namnskylt var som du fått. Vilka underbara ställen du varit på i Göteborg. Blir ju nyfiken nu vad du fick med dig hem för saker.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

moa sa...

hei viola -
..og grattis til vinnerene..nå blir nok vår kjære heidi-anitha glad:0)
..og du som har vært i butikken athmosfær...så heldig du er...neste gang jeg skal til gøteborg skal jeg dra dit..jeg liker hennes blogg så godt også..og tror hun har masse med varer i min smak!
ha en fin søndag!
moaklem

Fröken Eko sa...

Grattis till vinnarna och tack för tävlingen!

/F

liven sa...

Grattis til vinnerne:o)
Ser ut som du har hatt en trivelig helg i Gøteborg og har besøkt mange fine steder!!
Flotte fuglebur........men hjelp for noen priser!!
Håper du fant mye annet.....:o)

Ha en fin kveld og ny uke:o)

Guttemamma sa...

Grattis til de heldige vinnerene!!! Så koselig at Heidi -Anitha vant!!! DE fugleburene kunne jeg gjerne hatt...men FY for en pris!!! Ha en flott uke, vennen!! Klem

Angel.Pearls sa...

Grattis till vinnarna!

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig. Allt väl?

Men jösses, den resan hade jag också velat vara med på...Underbara butiker, och om man måste ta taxi till nästa butik, ja då kan man säga att man har shoppat =)

Ett stort grattis till alla vinnare.

Ha det gott. Kram Pirre

♥ Fyra årstider sa...

ÅÅ vad härligt det låter med Götet..skulle gärna vilja åka en tur dit.
Kram Lotta

Lantligt i stan sa...

Otroligt vackra bilder du visar! Förstår att plånboken blev tunn efter den resan! Nu blir man ju så nyfiken på vad du fyndat.
Kram Anki

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till vinnarna. Och så mycket fint du fotat. Den första fågelburen var helt underbar!
Ha det gott
Kram AnnaMaria

Marie sa...

GRATTIS till alla vinnarna, hade ingen tur denna gång :(

Vilken härlig resa du har varit på, många butiker som såg intressanta ut. Ska åka till Göteborg i början på maj så då ska jag nog ta en tur i några.

Ha det gott, kram Marie

Anneli sa...

Grattis till alla vinnarna - härliga vinster har ni fått...;-)
Vilka härligt mysiga affärer du har besökt och så underbart att bara choppaloss...
Urmysiga fågelburar men ack så dyra...Jag fyndade en på tradera för 400 men inte så där tjusiga kanske men riktigt gammal och shabbig...
Kramis/Annelie

Pernilla sa...

vilken rolig helg ni haft!
bilderna är riktigt mysiga.
OCH grattis till alla vinnare!!

ha en fortsatt bra söndag,kram!!

Livet på Sjögård sa...

Grattis till alla vinnare :)

Såå mycket fint du visade. Kan förstå hur det kan ha kännts att vandra in i de butikerna... himlen.. :)

Hannis sa...

Vilken härlig shoppinghelg!!
Men visst blir man aningen chockad i bland över priserna...
Galet med så mycket pengar för en bur även om den var vacker=))

Grattis till vinnarna av alla dom fina sakerna!

Kram Hannis

Viveka i Bläckhornet sa...

Grattis till vinnarna!

Himmel vilken mys semster du har varit på :) Du har ju lyckats pricka av massor av goa butiker. Längtar tills jag får se vad som inhandlats...

Kram Viveka

Lilla huset på prärien sa...

Åh Viola! Vilken dag ni har haft i Göteborg. Jag döööör vilka underbara bilder från Atmosphere - där skulle jag kunna ruinera mig på riktigt!!

Måste verkligen ta och ta en tur upp dit!

Kram Jenny

LillaFlisan sa...

Jag är stum av beundran.... Vilka butiker och så modig du är som vågar ta så många foton!! Jag fegar alltid ut när det gäller att fråga och att ta i smyg känns inte alltid ok....

Grattis till vinnarna!

Vilka härliga priser och Mitzys sign blev jättefin!!

Nu är det dags för ännu en vecka men innan dess ska jag göra som du..... Glutt lite på Beck!

Kram

Flisan

heavenandearth sa...

Hej Vännen!!

Vilken härlig helg du har haft i väster! Underbara butiker o trevliga människor!

E såå nyfiken på vad du fick med dig hem.. men såg tavla/bild m religiöst motiv på en av bilderna.. o ja, jag kan ju gissa på den..! *ler*

Grattis till vinnarna av dina fina priser!

Ha en härlig vecka!
Kramisen!
Iréne

Frida sa...

Hej Viola!
Vad härligt det låter med Göteborg, atmosphare får jag ta och besöka nästa gång vi hälsar på min bror.

Grattis till alla vinnane´!
Hoppas du får en bra vecka!
Kram Frida

Mjuka sa...

vilken härlig rundtur du haft i min stad :-)
Casa linne är min absoluta favorit, så ligger ju Noa nOa runt hörnet ,¨så det är perfekt. Fina saker du lottat ut, hur kunde jag missa en sådan fin tävling
Ha en fortsatt skön söndag
kramar Malin

annette sa...

Grattis till alla vinnare, dom blir nog väldigt glad över sina fina priser.

Och Du har gjort Göteborg rejält, åka taxi ja då har man nog lyckats bra shoppingturen;) Härligt att shoppa loss ibland!
Fågelburar för flera tusen var ju bra att Du avstod ifrån, dyker nog upp någon vid annat tillfälle.
Armen, ja vi får se vad som händer, skall börja och se lite vad jag kan göra imorgon, inte helt hoppfull kan jag säga, men vi får se vad som händer!
Ha nu en bra start på veckan!

Kramen //annette

Katta sa...

Aha så Casa Linne ar redan en favorit för dej, jag gillar den med och har en del pärlor därifrån.Men huga ligen vad Göteborgarna är dyra på sina fågelburar, nog för att de var fina men inte till det priset. Härliga färger i Anemonerna det är en vacker blomma det. Grattis till vinnarna. Kram Katta

Unknown sa...

Hej min kära Violan!
SUPERDUPER TACK för vinsten!!!
Herregud så glaaaad jag blev alltså. Hade jag ALDRIG väntat mig. Oh, jag skrek till Peter direkt att, NU, NU ska jag göra en tavelvägg med broderade tavlor. UNDERBART! Ha haaaa!

Tack så himlans,
ha en mysig kväll med Beck.
Vi hörs snart,
stora kramar Malin :)

ps. mycket AVIS på GBGs resan.

Anonym sa...

Grattis till alla lyckliga vinnare.
Åhh, vad avundsjuk jag blir. "Fniss".
Synd att du inte hittade dit nu när du var i Götet. Ligger inte så många mil därifrån:-)Viola, vill du ha mig sjuk med alla fina bilder? :-)
Kram

Det vita dårhuset sa...

MEN Violan =)!!
Har du shoppat en hel årsförbrukning?! *Fniss*

Jag kan lova att det kliar i ha tarmen nu du =)
Ska nog ta ett samtal med mannen om han inte skulle tycka det var trevligt om vi besökte våran underbara stad Göteborg i sommar *hi hi*.

Säg inte att du köpt klockan?!
Den var ju alldeles, alldeles underbar.....

Va roligt att du haft det bra!
Hoppas veckan fortsätter så.
Ha det gott min vän så hörs vi =)

Det vita dårhuset sa...

Men, Hej! Det var länge sedan..hi hi.
Måste säga att fågelburen kan jag förstå om du har svårt att få ur ditt huvud!
Jag önskar mig också en sådan men som det ser ut nu får jag nog vääääänta ett tag till.
Lite, lite dyra =(

Kramen

Det vita dårhuset sa...

Hi hi. Det kan jag tro.
Synd att de ska vara så dyra.
2oookr är så mycket pengar...

Man får hoppas att man springer på en bur på loppis till ett mer humant pris =)

Ha en fortsatt trevlig kväll och sov så gott!

Inspiration i vitt sa...

Hej Violan vilken underbar tripp du har gjort med din väninna, ja det är bara bra om karlarna går åt ett annat håll så att alla blir nöjda.
Kan se er där med alla väskorna och påsar lastade upp till öronen och så in i taxin hihi.
Nu blir jag ju nyfiken på vad du handlade såklart.
Grattis till alla som vann dina priser och kul med nya bekantskaper.
Kramar till dig/Ingela.

Mamma C sa...

Grattis till alla lyckliga vinnare av dina fina priser. Du verkar ha haft en superbra lördag i GBG.
Ha en bra ny vecka.
Kramis mamma C

Josefine sa...

Hei Viola..for en flott tur du har hatt...nydelig butikk, med sååå masse fint. Synd med fugleburet..det var rålekkert, men enig med deg at prisen var stiv.

Grattis til alle vinnerene..så gøy at skjønne Heidi -Anitha vant!!

Ønsker deg en flott start på uken..den første uken i vår måneden mars! Klem fra Josefine

Home No.1 sa...

Grattis till vinnarna=)
Och Violan vilken SHOPPING!
Nu gick du loss ordentligt..hihi..ha en fin vecka!Kram Annica.

Marie sa...

Jag får värsta "hemlängtan" när jag ser dina Göteborgsbilder. Vi bodde ju där i sex år, så det är nästan som hemma för mig. Måste nog ta en tur framåt våren. Du har varit i alla mina favoritbutiker, ska bli så spännande att få se vad du köpte! Men huvaligen, vilka priser Grönbergs hade på fågelburarna, vem köper en för det priset? Allvarligt talat så har jag en som ser identisk ut med bur nr 2, men den kostade mig ca 400-500 kr för något år sedan!!!

Visst är Ingrid på Atmosphere härlig och Bettys är ju ett måste när man är i Borås.

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Ps. Ljuvliga anemoner!!!!

Vera sa...

Oj så mycket du gjort. Vilka härliga bilder.
Tack och bock vad glad jag blir över bloggvinsten......kul.

Butik Östergården sa...

Jag bugar och grattar alla vinnare!

Så synd att du inte fick någon fågelbur! Beställde några från en leverantör men tror inte de var så dyra! Utpris kanske runt fem hundra.

Vad bra att jag fick lite tipps om bra butiker i Göteborg! Brukar be dottern när jag hälsar på i Göteborg att vi ska leta efter inredningsbutiker. Men hon tar mig bara med till de mer moderna butikerna. Så nu vet jag var jag ska nästa gång det blir en tripp till Göteborg.
Kram Helen

Floras Kulle sa...

Åh, himmel!
Tänk att jag som bor tjugo minuter från alla de där butikerna ALDRIG har besökt dem?
Den enda jag varit i är Casa Linné, som startades av en barndomskompis till mig. Övriga har dykt upp efter att jag fått barn, och HUR KUl É DÉ, att dra runt på de små liven inne centrum? Tack för att du visade de fina bilderna, nu blev jag inspirerad att skaffa barnvakt och ta mig in till sta´n!
Och Bettys, dit måste jag ju bara. Sambon har en syster i Borås, men när vi är där vill INGEN åka med dit! GAAAH! Jag gör snart uppror! Man kanske skall ta semester en vecka, och bara kryssa runt...?
Underbart inlägg!
En fin vecka (med härligt väder) önskar jag dig!
KRAMAR:
Annette

Crinoline sa...

Gratulerer til de heldige vinnerne. Ser ut som du har hatt en kjempefin helg. Nei,menn har nok ikke den samme interessen for interiør som oss damer. Fuglebur til kr.2000 og kr.3500 er for dyrt for meg også,nøyde meg med et rimeligere. Vakre bilder hos deg i dag også,Viola. Gleder meg allerede til neste innlegg.

Willewira sa...

Grattis till alla vinnarna!

jag som så gärna ville vinna det silvriga... :( Bättre lycka nästa gång, som det heter... :)

Vilken shoppingresa!!! jag blir ju bara såååååå sugen!!
Säg till när du åker nästa gång!!
Nu är jag nyfiken på vad du köpt... inte snällt att hålla oss på halster sådär!

Anemonerna är sååå ljuvliga...Njutbart!

Önskar dig en bra vecka, Violan!
Om du nu orkar med den efter alla shopping... ;)

Kramar
Willewira

Eva Linnea sa...

Snyggt, vackert, läckert, fint, härlig & kul ALLT som du visar och skriver om.
Synd att jag inte vann men jag väntar på bättre lycka nästa gång.
Ha en skön vecka!
Kram Eva Linnea

Mizty sa...

Nu är jag också hemma igen efter helgens utfärd. Åh åh åh, vad jag har sniffat på ullbollarna.

Förstår att du behövde "luktsaltet" när fågelburspriset nämndes. Men tjusiga var dom, precis som allt det andra bloggodiset du visar. Får ta en titt till imorgon tror jag, nu är jag helt färdig för dagen och dess överraskningar ;)

Kram Mizty

Glitter och Marsipan sa...

Hej Viola.
Grattis till alla turgummor.
Oj,vilken härlig tur du har varit på.Där hade jag gärna varit med i dom butikerna.
En massa fina fynd har du väl gjort också,måntro.
kram kram Anette

hemtrevnad marie sa...

Vilken tripp du varit på!!
Önskar at min kassa kunde tillåta nåt liknande....Bettys verkar ju supermysigt....
Och Atmosphere lika häftigt!
Grönbergs interiör ...ojoj, vilka blommor och vilka priser...inget för mig förstår jag....
Grattis till vinnarna också!
Ha en fin vecka Violan!!
kramis

annashusidingtuna sa...

Grattis till alla vinnare!
En sådan underbar helg ni verkar ha haft i Göteborg, synd bara att burarna var så dyra.
Kram Anna

Vit Gladiolus sa...

Dessa butiker vill jag med besöka!!! Lyllos dig som ska på andra chansen och få höra Sara igen!! Hon var bäst!!!
Kram vännen!

Annas infall sa...

Oj oj oj så mycket fint. Kul att läsa/Anna

StrandviksVillan sa...

Jösses Violan, dina inlägg är som att bläddra i en hel tidning! Du är toppen!
Vilka superfina butiker ni besökte, Mmm-mmm-mmm!! Där skulle jag nästan inte vågat gå in heller ;)
Tack för titten, kram!!

Les Cotrions sa...

I've just visited your shop! Great! You've so lovely stuffs...and your blog is very nice!!!
Have a great day!
Vale

Karin Lindström sa...

Hej Viola!

Vilken härlig tur du varit på! Och tack för alla bilder och inspiration. Jag har länge velat åka till Göteborg och nu känns det ju som om jag varit där en stund!

Grattis till alla vinnarna och ett speciellt tack till dig och din underbara blogg! Du är en glädjespridare!

Många kramar

Karin

Naija sa...

vackra bilder

Annie - Annalunda sa...

Göteborg är verkligen en härlig stad...inte minst att shoppa i ... :) Så fina bilder du visar Violan! Stort grattis till alla vinnare!

Kram Annie

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vad mycket fint du har att visa. Så mysigt att få gå runt och kika på allt vackert!

GRATTIS till alla vinnarna av dina vackra priser.

Ha en fin dag!

KRAM från Eva cloudberrie

Heidi-anitha sa...

Kjææææære vene det er jo meg!!!!

Jeg skjønner ingen verdens ting min gode venn, for jeg har aldri vunnet noe som helst i mitt liv, så kommer jeg her i din vakre verden, og vinner 1. premie, jeg tror ikke hva jeg ser!!!!

Tusen takk kjære Violan, du er vel noe spesiellt og vakkert, åhh, så glad jeg ble! Nå kommer jeg til å hoppe i vei til tannlegen, og ringe halv jorden rundt og fortelle om alt sammen!

Åh, du er vel gullig og god, tenk at du trakk meg, ut av alle de lappene, ja jeg forstår ikke enda..:) Du lyser virkelig opp min tilværelse på alle måter, takk!!!

Premien kommer jeg til å bære med meg hele huset rundt og plassere... så vakkert!

Skal jeg maile deg min adresse eller hvordan vil du at vi skal gjøre det? Åhhj,takk snille du:)

Så godt det var å høre om din fatastiske tur i Gøteborg! Hvilke butikker som finns der:) Oj, jeg tror vi må ta en tur til sommeren i allefall... Bettys virker til å være helt fantastisk! Gleder emg til å se hva du har tatt med hjem:)


Stor stor klem fra meg til deg:)

White vintage
Heidi-anitha

Annika sa...

Ett stort grattis till alla vinnarna!

Åh så många mysiga butiker du var in till =)

Kram Annika

livet på utanäs sa...

Oj, vilka fina bilder du visar ... ser att du också letar fågelbur, skulle aldrig vilja ha en burfågel ,tycker synd om dem, men självaste buren är ju så dekorativ , så en sån skulle jag gärna vilja ha ...vi får fortsätta vår spaning =)

Ha en bra kväll !
Kram Sussi O

Nicole sa...

Oj, på den resan skulle jag också ha spräckt budgeten ;). Vilka underbara butiker du besökt. Priset på fågerburarna var nog lite i överkant, men otroligt vackra var de. Å vilka fina tulpanbuketter.
Anemoner är så vackra också! Och grattis till alla som vann någon av de härliga vinsterna!

Mormors Veranda sa...

Vad många härliga butiker du har besökt. Men vilka priser!! Gäller att ha is i magen, för rätt som det är blir det rea & man kan fynda :D
Ha de gott!
Kraam Pling

Roses & Angels sa...

Hej Vännen! Åh tack så mycket! Ja jag är så nöjd med dom kapen. Spetsen är ljuvlig nu ska man bara hitta på att ha den någonstans. Några kuddar blir det väl sen nåt att smått och gott. MEN det får jag ta sen när jag flyttat klart. Hoppas du mår bra. Måste hinna med att kolla dina inlägg mera närmare jag känner att jag inte hinner med det här riktigt och det gör mig lite ledsen men ja det är som det är nu. Ha en underbar kväl så hörs vi igen! Kram Christa

Anneli sa...

Hejsan Viola!
Här har det oxå snöat hela em. Jag cyklade hem efter jobbet och såg ut som en snögubbe när jag kom hem..
Stön och Suck...
Kram/Annelie

Marie//Tekla Maräng sa...

Du har verkligen haft en riktigt härlig helg. Så många härliga ställen ni han med att besöka och visst var fågelburarna stiliga men vilka priser. Tack snälla för att du tog så många kort och delade med dig utav dom.
Grattis till dom glada vinnarna!
så fina anemoner du har i vasen-
Ha det gott marie

Vardagens guldkorn sa...

Verkar som en trevlig resa å va mycket fina saker du måste ha sett! Synd att plånboken säger stopp sådana gånger. Här hos oss är sportlovet slut och jag har gjort min första arbetsdag idag. Nu börjag jag med mina utvecklingssamtal och mera omdömen så det är bara att ta fart! Ha en bra vecka! Kram Linda

Magdalena sa...

heia...
tack for fantastisk butikkrunde,- såååå mye herlige saker!!!

og grattis til heidi-anitha,- tenker ho ble glad!!

klem fra magny

Tidsmästarinnan sa...

Men HJÄLP vilken härlig shoppingfrossa i Göteborg! Håller med om att burarna var dyra... vad synd!
Grattis till alla de lyckliga vinnarna!

Kram på dig Viola!

Anette sa...

Härlig shoppingrunda. Det finns också två affärer i Fritsla lite söder om Borås som är värda att besöka. Textil och råvarulagret (har mycket fina saker och man kan gå länge och ändå upptäcka nya saker, men kolla öppettiderna först, för dom är lite udda)och Möblizzemanget. Det är synd att missa dessa om man ändå är i faggorna. Anette

Maliva`s verden sa...

Hei Viola..ja nå følger jeg virkelig at jeg har vært på en reise i Gøtebord/Borås...så fint at du tok så mange bilder..og tips til de forskjellige butikker...Du har samme smak som meg ser jeg,jeg selger også gamle skatter i en gjenbruksbutikk....Frankofil som jeg er,elsker jeg disse fugleburene...men jeg reagerte på prisen på den minste av de du viste...Tror det er samme som jeg har(se innlegg om "rust"hos meg,og det betalte jeg ca.500,- for her Norge)fortsatt go`tirsd.til deg fra Maliva Ps)heldig du som har kjøpt så mye lekkert,nå har jeg lyst på en shoppingtur også....

Fake cake sa...

Grattis till er lyckosar till vinnare:)
Ja en viss avundsjuka från mig erkänns;)

Så underbar butik i GBG...måste dit en dag.
Ja alla dessa kors och madonnor. Skulle kunna ha MÅNGA men familjen skriar om att vi fått en djupt religiöst hem och jag fattar ingenting haha

Många kramisar//Lotta