torsdag 17 juli 2008

Kvällens skådespel


I vårt skärgårdshus har vi en öppen planlösning. Storstugan sitter ihop med matplatsdelen som är ett stort burspråk och som påminner om en glasveranda. Matplatsen förlängs med en köksgång som just nu håller på att målas i vitt. När det är kvällssol händer det något speciellt med min gamla matsalsmöbel. Solen strilar in mellan spetsgardinera och detta är en fröjd för ögat när man sitter i soffan och tittar på detta skådespel, så rogivande. När novembermörkret kommer tillbaka får man ta fram den här bilden och bara minnas hur det var.......

3 kommentarer:

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja men så vackert det ser ut! Ja visst kan solens strålar göra allt så mycket mysigare.

Ska fortsätta kika vidare i din fina blogg =)

Kram Anita

Grinden på glänt sa...

Hejsan och tack för ditt mail! Jag blev väldigt smickrad över att se vilket sällskap du räknat upp lilla mig i. :) Tack för det!!

Din blogg ser jättefin ut! Jag tror nog att den här bloggen blir välbesökt, bara folk hittar den! Mitt tips till det är att kommentera när du kikar in till nån, då är det lättare att hitta dig! Lycka till!

Nu ska jag kika in i din nätbutik!

ängeln i vitt sa...

Tack så jättemycket för ditt mail. Det här kommer att bli spännande, varmt välkommen ska du vara. Jag lovar att hålla koll på dig :-)

Kram på dig / Carina