onsdag 11 maj 2011

EFTERLÄNGTAD

Vad jag har längtat...sedan januari....och idag kom postbilen med en jätteleverans från Miljögården, har en hel del som jag kan visa men det får bli denna idag...


Flera rullar står mot hallväggen i gårdsbutiken, vackra i sig själva :)Men vecklar man upp denna rulle så uppenbarar sig något väldans vackert...Det är en svart bakgrund med ljuvliga blomster..och en rulle har redan kommit in till mig :)


Ska bara bestämma mig för var jag nu ska hänga denna ljuvliga skapelse...Börjar märka mer och mer att det är tufft att vara ensam i butiken vissa dagar...idag har det varit knökfullt med kunder och dessutom kom två stora leveranser...då har man svårt att räcka till...

Så idag har jag verkligen fått motion, satt inte på baken på 6 timmar..ingen risk att man lägger på sig några extrakilon och det är ju en fördel...

Ha det gott, kramen från eran VIOLAN

18 kommentarer:

Josefine sa...

heisan..

Så mye fint du har fått inn i butikken din:) Kjekt når det er masse kunder, men det blir jo ekstra travelt når det kommer nye varere da..

Ha en fin maikveld Viola!

Klem fra meg

Uttan sa...

Så fina....

kul att det går så bra hade jag bott närmare hade jag kommit och hjälp Dej.

Kram!

Ullis sa...

åh, vad fin! Förstår att en redan har fått en plats hos dig!
Ullis

Fågel Blå sa...

Gokväll i stua!!!!
En sådan där affisch har jag helt underbar är den!!!!
Har satt min i trapphuset där det blir lite växthuskänsla av den!!!!
Ha en fin Kväll!
Kram Kathrine

mosippa sa...

Ja, den var fin!
Så roligt att det går bra med gårdsbutiken. Hoppas du hinner vila lite på kvällarna i alla fall.
Mariette

Vita Falkens Lantliv sa...

Så fin:)

Kul att det går bra för dig:))))) Såå synd att jag inte bor nära för då hade jag så gärna hjälpt dig att packat upp.

Kram Susanne

Mamma C sa...

Så söta affisher du fått hem. Kul när det rör på sig. Men förstår att det kan bli körigt när man är ensam.
Kram mamma C

bakom berget sa...

Jaha ja! Jag kan tänka mig att det blir en ordentlig botanisering i butiken på lördag när alla vi glada damer ramlar in på Bossgård.
Här har det varit soligt och fint som vanligt idag, men nu hotar dom med åska till natten/morgonsidan, så nu ska man väl hålla på å nojja för det det inatt då. Jag hatar åska!!
Ha det! Puss puss!

liven sa...

Så fine de var!!
Travelt hos deg skjønner jeg....men det er bra for butikken :o)

Ønsker deg fine maidager viola

Elsa och Helena sa...

Kan tänka att det är svårt att räcka till...både sköta kunder och packa upp leveranser är ett mega jobb! Nu blir jag nyfiken vart på Bossgård du ska hänga upp denna ljuvlighet...pussen till dig och lilla korvtjuven:)

Anna sa...

Ojoj Viola! Så mycket du har att göra! Fantastiskt kul förstår jag, men otroligt slitsamt också...Anställa någon personal kanske...? Åtminstone de dagar du får leveranser! Det finns säkert någon som kan ställa upp då och då!
Låt bloggen vila någon dag så du kommer ikapp! Även det tar ju väldig tid! Du kämpar på och är tapper, men du måste också vara rädd om dig!
Kram Anna

Elsa och Helena sa...

Hej igen...måste bara testa med en ny kommentar hos dig. Blogger har fått fnatt, jag kommer inte in via inloggningen utan har fått smugit mig in bakvägen via din blogglista.
När jag nyss lämnade en kommentar hos en annan så stod det inte Helena bredvid mitt foto, du vet vad jag menar:) Puss nu testar jag.

Hammarsbacken sa...

Men vilken underbar bild. Du verkar ha så mycket fint i din butik. Det skulle vara så kul att besöka dig någon gång. Men det är väl en bit att åka antar jag. Jag bor ju i Gävle. Exakt var ligger din butik?
Ha en fortsatt bra dag. Kram Sonja.

skifferhuset sa...

Så fin, och förstår att du har lagt beslag på en till dig! *ler* Måste vara kul när butiken är knökfull men slitigt samtidigt, vara över allt å hjälpa till. Hade gärna "jobbat" hos dig!!;) Kram Iréne

84 kvm mitt i stan sa...

Jag har haft massor att packa upp idag också då min leverans kom från Presentverkstan. Så du får ingen hjälp av mig, hihihi. Vi ses på lördag, Kram Marie

Kamomilla sa...

Positiv stress i alla fall, det är ju härligt att du har så mycket kunder!

Black Iris sa...

Förstår att det är tufft att vara ensam i butiken.
Alla fina saker som ni säljer måste ju dra folk ordentligt.

Kram Maidi

Viola sa...

hej viola