onsdag 14 mars 2012

MALTERAPPORT

 Morrn, nu äntligen är det min tur...var ju evigheter sedan hon skrev om mig...har ju varit krasslig sista veckorna men nu börjar det att arta sig..fick ju någon maghistoria så jag låg inne på djursjukhuset några dagar och har sedan dess käkat magmedicin..
Matte har ojat sig över att jag varit så smal..men vad tror hon när man inte fick behålla käket på nästan en vecka...nu ser jag nästan ut som mitt vanliga jag..



 Annars är det som vanligt..vi är osams några ggr om dagen...här är det bilder från vattenhålet där jag befinner mig just nu..
När hon tog dom här bilderna muttrade hon...nu tror dom att du är så där rar och lugn som på bilderna...förstår inte vad hon menar..



 Som ni ser så ligger jag på mattes fina quilt..beror på att jag råkade slita upp några trådar i soffan..jättehärlig att gräva och sätta tänderna i...men då blev hon fly förbannad och då fick jag mig en omgång..likaså blir hon galen när jag lattjar med finkuddarna..



 Lovar att det fortfarande är action i familjen...just nu är jag inne i värstingperioden säger hon...får onda ögat några ggr om dagen och ibland säger hon att någon bokstav fattas eller kanske alla..vet inte vad hon menar..(det sägs ju att en hanhunds värsta period är mellan 9-12 månader den s k könsmognadsperioden då hormonerna poppar)..
Men du verkar vara extra barnslig brukar hon säga åt mig och le..hon pikar mig för att jag inte lyfter på benet när vi är ute och ska göra ifrån sig :( det är inte bussigt sagt..



Snart ska vi bege oss hemåt..synd...trivs bra här i skogen..igår hade vi 16+..
Ha en bra dag, hälsar Malte och Viola

26 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Hej Malte!!!
Så skönt att du är på benen igen!!!
Du ser lite medtagen ut!
men söt är du!!!!
Puss från mej!
Kathrine

Anonym sa...

Så skönt att du är frisk igen och kan busa med matte.
Kram

Country Hill sa...

Hallå där din lilla buse, skönt att höra att du är piggare. Kan tänka mig att ni hade det mysigt i Vattenhålet men idag får du väl hjälpa Matte med kunderna.
Ha en fin dag!
Kramar Lena

katha´s kortmakeri sa...

Å du goa lilla malte. Smal som en jakthund ser du ut att vara men oj vad du kan springa efter tjejer. Kram till er båda från Katha o Basse

lisashus sa...

Egentligen förstår man ju inte riktigt vad hon talar om din matte - så vän och änglalik som du ser ut här på bilderna och på en rosavacker quilt dessutom!

Nåja, skönt ändå att du verkar vara på banan igen!
Kramar till dej och matte!
Nosgos
Lisa

Chokladvillan 1910 sa...

Härligt att se Malte på gång ! ;)
Skönt ! Så nu är det livat hemma igen då !?
Kram Anki

Uttan sa...

Vilka underbara bilder Matte tagit på Dej....svårt att kunna förstå vad Matte tycker om Dej inte är väl Du så ;)
Skönt att Du frisknat till.
Vilken värme Ni har Vi har fina dagar men inte riktigt sååå varmt men våren är på G det känns. Kan tänka Mej att Du blir "smussig" om tassarna nu. När Vi hade våran golden så hade Jag en liten hink stod på trappan som Jag sköljde av tass för tass innan vi gick in men det att även ettkilo grus under magen också.

Sköt om Dej och Hälsa Matte så gott.
Kram <3

Bitte sa...

Hej Malte!

Vad skönt att du är pigg igen så du kan komma hem och busa lös ;-). Noomi tycker också om att gräva och riva i sofforna, kanske ni två kunde få en egen soffa att rumstera om i?

Vad mysigt att vara i vattenhålet, jag förstår att du trivs där :-). Ät nu inga konstigheter så att du får ont i magen igen ;-).

Kramar
Bitte

Mariette sa...

Malte är verkligen så söt!
Mariette

EM sa...

Hej Malte, Rottis här (och Lilleman) !
Vi tycker att du ser bra ut, fit for fight. Det kan vara så ibland, att kistan pajar. Själv har jag lagt gula fläckar på husets samtliga mattor det senaste (hatar att spy). Det finns så mycket gott i naturen att äta nu. Sånt som liksom lagt till sig under vintern. Lilleman (lillsk'ten kallas han också) samlar pinnar hela dagarna så att det är fullt utanför dörren. Praktiskt att slippa gå i skogen o leta. Annars leker vi för fullt o matte säger att det är tur att vi har varann för hon vill inte leta pinnar, hon.
Sköt om dig och matte önskar Rottis, Lillsk´ten o matte elsamarianne

Linneskåpslycka sa...

Härligt att lilla Malte är bättre igen :))
Ni verkar ha haft en skön tid på landet:))

Kul att det blev succé med kundkvällen:)

Ha en fortsatt fin vecka;)
kraam

Rut och Signe sa...

Härligt att du är på tassarna igen! Du ser allt för söt ut på en rosa filt med den oskyldiga blicken, fniss.

Kram Wippa

Pysselpalatset sa...

Hej Viola,
Tack för tanken, men jag har inte möjlighet att åka in till Kungsholmen... Så jag får försöka hitta den på närmare hålll.... tack för omtanken. kram j

Tre Tanter sa...

Vilken liten godbit du är Malte!

kram 3 tanter

bakom berget sa...

Va skönt att du är frisk igen Malte. Jag längtar tills jag får träffa Dig goa lilla hund!
Hälsa Matte från mig.
KRAM!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gullegrisen, så skönt och vara frisk igen. Och jag tycker det lyser bus om dig fast du försöker ligga fint och stilla. Ha det gott med matte i vattenhålet.
Nospuss
AnnaMaria

Elsa och Helena sa...

Skenet kanske bedrar Malte:) Du ser ju ur som ett litet skyggt rådjur där du ligger och kikar fram under quilten! Oavsett hur det är med buset så är du en otroligt söt och fin unghund. Hälsa matte det...puss på er.

Mamma C sa...

Härligt att du är på topp igen och busar med din matte. Det är ju verkligen ett friskhetstecken från dig.
Hälsa matte
Kram Mamma C

Rosa i huset i vitt sa...

Så söt

Kram Rosa

Betongglädje sa...

Hej Malte!
Jag har lånat mattes dator.... hehe...hon lär inte märka nåt, så trött som hon är nuförtiden, nytt jobb säger hon... Pyttsan!! Lathet kallar jag det ;) Men du..du är ju söt som socker... det kan man faktiskt utnyttja, jag kan alla knep skall lära dej dom när vi ses!
Tills dess ta det lungt med skräpet ute, så du slipper magont!
Kramis Labradåran "Prinsessan" Kina

annette sa...

Hallå Malte kul att Du är på gång igen, tycker nog att Du ser lite smal ut även nu, kanske Du skall ta det lite lugnt några dagar till och inte härja så hårt med Matte. onda ögat är ju inte så kul att få om Du tänker efter ordentligt!

Ni får ha det så bra när Ni kommer hem till Bossgård!

Kramen!

annette

Sara sa...

Åh söt-Malte! bra att du är frisk nu ;)
Ja katterna Milo & Maja som bor här hos mig njuter för fullt av det varma vädret, dom är ju vita båda två men idag hade tydligen Maja bestämt sig för att ta på sig något sk. Vårskrud...Hon hade rullat sig på vägen och var helt grå (!!)
Fram med torrschampot och borsten i högsta hugg!

Kram till dig och din matte från mig

Birgitta sa...

Men vilken matte du har Malte. Du ser ju så snäll och gosig ut, kan väl inte finnas något ont i dej.
Roligt att du är på bättringsvägen.
Kramar Birgitta

Ett ögonblick sa...

Hej Malte!
Vad du har vuxit! stora grabben nu.
Skönt att du är på G igen.
Du ser så snäll ut, inte kan du hitta på bus...eller...?? Nu har vi haft det ganska lugnt här hemma ett bra tag vad gäller skadegörelse, men för några år sedan när vi hade stora hundar, faktiskt större än vad du är, då hände det alltid en massa saker...killen tyckte det var extra gott med mattor bl a.
Så varmt ni har haft, det är ju sommarvärme.
Du och matte får ha det så bra!
Och snälla Malte, du måste lova att inte slita ut matte...du kanske behöver en kompis;))

kram lisamaja

houseofchandeliers and vintage sa...

Hej Viola.
Oj,oj inte alls roligt när husdjuren är sjuka.
Men jättefina bilder på han, han ser snäll ut.
Hoppas du har det bra och inte stressar, jag förstår ju att du har många, järn i elden.
Kram Zara

Torpliv sa...

Hej Malte! Så skönt att du mår bättre nu! Och jag undrar nästan om du är samma hund som matte brukar skriva om, du verkar ju så lugn och stillsam? =) Fast nog ser man att du har glimten i ögat och har nära till bus... Väldigt fina bilder matte tagit på dig!
Kram Petra