torsdag 29 november 2012

FÖRSTA SNÖN


 Morrn, nu är det verkligen prövningarnas tid..när det gäller väderleken..vi har ju fått mest regn i hela Sverige...här ligger åkrarna översvämmade..men igår em övergick det till blötsnö..inte mkt kvar utav det vita men mera ska komma idag tillsammans med den kalla blåsten som vi har...då känns det att man bor i en gammal 1700-talsgård..tur man har sina eldstäder..
 


 Visade i förra inlägget lite förändringar som blåser över Bossgård...inomhus alltså..saker byter plats och lite nytt kommer in..och en hel del plockas bort..men fortfarande är det det svarta och mörkröda som dominerar här inne i sällskapsrummet..i vita byrån som ni skymtar har jag all mina cd i bokstavsordning..perfekt :)



 En del varor som kommit in i butiken får vänta en tag innan dom kommer fram...till januari rättare sagt..men denna glasklocka kunde jag inte låta bli att ta in till mig...står nu på soffbordet i sällskapsrummet..verkligen läcker..



 Har inte så mkt annat att förtälja er...siktet är inne på mkt jobb fram till jul...kunderna hittar faktiskt hit även fast det är eländesväder...och det är ju glädjande :) laddar även för kundkvällarna nästa vecka...ett hundratal redan anmälda...då står glöggmingel på agendan..



Ha en fin torsdag, nu är det snart helg igen....kram VIOLAN
 

17 kommentarer:

Unknown sa...

Du har så fint och mysigt på ditt bossgård. Hoppas jag snart får tillfälle att återigen få uppleva det och kanske ta en kopp kaffe med dig :).
Här har vi också fått ett tunnt lager med vitt puder inatt så nu hoppas jag på en vit första advent.
Vad mysigt med glöggmingel och vad roligt att så många anmält sig.
Lycka till och ha de gott, kram Ing-Britt

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hade det inte varit för den svinkalla blåsten hade det varit ok här idag, kom ett puderlager snö igår. Cd i bokstavsordning, jag blir liite avundsjuk där! Här är det ett evigt rotande innan den rätta hittas.
Kramar
AnnaMaria

toves sammensurium sa...

Huff det er så travelt med regn i lange tider,spsielt når man har hund.Da er snø og vinter å foretrekke - her har vi hatt kalde og knallfine dager,helt perfekt høstvær men nå skal vi kanskje også få snø :)
Du vet det Viola at dårlig vær er shopping vær...så bra at kundene finner veien til nettopp deg.Det blir nok travelt,men gøy fremover.Glassklokken var bare nydelig...men jeg skjønner at det kan vøre lurt med noe nytt etter ju en også,husker fra min tid i butikk så var kundene alltid sugne på noe nytt når de hadde plukket vekk julen for da kjentes det så tomt .
Jeg skal begynne å lete frem julen jeg da :)
Toveklem:)

Eva Linnea sa...

Go´& gla´ torsdag önskar Eva Linnea

lisashus sa...

Så fina saker och vilken tur att du har nära till favoritbutiken!:)

Ja du, igår var det inte nådigt att köra in till stan - snön vräkte ner framifrån - hemresan gick bättre! Nej, ingen rolig tid detta. Vi får glädja oss åt hur fint det kommer att bli....sen!:)
Kram
Lisa

Fågel Blå sa...

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Viola så fiiint Du har det!!!
Här eldas det också i kakelugnar och vedspis!
Hoppas din helg blir fin
Kramsi Kathrine

EM sa...

Så himla fint! Är det en sån papperspress som man ser framför glasklockan? Jag samlade på sådana tidigare, men har inte tagit med dom hit (ännu). Den ser fin ut...
Idag ser vi lite sol här, då och då, och nu ska det bli skönt med en långpromenad ner till havet. Vi ska utforska en ny stig... passa på innan snön...
Vi har ingen snål hyresvärd, vi, utan väljer själva temperaturen med ett styrsystem... 20 grader, varken mer eller mindre, ska jag ha...så vi har ändå kanske en snål "hyresvärd", hihi.
kram elsamarianne

Unknown sa...

Ja fy vilket eländigt väder vi har! Blåst, regn och blötsnö gör att man längtar till varmare breddgrader. Glasklockan var jättefin, kul när man kan byta innehåll tillt som tätt :) Hoppas ändå du får en bra dag trots det trista vädret! Kram Marina

Unknown sa...

Hej! Vad härlig blogg blir inspirerad och sugen på loppis shopping:)
Ha en trevlig kväll! /Veronica

Unknown sa...

Hej! Vad härlig blogg blir inspirerad och sugen på loppis shopping:)
Ha en trevlig kväll! /Veronica

Rosa i huset i vitt sa...

Hejsan ..ja här ligger snön kvar ...den glasklockan var fin

ha en härlig advent
kram Rosa

Mamma C sa...

Låg lite vitt kvar i morse här hemma hos mig med. Men så fort jag närmade mig stan så blev det barbacke igen. Men kanske kommer lite mera under helgen nu. Duktigt med din cd-skivor. Här hemma är det ett virrvarr av både cd och dvd när man ska någon.
Ha en fin och bra helg
Kram Mamma C

Elsa och Helena sa...

Vill också komma på glöggmingel:) Här är det snorhalt på vägarna just nu..nyss hemkommen från en jobbarkväll i halkans tecken.

Så fint du har gjort inne men det har du ju alltid:) KRAMAR

Hajan sa...

Såg nyss i Aftonbladet på datan,att vi kommer att få en Varga-vinter. Jag vill inte ha tillbaka 2009,2010.
Det kan ju oxå vara att då började allt krångel för oss.
Lilla gumman vad mysigt Du har,en trevlig helg önskar jag Dig.
kram från gammelgäddan

Härliga Livet sa...

Alltid lika mysigt hos dig. Jag är nöjd för nu är det snö =) Bättre än det häll regnade hela tiden.
Vi ses på Måndag.
Ha en skön och mysig helg.
Kram pernilla

Rosenhäxan sa...

Hej Violan Oj vad mycket vackert.
Gillar det röda till det svarta.
Jättefint-
Hoppas du får en fin 1 a advent-
Kram Gittan

G:a Affären sa...

Här är naturen helt vit, det är vackert men ändå läge för inomhus för det snöar vågrätt! Visst är det mysigt att kunna elda då och höra knastret från den värmande elden.
Glasklockan är så fin, förstår att du inte kunde låta bli!

Önskar dig en fin adventshelg!

Kramar
Cia