måndag 1 juli 2013

NU ÄR JULI HÄR

God Morgon, så är juli redan här, sommarens höjdpunkt när mkt ska hända..man har längtat och trängtat..i vår familj kommer mkt att ske..kommer jag till senare :) 

Och så FINLOPPISEN/SOMMARMARKNADEN den 20/7,
tala om rekord, just nu 32 säljare och så roligt att så många nya söker sig hit..det blir många nyheter i år, bl a trädgårdskonst och keramik, det kommer bilder framöver
NI FINNER MERA INFO OCH BILDER PÅ FB EVENEMANGSSIDAN 20/7 ELLER PÅ GÅRDSBUTIKEN ROMANTISKA TING


Likaså växer bloggträffen denna dag, nu 25 st som är med på kvällen och många flera som kommer att besöka oss under dagen, rekord även detta, snacka om bloggfest :)))))KOM IGEN TJEJER, ÄNNU KAN NI ANMÄLA ERBefinner mig i vattenhålet och hoppas att alla vita moln försvinner...vill ha mera sol, solstolen och poolbad väntar, längtar och trängtar...undrar om livet går ut på detta eller..ja jag vet...lev i nuet...visst...

LEV VÄL, kram Violan

8 kommentarer:

bakom berget sa...

Härligt Viola! Så roligt att så många har anmält sig både till finloppisen och till bloggträffen.
Jag längtar ner nu. När vi sågs senast var det ju snö....Alldeles för länge sedan :o))
Det ska bli såå roligt att få träffa alla igen. Både gamla vänner och nya.
Kram till Dig och ha ett par sköna dagar där i vattenhålet.

Åsa.

Stina sa...

Åh, jag önskar verkligen att jag kunde, men här är det hjärtproblem som sjutton.:-(
Puss Stina

Fågel Blå sa...

Åhhh så mysigt det låter,
Ha det så fint i din oas!
Kramar Kathrine4

EM sa...

Oj va många! Så roligt!
har i packat det som ska med nu... det blir en hel del, men det går ju att ta med tillbaks ifall... mest gammalt,,, inte så mycket nytillverkat som jag tänkt. Tiden räcker inte riktigt till. Nu ska jag iväg och rida...
kram elsamarianne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så många säljare, kommer bli en väldans fin marknad. Nu är det bara och beställa finväder till den dagen.
Kramar
AnnaMaria

Mamma C sa...

Här hemma har solen lyst idag, och jag har suttit bakom skrivbordet och inte kunnat varit ute. Men det var skönt när man knallade hem från jobbet.
Kram Mamma C

Bitte sa...

Vad mysigt du har det där i vattenhålet! :-) Ja, nu är det äntligen juli och det är nu sommaren börjar på allvar känns det som. På Gotland var det ju medelhavsvärme, men här hemma har det varit ganska kyligt på kvällarna och är det fortfarande. Kanske värmen kommer på allvar nu? :-)

Det låter spännande med finloppisen, kanske jag "får" kika in till dig i sommar? Ifjol gjorde jag ju ett tappert försök när vi var i Söderköping och alltså ganska nära, men blev nedröstad av sambo och son eftersom sonen skulle med ett flyg. Hmm.

Många kramar
Bitte

Silversmed Linnéa Eriksdotter Ekencrona sa...

Hej Viola,

Jag vill också att molnen försvinner så jag får njuta av solen och bli mer brun innan den hemska långa mörka kalla årstiden dyker upp igen! Varje år tänker jag att NU ska jag njuta varje dag av sommaren, men så går den ju så fort!

Hoppas tiden går lite långsammare nu varje solig dag så vi får ladda!!!!

Kram Linnea