söndag 6 mars 2011

EN STRÅLANDE SÖNDAG

Goder Morgon, här har man vaknat till en strålande söndag, klarblå himmel och flera plusgrader redan..

Under de första månaderna så tyckte jag tiden kröp fram, ska det aldrig mars...var liksom mitt målsnöre och nu bara svischar dagarna förbi


Men det är kanske inte så underligt, från en ganska lugn period i butiken som det alltid är de första månaderna..till min mest hektiska tid...alla nya leveranser, och kunderna blir sugna på att förändra i det fina vårvädret

Gårdagen blev lång, gick ju upp redan vid 5-snåret. Vi var och hämtade fina möbler och avslutade dagen med ett härligt gäng som var här och shoppade loss :) Dom hade bokat in en privat visning utav butiken


På övervåningen har vi allrummet och där står min gamla sekretär, inhandlad en gång till vårt första hem, pris: 50 kr. Klockan och datumklossarna är från gårdbutiken och klossarna finns även i nätbutiken

Den tunga brevpressen är ett loppisfynd, kanske en fästmansgåva från en hovslagare...Är tokig i gamla vackra album med fina lås och här finns det en hel del tillsammans med gamla släktbilderSom ni vet så är jag ju klockoman, vurmar för både nya och gamla, finns nog en klocka i varje rum när jag tänker efter...:)så missa tiden lär jag inte göra.

Denna passion avspeglar sig även i butikerna...men vad gör man när man tycker klockor är urläckra som inredningdetalj ;)


Men..nu gäller det att fånga vårdagarna så dom inte bara ilar förbi..undrar bara hur, en intensiv men rolig tid ligger framför en, flera kundkvällar redan nästa vecka och så har vi ju vårmarknaden, bara en månad kvar..

Jag har många trevliga möten att se fram emot..både med släkt, vänner och kunder, mkt som händer den kommande månaden men mer om detta framöver


Njut utav dagen, många kramar från eran VIOLAN

17 kommentarer:

elsamarianne sa...

Full fart hos dej hör jag. Sån tur du laddat batterierna. Underbart väder. Igår började marken komma fram ur snön. Så det finns hopp om det.
Kram elsamarianne

bakom berget sa...

God morgon Violan! Samma väderläge hos mig. Så vackert! Här börjar dagen som vanligt när det är Vasaloppssöndag.Starten har gått men vi tar det lugnt. Frukost på sängen med två mjuka pudlar i fotändan. Lat dag för ryggvila.
Ha en skön söndag!
Puss o kram!

STENLYCKA sa...

Godmorgon Viola!
Ja, även hos oss lyser solen från en klarblå himmel och den tänkte jag tillbringa i en auktionslokal..... i alla fall några timmar, det är en auktion här i närheten,och jag måste bara dit och kolla om det finns något intressant.
Förstår att du får många kunder till din affär nu när man får vårkänslor och vill förnya lite i hemmet.
Du har så mycket fint och datumklossarna som jag köpte av dig är jag så nöjd med.
Önskar dig en bra dag!
Kram Raina

liven sa...

God morgen Viola!
Høres ut som vi har det samme været idag....og deilig med slike søndager!
Her blir det ut på tur....
Må jo bare nyte slike vårdager....de går så fort!!
Flotte saker hos deg....og klokker liker vi :o)

Ha en fin dag :o)

Lisas torp sa...

Jag kan tro att det är en hektisk tid som väntar! Tur att du har fått lite sol och värme så att du pallar trycket som kommer!

Ja, har man väl kommit in i vårmånaden, så trillar dagarna på ganska snabbt!
Ha en härlig söndag!
Kram
Lisa

Annelie sa...

härligt med sol idag och mycket att stå i hör jag
har vilodag idag med småpyssel
kram

skifferhuset sa...

Som vanligt fullt upp ;)! Skönt när man har att göra ändå! Här lysser solen oxå! Kram Iréne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ingen har så fina kolockor som du, jättebra och ha i alla rum. Solen lyser så fint här också, kommer bli en bra dag. Och jag håller med, det gäller och njuta dessa vårdagar.
Solig kram
AnnaMaria

Hanna sa...

Jag har en liten tävling hos mig som du gärna får vara med i.
Ha en fortsatt bra söndag.
Kram
Hanna

Birgitta sa...

Skönt att veta att du har att göra *L*
Jag hoppas att vädtret håller i sig nu i en massa dagar så att snön smälter bort och att det blir grönt. Var en sväng till tyskland i helgen och det var så grönt och fint neråt i landet.
Kram Birgitta "Björklyan"

Elsa och Helena sa...

Ja, vilken underbar dag...sol och plusgrader. Har åkt spark...vilket före. Bara svischade fram!! Vackra bilder från dig som vanligt:) Pussen.

Mitt Stugliv sa...

Härligt Viola! Jag njuter av dina bilder och gläds över din positiva blogg. Klockor är underbart - i takt med tiden!

Ha en fin söndagkväll
KramKram
Lotta

♥ E L ♥ sa...

God kväll! Jag har inte hunnit sitta så mycket vid datorn i dag, det har ju varit full fart i skidspåren .... på tv! Jag har inte hunnit så mycket annat heller, av samma anledning. Men solen har varit framme och det luktar verkligen vår ute.
Visst, då blir man sugen på att ändra hemma, så sant, så sant. Mest vill jag fixa i Nöbbele, men Stockholm glömmer jag inte bort helt. Jag svänger förbi i påsk.
Hoppas veckan blir lyckad!
Kram från Eva Linnea

Mamma C sa...

Visst har vi haft en strålande söndag. Men jag vistades mest vid tv:n idag. Men en liten stund var jag ute i sköna vädret och andades in vårluft.
Kram Mamma C

Angels & Roses sa...

Hej vännen! Christa mår inte så bra, har inte orkat blogga. Värken tar kål på mig. TACK ja ny bakgrund var väl dags i Christa Style. Hoppas din helg varit bra. Hörs mera när orken kommer kram

Birgit sa...

Tack för att du stannade kvar i affären när vi kom så sent. Det var en upplevelse att se butiken i verklighen. Mannen vilar redan på den fina kudden.
Visst är det jättespännande att träffa bloggare i verkligheten. Man har ju gjort sej en bild som sällan stämmer.Nu vet jag i alla fall hur du ser ut. Och nu läser jag bloggen med dom glasögonen på.
Jag glömde fråga hur du trodde att jag skulle se ut.Bloggerskan Fållorna har jag träffat. Hon trodde att jag hade kort permanentat hår.
Gokväll
Kram
Birgit

Körsbärshöjden sa...

Ja, du Violan, vi har " lite" lika butuker du och jag....så himla roligt att få syssla med det man gillar mest...att träffa alla dessa härliga människor.

Ha nu en fin vecka :)
Kram Eva