lördag 23 augusti 2008

NERVÖS.......


Idag är det en så NERVÖS Viola som skriver. Hade bestämt mig igår att idag skulle inget inlägg skrivas. Så vaknade jag tidigt och så in och kolla på bloggen och så klart jag måste ju bara berätta. Idag är det en stor dag för min familj. Det är dags för BRÖLLOP !! Min äldste son ska gifta sig!
Kan inte riktigt ta in detta, det var ju igår han föddes och han var så efterlängtad ska ni veta pga av en tidigare graviditet som gick galet. Läser ofta på era underbara bloggar om små barn, skolbarn och struliga tonåringar. Ta tillvara den här underbara tiden som givetvis består både utav glädje och en del bekymmer, varje ålder har sin charm brukar jag säga. Den här perioden i ditt liv är intensiv och går därför så fort och helt plötsligt är dom vuxna män som jag är mamma till. Saknar ofta den tiden när dom var små, alla roliga saker vi hittade på tillsammans. Men nu ska jag inte bli sentimental, det kommer finnas mycket utav den varan ikväll. Bilden som jag visar är tyget i min klänning, så nu visar jag alles vad jag ska ha på mig.

Blev så lycklig när jag hittade klänningen på Sara i Spanien. Kände att den här var jag, kunde inte förlika mig med tanken att bära någon lång festblåsa. Med sjal och virkade favoritväska och rara skor kommer jag nog att känna mig fin. Har inhandlat vattenfast mascara och packat ned kamera och näsduk och så talet förstås, så då är det viktigaste med. Håll tummarna för oss idag på denna stora dag. Vädret visar en grå himmel men bara vi slipper regn är jag glad. Så klart jag kommer och berättar mera, kanske söndagkväll eller måndag.

Ha det nu så bra alla mina goa bloggisar och andra som hälsar på. Vi höres snart igen, många kramar från en nervig Viola

10 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

oh vilken stor dag, för din son och för dig som mamma, den kommer ni aldrig glömma, njut och gråt glada tårar, du kommer bli otroligt vacker i dom kläderna!
varmkram lotten

Kerstin sa...

Gratulerer så mye med den store dagen. Gratulerer til brudeparet også. Det kommer nok til å bli en stor minnesrik dag.ja enig med deg. Alle aldre har sin sjarme som må nytes også.
Ønsker deg så masse lykke til med talen i kveld og festen ellers:O=)

Klem Kerstin

Moi Mizty sa...

Åhh, jag förstår din nervositet.

Men dagen kommer säkerligen att bli kanonbra, ska du se.
Överräcker en spetsnäsduk (oanvänd), mascara är ju inte alltid att lita på.

Verkligen vacker klänning!

Solen skiner alltid ovan molnen och lite regn betyder ju lycka i äktenskapet.

Kramar Mizty

p.s försändelse anländ

Hannis sa...

Förstår din nervositet!
Men så härligt!

Hoppas det blir den vackraste dagen, med sol och mycket känslor.
Du kommer nog att glittra, både av stolthet och den vackra kläningen.

Kram Hannis

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Åhh Viola, jag hann aldrig önska lycka till igår..men jag gör det NU..och ska hålla ALLA tummar för dig att det går bra! Förstår att det är med kluvna känslor en mor "ger" bort sin son...

Du kommer bli såå vacker i dina kläder, hoppas vi får se ett litet smakprov sen..kanske från halsen och ner om inte annat? ;)

STOORT lycka till på ER!!

Kram Linda

LillaFlisan sa...

Åh, så roligt med bröllop!
Nu är det tävling hos mig, välkommen!
Flisan
P.s. Just nu är jag och min nya kamera osams! Men om du undrar över mina "suddiga" kanter på fotografierna så gör jag dem i bildhanteringsprogrammet. Jag använder mest microsofts picture it.
Gammalt som gatan men det gillar ju jag.. och du med ;-)

Hemma hos lilla mig sa...

Åhhh, vilken stor dag, för din son och för dig som mamma. Visst, ska man ta vara på den dyrbara tid med sina barn. Varje ålder har sin härliga charm. Helt ljuvliga kläder och skor du ska ha på dig..
Lycka till med allt ikväll.
Väntar med spänning att få höra om hur det allt avlöpte:-)
Kram

Frida sa...

Det blir en stor dag! Förstår att du är närvös men det kommer säkert att gå bra. Måste vara roligt att se sina barn ta stora steg ut i livet.
Hoppas du får en trevlig kväll!
Kram Frida

Synnøve sa...

Gratulerer med den store dagen! Det har nok blitt felt noen tårer i dag ja, da er det greit å ha vannfast mascara :) Nydelig kjole, og tilbehør til... Fortsatt god helg til deg! Synnøve

Kerstin sa...

Så vackert du skrev om er, dina barn och du. Precis så känner jag för mina barn, som ännu är små. Men tiden går alldeles, alldeles för fort.
Roligt att bröllopet blev så fantastiskt, och jag är säker på att du var jättefin.

Må så gott, kram på dig.
Kerstin