onsdag 28 december 2011

MORGON I VATTENHÅLET

Morrn, har vaknat till en vacker morgon i vattenhålet...vi kom iväg igår till lunch..och hoppas nu att plåtarna stannar kvar där dom ska vara...flera stormar lär det ju bli men nu har vi förstärkt pooltaket..



Bilder ifrån gårdagen i vattenhålet..vet att jag har många nya läsare och då kanske man ska förklara vad nu vattenhålet är...vårt hus som vi har i Västerviks skärgård och fått sitt namn p g a att det är här vi alltid hämtat ny energi..

Som ni ser så hade vi 10+ igår och sol..kunde tro att det var en aprildag...



Känner mig alltid så tillfreds när jag får tillfälle att åka hit..




Synd bara att man inte kan åka hit så ofta...det är väl det som är nackdelen med att man jobbar varenda helg..



Har bytt ut en hel del prylar i köket...ni vet..man tröttnar efter ett tag...:) och som vanligt är det ju varor från butiken man inte kan motstå...




Ytterligare en nackdel då...:)))))) att man köper in varor som man kan tänka sig att ha där hemma...



Nu väntar en god långfrukost innan det är dags att bege sig hemåt igen för att öppna butiken

Men det dröjer inte länge tills nästa långledighet....4 dagar...19/1 blir det FORMEX och Stockholm i hela 4 dagar...ihop med goa vänner :)



Ha en fin onsdag, kramen från eran VIOLAN

17 kommentarer:

lisashus sa...

Så skönt att ni fick lite tid i Vattenhålet! En otroligt vacker morgon här också -just nu glöder himlen och solen har just gått upp!
Kör försiktigt!
Kram
Lisa

Roses & Angels sa...

GOD FORTSÄTTNING på er. Å det låter så underbart när du beskriver vattenhålet. TÄNK om man hade ett sånt ställe att åka till för att hämta ny energi. Ja det här med stormen ja, inte sover man så bra när det pågår, hoppas det är slut med det nu men lovade dom inte en ny som skulle komma snart. Usch. MÅ gott hörs kram

Den Grønne Baljen sa...

Høre herlig ut med sol og milde temperaturer... Her blåser det og regner og har gjort dte gjennom hele julen... men de melder sol fremover noen dager...
Men da er mine fri dager over.

Godt å kunne reise til vattenholet og hente ny energi...

kose deg masse på jobben

klemmer =))

toves sammensurium sa...

ja her har vi ikke noe pool-tak lenger...det ligger knust til pinneved :( Men poolen står ihvertfall,så man får vel være glad.Jeg skal også til å gå på tur med mine hunder,her er ikke 10 plussgrader men vindstille og opplett...bare det er jo til å rope Hurra for!!Skal bli deilig å komme seg ut:))
Vattenhullet ser friskt og vakkert ut...godt å ha slike steder å gå tur til....ble litt inspirert tror jeg tar turen rundt et av vannene her i nærheten :)
Jeg har vært innom Formex sine sider allerede og sjekket utstillere...håper jo selv å kunne dra dit en vakker dag når jeg endelig får startet min egen butikk:)
Håper du får maaange koslige romjulskunder Viola!!!
toveklem:;)

Mitt Stugliv sa...

Kikar in till dej och vill önska god fortsättning. Gott Nytt År och hoppas du får en härlig ledighet.
KramKram
Lotta

Nyanser av vitt sa...

Ha en fin onsdag du med darlingen. Vi ses på Formex om inte förr.
Hälsa T.
Kram

EM sa...

Vad bra att du fick lite tid att åka iväg och hämta lite energi. Så vackert. Här har varit sådär i vädret men det gör inte så mycket.
Valp har nu börjat apa efter Rottis på gott o ont, så jag misstänker att sötebrödsdagarna nu är till ända här i huset. Bita i kopplet, sno strumpor och, ännu värre, tränga sig ut genom staket och gå på upptäcksfärd när matte vänder ryggen åt...det sista gör inte rottis, det har han hittat på alldeles själv. *suck*
Nu är det alldeles för tyst i huset för att vara nyttigt, måste kolla vad dom gör...
kram elsamarianne

Anna sa...

Så skönt att ha ett ställe att hämta energi ifrån!
Kram Anna

Hanna sa...

Så skönt att få åka iväg till vattenhålet. Du visar alltid så mycket fint på dina underbara bilder.
Kram
Hanna

Eva Linnea sa...

Skönt att ha ett ställe att pusta ut på! Här är det full rulle med "förskola" hemma hos mig. Internet fungera dåligt i Nöbbele, så jag passar på att kolla runt lite nu när jag är i "civilserade" trakter. Allt gott till dig Viola!
GOD fortsättning på jul-& nyårshelgerna önskar Eva Linnea

Elzie sa...

Härligt med lite avkoppling innan jobbet började igen. Hoppas verkligen att inte taket blåst av igen. Det ska ju blåsa igen hörde jag. Usch!
Ha en fin kväll.
Kram Elzie

Mamma C sa...

Skönt att du/ni kom iväg en sväng till ert vattenhål. Och att vädret var toppen som en vårdag med.
Kram mamma C

Livet och vardagen sa...

Så trevligt det låter med ett alldeles eget vattenhål att dra sig tillbaka till ibland.

Ett ögonblick sa...

Hej Viola,
och God fortsättning.

Så skönt att ni har Vattenhålet... kan tänka mig att det är enda sättet att få lugn och ro på...för har man arbetet hemmavid så är det svårt att sätta gränser för arbete och vila...när man tycker att det är roligt:)
Vi hade också temp på 10+ och "vår" igå. Men nu säger dom att storm är på väg igen så vi får väl se vad som händer. Vädrets makter är vi makltösa emot.

ha det gott!
kram lisamaja

Anonym sa...

Åh vad skönt att ni kom iväg, är nog nödvändigt att ha ett vattenhål att hämta energi ifrån. Här hämtas energin i källaren i brist på ett vattenhål;)

Önskar dig en härlig dag

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt att du har fått koppla av lite, och skönt att du får vara lite ledig snart igen ;) Hoppas att energin räcker tills dess.

Kram Ullis

Mitt Stugliv sa...

Härligt! Fina bilder som vanligt hos dej. Ja, det är ju så när inköpen görs så vill man ha väldigt mycket och har ju möjligheten till det. Vi ses på Formex.
KramKram
Lotta