torsdag 6 januari 2011

MERA SNÖ

Vad ska man skriva denna dag, går inte att vara positiv, snön fullkomligt vräker ned..Mannen är ut och skottar för fullt igen, skönt att man fått avlastning denna dag..så musklerna får vilaFår nog sätta min tillit till att närbelägna kunder styr kosan till butikenMan kan ju inte gå i ide när man ska ha butiksöppet, annars skulle jag nog stannat i sängen hela dagen med en god bokLäser just nu Havets stjärna som handlar om Irlands emigranter till Amerika, är ett stort fan utav historiska romanerDet är kanske tid att tänka på att göra sig iordning..för snart är klockan 12.00Dags att kliva ur sitt ide..det var väldans gott och mysigt i sängen idag..Ha en skön trettondag och antar att många får träna sina muskler idag, LEV VÄL i snökaoset, kramen från eran VIOLAN

20 kommentarer:

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Viola.

Vi har også fått litt snø i dag, ca 15 cm men det er jo ingenting imot det som dere har.
Skjønner godt at du er lei og at en bok på senga kunne være fristende.
Du får se det positive i det at mannen din er hjemme og kan ta bort litt av snøen :) Da minker det litt iallefall :))))))

Du får kose deg i butikken, håper du får mange besøkende så dagen går fort.

Ha en fin fin dag kjære Viola.
Klemmer

Systrarna Hjertén sa...

Jag skottade igår så jag fick ont i ryggen, nu är mannen ute och skottar för 2:a gången idag (tror att han tycker det är kul).

Mvh
Frida

elsamarianne sa...

Ja fy sjutton vilken trettondag. Det har vräkt ner! Igår skottade mannen med traktorn och imorse var det 5-6 cm till och så kommer det mer...Vad säger man? Här i grannstaden, liksom på flera ställen, ramlar det ner fåglar från skyn... undrar om det är nån mer än jag som får undergångstankar...
*skakar på mig* bort, negativa tankar.
Idag får bli en skön, mysig dag inomhus, förutom två timmar i kallt stall med hovslagaren... Det var åtta veckor sen hon var här sist, och då var det exakt samma väder...
Hoppas dina kunder trotsar vädret. Det hade jag gjort, om det inte varit så långt. Till sommaren ska jag besöka din butik, har jag bestämt.
kram, och kämpa på
elsamarianne

Hanna sa...

Fina bilder.
Här får vi bara mer och mer snö.
Kram
Hanna

bakom berget sa...

God middag Violan! Det blev en sen frukost här idag. Så skönt att ta det lugnt. Fem i tolv började det snöa. Fem minuter senare formligen vräker det ner. PÅ TVÄREN!
Ja, så idag ska man slita lite på ryggeländet igen! Tur att man har mannen hemma.
Ha en bra Tettondag! Kram Åsa.

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Hørtes riktig behagelig ut og bare være i sengen:)
Ja...her laver sneen ned her og...ikke noe gla for det...da blir bilen stående og jeg kommer meg ikke dit jeg vil:(
kos deg i butikken...
klemklem

Cajsas Faster sa...

Bäst att hålla sig inne. Men du hoppas väl att folk vill ut och besöka dig. Och det hoppas jag många gör så du får mycket att pyssla med.
Annars står det ju en fin säng i butiken... där kan du läsa:)

Ha det fint, Kram.

Lisas torp sa...

Hej och hå därnere!
Jodå, jag lär också få träna mina muskler idag - måste skotta fram bilen - den måste flyttas idag igen - fick knappt ut den igår, blir likadant idag och här vräker snön ner också, men ser knappt ut genom fönstret!

Det ser skönt ut med din fina säng där - inte mycket annat man kan göra en sån här dag och ingen ger sej nog ut om man inte absolut måste, så du lär nog få en lugn dag idag!
Kram
Lisa

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Mina muskler får vila eftersom jag är sjuk, men maken är INTE glad. Fast här har det slutat snöa, bara helt tvärt! Och nu kör plogbilarna för fullt, blir det samma nere hos dig lär det komma kunder.
Ha en fin trettondag
Varm kram
AnnaMaria

Country Hill sa...

Ja jisses vilket väder här vräker snön ner och det blåser småspik.
Är ledig idag tror att det hade varit lungt på kundfronten ingen ger sig ut som inte måste.
Ha det gott vädret till trots!
Kram Lena

Puumuli sa...

Hejsan!

Vi väntar ännu på att snöyran ska nå oss - den borde komma inom några timmar; är på stugan med mannen och hundarna så det kan vara "intressant" att försöka komma hem i morgon...

Hoppas ni får fint väder snart!

Sari från Puumuli

skifferhuset sa...

Hm jag är lite "lat" med snöskottning.... mannen står för det här, min rygg tål absolut inte detta! Hoppas du fick kunder under dagen, måste ju pigga upp lite!? Ha en fin kväll och hoppas att snön slutar att vräka ner hos er! Kram Iréne

Mamma C sa...

Gå i ide låter inte som en dum idé alls. Tänk att slå upp sina blå och höra fågelkvitter och känna solen värma. Så det blev skottning här oxå, för det har väl nästan alla hållt på med idag som har egen ingång.
Kram mamma C

Mitt hvite hus sa...

Heisan kjære venn..

ja her det full snøstorm i kveld..Har måka snø en gang siden jeg kom hjem fra jobb i ettermiddag... snart på tide å måke en gang til.-.

Håper du fi9kk litt kunder i butikken din i dag..

klemmer =))

Vit som snö sa...

Jaa vad ska man säga...två snörika vintrar på raken...Jag avskyr det jag också:( Just nu snöar det inte häruppe tack o lov, tycker inte det gjort annat sen november...
Visst är det tur att man har sina plikter, annars gjorde man nog som björnarna, gick i ide i sängen, gärna med travar av god läsning:)
Du har rätt, jag är lite "smygpoet" ;) Ändå skriver jag ytterst lite av mina tankar på bloggen... Det är inte för inte man är född på Ferdinand-dagen:)
Ha det gott i snöyran och se det positiva- mycket snö= muskulös man:)) Inte helt fel;)
Kram Cilla

Elsa och Helena sa...

Hej Viola! Ja, nu är jag tillbaka igen:) Här hos mig snöar det också och vägarna är oplogade och gropiga! Skönt du har hjälp med skottningen idag, det är ju inte små ytor som ska skottas! Själv behöver jag ju bara skotta framför garageporten.

Tack för boktipset här är en till som gillar historiska romaner:) Pussen

Inspiration i vitt sa...

du har alltid så mycket vackra saker att visa oss, tack för det Vioaln. Kramar i massor/Ingela.

Kamomilla sa...

Här vräker snön också ner och vinden viner i knutarna.. Ett riktigt busväder!

katha sa...

Visst är vitt en favorit färg men en dag som denna vill man ha de grönt och skönt......
Tack för fina bilder.

Kram Katha i Ljunga

Conny's Cottage sa...

Hello Vio;a,

you have a lovy home.
so nice.

greatings send you Conny