fredag 13 februari 2009

DET SKA VI FIRA....

Nu kommer det att hända saker hos VIOLAN. Jag har mycket att fira förstår ni! Men när jag såg datumet för en stund sedan tänkte jag, jissis är jag halvgalen, lägga en utlottning fredag den trettonde....hoppas det inte avskräcker utan att ni prövar lyckan ändå.

Jag är ju ganska vidskeplig utav mig kan jag erkänna. Lägger aldrig nycklarna på bordet, tar aldrig in ljung, spottar alltid när jag ser en svart katt springa över gatan, går aldrig under en stege och lyssnar alltid vilket väderstreck göken galer. Allt det här har jag ärvt från min mormor som var väldigt skrockfull och detta sitter kvar sedan barnsben.

Varför då utlottning....jo.... för snart ett år sedan startade jag min nätbutik, faktiskt på skottdagen den 29/2. Jag har passerat 500 order och under januari så hade jag största besöksantalet någonsin, en bra bit över 7000 besökare tittade in i butiken denna månad!. Så då blir det tre saker att fira här. Då måste det ju bli typiska VIOLANsaker från butiken. Du kan vinna...




ett set med rara fat som har kulfötter. Älskar dessa utsnirklade mönster och dessa kulfötter är ju för underbara...och så en fin kaktång till. Det får bli första vinsten på 1-årsdagen. Så har vi ju passerat 500 order...



denna rara burk med Kockumstratt får bli vinst nummer två. Så var det ju det där med besökarantalet. Detta får bli den tredje vinsten.



Vad vore en utlottning hos VIOLAN om inte ett petit pointbroderi vore med, nada alltså. Denna gamla ljuvliga tavla med rosor kan du alltså vinna. Tre vinster som representerar en del utav butikens varor. Men kära vänner det är inte slut ännu.

Nu har jag bloggat över ett halvår. Att bloggen skulle bli så betydelsefull för mig kunna jag inte ana. Den har gett mig och ger mig så mycket värme och vänskap så den vill jag inte vara utan. Så ett halvår måste välan firas, eller vad säger ni? Nu kommer det vinster som jag förknippar mera med bloglandias värld. Denna trio med religiösa kort från 40-talet från bli den fjärde vinsten.



Besöksräknaren har passerat 25 000 sedan jag satte in den i augusti. Helt otroliga siffror för mig och som glädjer mig så. Tänk att så många tittar in och framförallt lämnar några rader efter sig. Älskar att skriva tillbaka och följa era underbara bloggar! Så en fin gammal psalmbok med VIOLA-pyssel får bli vinst nummer fem.



Att skriva inlägg är ju bara så himla roligt. Här får jag skriva av mig, ett behov jag alltid haft. Som ni vet så kan dom bli långa emellanåt för det är alltid så mycket jag vill berätta och sådan är jag. För ett tag sedan passerade jag inlägg nummer 100 så det är värt att fira tycker jag. Då får sista vinsten bli detta.



Denna vinst får symbolisera vad bloggen berikar mig med, jag har nämligen börjat pyssla igen och det är som balsam för själen. Lilla flisan skriver att målandet är som yoga och även pysslandet, håller med till fullo! Finns inget mera rogivande. Dessa tags och en fin tändsticksask får alltså bli den sista vinsten..

Det blev alltså sex stycken vinster som lottas ut och hoppas ni vill vara med och ta en, två eller tre lotter. Den här gången ska jag vara ute i god tid och förbereda lotterna. Skriver ni en kommentar så har ni en lott. Vill ni länka till tävlingen med bild så får ni två lotter. Väljer ni dessutom att länka med bild till butiken då har ni helt plötsligt tre vinstchanser.....TÄVLINGEN PÅGÅR T O M TILL DEN 28/2 .

Så det är bara att testa lyckan mina goa vänner. Har du ingen blogg så lämna en kommentar och vill du inte lämna din mailadress under kommentaren så kan du maila till: viola@romantiskating.se


Ett år har alltså gått med butiken och det har varit mest glädje mixad med stress och lite trötthet. Många mailar till mig om undrar hur det är att driva en nätbutik och hur man gör. Oftast läser man på bloggen att det är mångas dröm att ha en nätbuitk. Det är otroligt roligt och givande, bland det bästa jag gjort, men man måste var medveten om att det tar enormt mycket tid. Nu har jag vuxna barn och hade mina barn varit små så vet i katten...jag lägger ned ca 50 timmar i veckan på butiken och bloggen. Det är mycket tid men jag är ju ensam företagare och gör allt själv och sköter allt med hemsidan. Men vill ni satsa så lovar jag att du får världens roligaste jobb!

Så efter ett tufft men givande år så är det dags att bege sig iväg några dagar. Är trött på att stå och kika efter min svarta väska på bandet (har märkt den med ett orange band) men ändå svårt att upttäcka den i gråsvarta massan. Så jag satsade på en ny väska, vad tycks? Tror ni att jag syns nu, fniss....den var så härligt vårlig så jag kunde bara inte låta bli.


Imorgon beger jag mig ensam ner till Spanien för några dagar, välbehövlig vila. En stor bunt böcker ska med och bara ta dagen som den kommer och åker hem torsdag kväll. Lite sol brukar jag oxå få denna tid på året. Älskar att komma ner i februari då mandelträden blommar.
Det kan jämföras med vår maj då allt blommar så ljuvligt hos oss. PC:n ska ju med för nätbutiken måste ju ändå skötas så smått.. men så mycket kommer ni inte att höra ifrån mig, kanske jag sänder en hälsning från Spanien...
Dessa fuskisar får symbolisera mandelträdens blomning som är en enorm upplevelse. Det går inte att beskriva detta rosa skimmer som är helt underbart. Önskar er en trevlig och skön alla hjärtans dag och helg. Många kramar från eran VIOLAN. In med er nu och pröva lyckan!!!

222 kommentarer:

1 – 200 av 222   Nyare›   Senaste»
Millygarden sa...

"Åh jösses amalia" menar Viola förståss! (ett talesätt) Men så kul men så många kunder i butiken..Grattis och så härlit med en resa på egen hand! bara du och inga andra viljor....låter supermysigt det!

Klart jag vill vara med och tävla om dina fina saker!

En stor kram till dig!
Kram Marina

h.espe sa...

Hei kjære Viola!
Sååå snill du er, som vil feire sammen med oss, med utlodding av alle disse flotte tingene... Åhhh, nå håper jeg at vinnerlykken står meg bi - det var såååå mye jeg kunne ha tenkt meg :o) Krysser fingrene jeg!!!!!

Hørtes deilig ut med et avbrekk til Spania. Ønsker deg og din nye flotte koffert en herlig tur:o) Koooos deg masse!!!!

Goklem fra Hildegunn

Anonym sa...

Här är en till som är vidskeplig:-)
Göta Petter vilka fina vinster. Åhh, vad jag vill vinna nu då. Blir ju heltokig här:-)
Hjärtligt grattis till alla dina kunder. Blir så glad för din skull..

Underbara Violan ha det gott på din resa.
Länkar såklart hit..
Kram

Mizty sa...

Resan kan inte bli annat än trevlig med den resväskan,häftig.

Hjärtekram

♥ Pia... sa...

Mej hejsan..och inte ..tänkte jag ..inte alls att jag på någet vis är skrockfull....och så läste jag vad du var skrockfull för..hm...jotack ..jag är visst liiika skockfull jag..inte kan jag lägga nycklarna på bordet ..katta den svarte spottar jag tre gånger efter..stegen ..ja inte går jagg under en sån..näää..haha..ja du vi må ha gått i samma skola vi..men mormor var gooo:)..håhåhå..jaa du jag vill allt ha tre lotter jag:)..kommentar och länkat med bild..fixat och klart...vill väldigt gärna vara med och "slåss" om dessa vackra saker du lottar ut...önskar dej en trevlig och skön tripp till Spanien..ha de gött..kram..PIA

Magdalena sa...

mange vackre saker i dag også,- liker så godt de sacrale kortene...
takk for alltid så ljuvliga kommentarer fra deg...

fin helg ønskes deg og dine..
****

Lisas torp sa...

Oj, så många fina vinster! Klart man villa vara med!! Och visst länkar jag dej!

Undra på att du har så många besökare så mycket fint som du alltid visar här!

Ha en skön fredagskväll! (Å, ni har ju sportlov nästa vecka!!!)
Kram
Lisa

Katta sa...

Men grattis Viola til Allt!!! Vad många priser du lottar ut! Blir det nåt kvar i butiken nu då?Hoppas verkligen du får det toppen i Spanien det låter bara för underbart att åka dit nu i kylan som råder, låter härligt med mandelblom. Fota dem (mandelblommorna alltså). Ha de gott, kram Katta

Floralis sa...

Jisses! Du HAR en tendens att draaa iväg. ; ))
Och nu ska hon iväg och resa också!
Givetvis vill jag vara med på dragningen.
Ha en riktigt härlig och rolig resa!
Toodiloo!
Anneli

Synnøve. sa...

Men götapetter då...
Här är ju rena vinst varje gång.
Klart man är med.
Ska prova att göra alla tre sakerna.
Grattist till allt det du firar.
Kramen Synne.

Synnøve. sa...

Glömde säga att du skulle ha en god tur.
Kram igen.
Synne.

Anonym sa...

Men Violan.....

Vad roligt med alla besök i din butik. Vilka jättefina vinster du lottar ut, lycka för oss som är med och tävlar :D

Grattis till lyckan med butiken. Jag var ju på Formex i år för första gången i mitt liv. Det gav verkligen mersmak. Skulle kunna tänka mig öppna en butik med blandat nya och gamla saker till stora och små och så lite stickade plagg förstås!!!! Men jag vet inte om jag vågar, skissar lite på det i alla fall.

Vilken gald väska du har köpt. Tänk om jag står där vid rullbandet och väntar på min väska och ser en sådan där rosa, då vet jag att du är i närheten *fniss*

Jag köpte nya färglada ettiketter till min med blommor från Cath Kidstone, får se om jag hittar väskan med dem på.

Ha det nu så jättemysigt och njut av livet lite extra

Bamsekramar Lena

Marie sa...

Oj, oj, oj vilka fina priser. Vill gärna vara med i utlottningen, länkar med bild från min blogg och lägger även in en länk till din butik med alla fina saker.

Ha en go fredagskväll och en mysig alla hjärtans dag. Kram!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det går troll i min dator när jag ska kommentera hos dej... Jag blir gaaalen!!!!
Skrev en lång kommentar och helt plötsligt får datorn spelet, och loggar ut sig av sig självt!
Jag gör om en gång till så får vi se...
Kram

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Tar om det från början...

Börjar med att vara artig och Gratulera till alla firningar!
Jag blir så irriterad för nu kommer jag inte ihåg vad jag skrev... Jo, nu vet jag... Jag skrev ju att jag har ju länken till butiken, och länken till tävlinge fixar jag, och kommentaren kommer här...

Precis alla de där vidskepliga sakerna du berättar, är jag precis likadan med...fniss!
Och väskan går inte av för hackor! Den lär nog synas, så det var ett bra köp!

Kom precis hem från loppisen, har varit där i två timmar och packaat upp grejer... har redan sålt några saker.. så jag får hoppas det fortsätter likadant i morgon!
Hann inte ens titta hos de andra, så jag får väl åka lite tidigt i morgon så jag hinner kika då.

Ses i morgon!
Kram
Marie

h.espe sa...

Hei igjen...
Ja, her strømmer kommentarene på, og da er det jo viktig å sikre seg mest mulig vinnersjanser.. ;o) Jeg glemte å si isted at jeg har linket nettbutikken din innlegget ditt. Må jo ha flest mulig vinnerlodd når slike skatter loddes ut... :o)

Ha det godt Viola, og igjen - goooooooooooooooooooood tur!!!!!

Stor klem fra Hildegunn

Willewira sa...

Du har verkligen anledning att fira på stort, Viola!!
Jag kan bara niga och buga och hylla! Och delta i tävlingen förstås. Allt gör jag med gläjde.

Jag länkar också både till tävling och butik!

Önskar dig en underbar vecka i Spanien!! Har ju hört hur mysigt du har det där... :)

Stor kram och en mysig alla hjärtans dag!
(sola för mig med är du snäll...)

Willewira

Rummet för välbefinnande sa...

Men underbara Viola! Vilka helt fantastiska priser - du är en givmild person minsann. Själv har jag utlottning idag också - min första - och det är bara ett par ynka ljusstakar *ler*
Självklart vill jag vara med och tävla och jag vill så gärna ha tre lotter förstår du så jag länkar till tävlingsbilden och butiken vet du. Önskar, önskar att jag vinner hi hi.
Grattis till dig. Förstår vilket hårt slit det varit, har ju butik själv och det är mycket jobb, men så otroligt berikande och kul.
Hoppas du får en riktigt fin tur till Spanien nu och att du får njuta i fulla drag. Ska tänka på dig när jag går här i snö och kyla - då kommer jag i alla fall bli varm inombords.
Trevlig resa nu!
Kram Mia

Nicole sa...

Å kära nån så mång härliga vinster! Skulle bli överlycklig över vilken som helst av dem!
Grattis till att nätbutiken har sånt flyt och att så många tittar in i din härliga blogg! Jag ska länka!
Jag vet minsann hur mycket jobb det är med nätbutik "på fritiden", så jag unnar dig verkligen lite semester!
Ha en riktigt skön, avkopplande resa till Spanien!

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ Kjære Viola da. Så mye du feirer og så utrlig vakre ting du byr på.Jeg håper virkleig at jeg har vinnerlykke denne gangen. Vet jeg har hatt det før. Men så mange flotte ting da. Linker til butikk, innlegg og alt jeg ViolaO=)

Og kooooooos deg kjempemasse på ferien din. Slapp av og nyt dagene. Det fortjener du virkleig.Vinterklemmer fra kerstin

Vittblandat sa...

Hej Viola!
Så roligt med utlottning! Vilka vackra saker! Fick handdukarna tidigare i veckan och är så ofantligt nöjd med dem!! Men så underbart med spaniensemester, ha det så himmelens bra!
Kram Katja

LillaFlisan sa...

OJ så mycket trevligt du har att fira!!!
stort grattis!!!


Nu ska du lyckliga människa ha det underbart i spanien!!!!

Trevlig helg, vännen och sprid nu lite extra kärlek i morgon!!

Kram

Flisan

Line sa...

Tjingeling...Violan....NU BLIR JAG JU ALLDELES SNURRIG...SSSSSSSSSSSSÅÅÅÅÅååå MÅNGA VINSTER!!! Älskar burken och tratten.
Och den där resväskan=) Det var ju min färg på den, hi hi!!! Nu blir jag ju avis på dig som får åka iväg, jag som till och med ska jobba i morrn på självaste alla hjärtans dag!
Jag ska försöka få till länkar...vill ju såklart öka mina vinst chanser L*

HA DET UNDERBART
ses snart KRAM

Hagbacken sa...

Å stort grattis på dig, det var en hel del att fira...klart jag med är vidskeplig, men fredag den 13:onde brukar innebära TUR för mig...vi får väl se då...

Tur att jag kikade in här precis lagomt till utlottning...

Så du är så tuff att du åker iväg själv? Inget för mig, men jag hoppas verkligen du får den välbehövliga vila du kan få...

Kram och ta hand om dig!//Linda

Hagbacken sa...

Glömde ju,,,länkar både till dig och butiken såklart!

Kram igen!

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Å vad skön att få åka till Spanien!
Klart att jag vill vara med..ler

kram Irene

ANETTESHUS.COM sa...

Oj, oj, gratulerer med alt sammen!! Klart du må feire! Selv om det er fredag den 13.;) Jeg er overhode ikke overtroisk, så jeg har troen på at jeg kanskje kan vinne denne gangen!!! Jeg er med:)

Ha en fin helg!

Klem Anette:)

Fake cake sa...

GRATTIS Viola till så många träffar på din blogg och nätbutik:))))
otroligt starkt av dig att arbeta så många timmar med nätbutiken o bloggen men som sagt så är det "Livskvaliten" som det bär med sig som du mår bra av förstår jag.
Så roligt att du ska på en skön semester...det är du verkligen värd!!!
Klart jag länkar och visar bild så alla tre lotterna önskar jag mig.
Underbara vinster att sukta efter i dessa kalla tider:)

Kram och ha en underbar vila i spanien//Lotta

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Oj, oj Violan vilka underbara vinster du lottar ut! Det vill jag inte missa! Du skriver så fint om bloggen och allt runt omkring ooch jag kan inte göra annat än hålla med dig! Hoppas du får underbara dagar i Spanien, mys & må! En fin alla hjärtans dag till dig!
Kram goaste vännen!
Nina
ps. den väskan lär du nog upptäcka snabbt ;)

Mamma C sa...

Grattis till alla dina besökare i din nätbutik och ha en skön resa nu. Jag länkar till tävlingen.
Kram Mamma C

evamar sa...

Grattis! Du har verkligen mycket att fira såhär i februari, som jag tycker är en annars trist månad. Jag vill gärna vara med och har länkat till tävlingen och butiken i min tävlingsblogg:

http://evamar.blogg.se/2009/february/sex-vinster-28-februari.html

Pernilla sa...

hej viola! klart jag vill vara med och tävla om så fina vinster!!länkar hit.

så härligt att komma till solen,och det lät skönt att bara ta dagen som den kommer!
hoppas du får en riktigt bra resa!!

kramar!!

Tvert-om-tanten sa...

Graulerer med alle besøk og ordre, og alt du feirer! Klart jeg også vil prøve lykken... Tenk om jeg kunne vinne gammel boks og treft fra Kockum, eller de gamle religiøse kortene, eller den fine salmeboken, eller Viola-pyssel... Ja, man kan jo drømme...
Ønsker deg en god ferie!

Poppins sa...

Oj, så mycket att fira! Grattis till affären och till ditt 100:e inlägg. Jag hoppas förstås på vinst.
Vilken rolig och superfin resväska. Ha en härlig avkopplande resa.
kramar från Poppins

Det vita dårhuset sa...

Men Viola vad skönt det låter!!
Hoppas verkligen att du får en underbar tid med dig och dina tankar=)
Du kan väl ladda lite extra så du kan skicka över lite energi till moi när du kommer hem..*ler*.

Och självklart så länkar jag på alla sätt och vis!
Ska ta hjälp av min man på momangen i morgon bitti.

Ha det nu RIKTIGT gott!!
Kramar Erika

Det vita dårhuset sa...

Men hallo! Är jag lite yr kanske ?!

Glömde säga GRATTIS till alla besökare!!!

Och vilken söööt väska.
Jag är ju då löjligt förtjust i rosa *fniss*

Kramis

Glitter och Marsipan sa...

Hej Violan.Du har verkligen mycket att fira.Stort grattis,och jag vill gärna vara med och tävla.
Vad trevligt det låter med din resa till Spanien,och jag älskar din nya resväska,den lär du väl inte tappa ur sikte i första taget.
kram kram anette

Hulda sa...

Kjempefine premier du byr oss på.:)

Lilla huset på prärien sa...

GRATTIS Viola! Vad roligt att du har haft butiken ett helt åt nu - tänk vad tiden går. Jag har ju som du vet nätbutik jag med och jag kan verkligen intyga att det tar mycket mer tid än vad man tror. Allt från marknadsföring till uppdateringar av sidan osv. Du får ju ut och leta nya saker hela tiden :)

Kram Jenny

Josefine sa...

Hei Viola.. Gratulerer..du har god grunn til å feire! Klart jeg er med på feringen:) Så fine ting du lodder ut..heldig de som vinner!!

Ønsker deg en flott tur til varmere strøk, det fortjener du! GOD TUR..klem Josefine

paula sa...

oj så mycket fint du lottar ut .och självklart vill jag vara med ,
länkar från min blogg på höger sida.
ha det bra

Lisas torp sa...

Oj, jag missade slutet på ditt inlägg när jag kommenterade! Här ser jag ju att du ska resa till Spanien!! Så skönt för dej!

Ha en jätteskön resa och hälsa mandelblommorna!
Kram
Lisa

Siren sa...

Så koselig gjort av deg å hilse på før du drar til Spania, tenk så fint du blir å få det der nede...jeg unner deg det så vel! :)

Har vært innom siden din før jeg, og sett at du har uttlodning av mange vakre ting, men jeg trodde ikke vi "nordbaggar" kunne delta, men nå ser jeg jo at flere av oss har lagt igjen en kommentar...hihi...så da er vel kanskje jeg også med i tevlingen...
Klem
Siren

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

Hej vännen!!
Klart man vill va med och tävla om dina fina vinster.. Sån stor tävling de blev...
Åsså en stor alla hjärtans dag kram från mig..
/ Linda

Home No.1 sa...

Hej önskar dig en fin
Alla Hjärtans Dag!!!
Kram Annica.

Tea Lady sa...

Åh Grattis Viola! Det var mycket att fira och det gör du ju rejält. Vad mycket vinster. Jag länkar i bloggen och vill gärna vara med!

Kram,
Lena

Unknown sa...

Men, vilka underbara vinster! Blev särskilt förtjust i burken och kockumtratten. Har aldrig varit här tidigare men hittade hit via en sida som länkat till dig. Kommer defenitivt att bli fler besök framöver! Gillar deen här lantliga stilen sååå mycket!

//Åsa

Anneli sa...

Vila härliga och många vinster Viola - är självklart med med Bildlänkar både till dig och Butik...
Grattis till alla besök och till tiden hitintills i Cyberspace...
Många Alla Hjärtans Dag Kramar till Dig från Mig++++
//Annelie

ANNIKA sa...

vilka härliga vinster särskilt den första föll mig i smaken.
Grattis! och ha en trevlig alla hjärtans dag och vila nu upp dig i SPANIEN och må så gott!
gustafsson.57@hotmail.com

annette sa...

Oj Vad Du firar mycket, så fanatastiskt år med butiken det måste ha varit, och så otroligt stor mängd människorsom besöker butiken och bloggen, kanske tusr inte alla lämnar kommentar hos Dej!
Underbara ting Du lottar ut!

Har Du kommit till Spanien ännu??
Här har vi knallblå himmel och sol idag, men inte lika varmt som Du!

Kramen på Dej från Peking!

annette

Veronica sa...

Hej Violan!

Grattis till allt!! Oj så kul för dig!! Självklart vill jag vara med i din utlottning.

Kran Veronica

Evas sida sa...

Hej, vilken jättetrevlig blogg du har o grattis till ettårsdagen för din butik. Är gärna med o tävlar, länkar självklart, skall försöka att länka till din butik.Du är välkommen in till mig./Eva

Anonym sa...

Hej!
Man ska ta vara på varje tillfälle att fira! Helt rätt! Och en Spanienresa igen!! Men jisses så mycket arbete du får lägga ner på din ebutik! Att du orkar!? Men förstås, du tycker att det är kul!

Jag vill helt klart vara med i din utlottning! Hoppas på tur!

Hulda

Lily of the valley sa...

Grattis Violan till allt!
Härlig utlottning med fina priser! Klart jag vill vara med :D
Jag länkar...
Ha det nu så skönt på resan!
Härlig resväska :D
Ha en mysig Alla Hjärtans dag :D
Kram Lily

Galleri Hönshuset sa...

Hej Viola.

Vad du är generös, vilka härliga vinster. Självklart är jag med, och länkar till din butik.

Tack till Dig för att du började blogga, tänk att man umgås mer med sina bloggvänner än med sina vänner som man faktiskt känner. Jag gör det iaf. Jag är in till dig nästan dagligen och dem andra bloggare, men inte hälsar jag på hos mina andra vänner dagligen... =)

Undrar ibland hur det skulle kännas om man slutade blogga...Vilken konstig känsla....

Ha det nu så underbart härligt i Spanien och njuuuut.

Kram Pirre

Vita hjärtan sa...

Men....så många fina vinster du lottar ut! Självklart måste jag skriva en kommentar och vara med i din fina utlottning!

Ha det bra i Spanien!
Kram Annemari

Sofie sa...

Oj, vilka framgångar, grattis!
Deltar gärna i tävlingen, och självklart länkar jag både till tävlingen och till butiken!
Ha en fortsatt bra alla hjärtans dag!

Huset på toppen sa...

Gratulerer med mange besøk, både i nettbutikk og her i din blogg:) Så koselig å komme inn hit til deg. Jeg fant deg via Kerstin og det er jeg gled for:)Jeg gjør som Kerstin, Linker til butikk, innlegg og alt ViolaO=)
Ønsker deg en forsatt fin valentinsdag!
Klem Linda - ♥ -

Inspiration i vitt sa...

Hej Violan, stort grattis till alla dina kunder och fler kommer det bli ska du se. Så fina priser du har i din tävling klart man vill va me.
Länkar med bild.
Ha en underbar lten mini semester och du! hur modig är du egentligen som åker själv det skulle jag aldrig i livet våga.
Kram på dig och var rädd om dig.
/Ingela.

LOPPISLIV sa...

Hejs svejs! Klart jag vill vara med och tävla om alla fina saker du lottar ut. Grattis till alla dina kunder i butiken. Ha det nu så underbart bland mandelträden. Vila ut ordentligt och ta dagen som den kommer. Njut av lugnet och ladda batterierna riktigt ordentligt. Låter ju ljuvligt att åka iväg alldeles ensam. Det har jag aldrig gjort nämligen, måste vara spännande också att bege sig iväg alldeles själv. Men du har ju oss nära tillhands via bloggen om du känner dig ensam någon kväll...hihii. Många kramar //Paula

Angel.Pearls sa...

Vill gärna vara med i Violans utlottning! Länkar med bild + Bild o länk till butiken -till höger hos mej. AllaHjärtansDags Hälsning// Eva

C De-sign sa...

GRATTIS till alla kunder och besökare!!! Visst vill jag vara med och länkar....så det blir tre vinstchanser! Jag håller med dig det är så roligt och givande med bloggen!!! Nu hoppas jag att du får underbara dagar i Spanien! Jag ska njuta av lovet här hemma! Kram fr C

Snuttan sa...

Ha en trevlig resa vännen.
Jag vill givet vara med på lottning av dessa fina priser. Länkar till tävlingen och länk från din butik

Kram
Åsa

Frida sa...

Hej Viola!
Vad roligt att det går så bra för din butik. Klart jag vill vara med och tävla, jag länkar så klart! Hoppas du får en skön resa!
Kram Frida

Anitas hus sa...

Hei kjære Viola!
Ja, nå er det lenge siden jeg besøkte deg sist. Jeg har nesten ikke hatt tid til å blogge i det siste. Ett prosjekt på jobb har krevd all min tid, men nå er jeg heldigvis i ferd med å avslutte prosjektet så da håper jeg å få litt mer tid her inne igjen:)

Så koelig at du vil feire med oss, og det var noen flotte premier du hadde valgt ut. Jeg har jo vært så heldig å vinne nydelige kort fra deg tidligere, så denne gangen er det kanskje noen andre sin tur. Vi får se:)

Så flink du hadde vært med spisestuen din også, helt nydelig. Forstår godt at du har hatt mye jobb med den.

Ha en fin tur til Spania, det hørtes godt ut. Også så stilig koffert!!!
God tur, Viola!
Klemmer:O)

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att du får några riktigt sköna dagar i Spanien. Du behöver verkligen få koppla av så mycket som du jobbar. Så många saker dom du firar och så många vinster det blir. Vill ju gärna vara med. Länkar också.

Ha en bra alla♥dag!
Kram Ullis

Stina sa...

Nää...nu blir jag galen. Är du borta NU IGEN?
VA?

Ja, jag får ju stanna hemma som vanligt jag.
Hörru Violan alltså.
Retsticka är bara förnamnet.

Imorgon blir du nog röd om näsan i solen.

Puss

Kamomilla sa...

Vilken resväska! Ha det gott på din resa!! Förstås vill jag vara med och länkar ju också i min blogg!

Glad vändag till dig!
Kamomilla

Interiörboden sa...

Hej!

GRATTIS till allt!
Och vad härligt med en resa!

Och självklart vill jag vara med i din tävling!

Jag länkar såklart från min blogg, med bild.
Och jag länkar även såklart med bild till din närbutik.

Ha en jätte bra kväll.
Kram Sandra

heavenandearth sa...

Hallojsan du glada härliga människa!!

Grattis grattis grattis! Till ALLT!

Fröken bakofram vill ju helst vinna sista priset hon... *fniss*

Länken till butiken sitter ju där den ska, som du såg!
Länkar till tävlingen oxå, självklart!

Vet du? Jag är SÄKER på att du finner din väska snabbast av alla på bandet!!!!

Fredag den 13:e har alltid varit en bra dag för mig! Även om jag inte heller lägger nycklarna på bordet eller tar in ljung!!

Ha nu några riktigt härliga dagar därunder Mandelblommorna!!

Bamsekramar!
Iréne

Gårdsromantik sa...

Grattis Viola!

Vilken succé din webbutik är!
Men så mycket vackert du säljer så är jag inte förvånad!

Lycka till med fortsatta försäljningrekord!

Få se nu skulle man länka med någon bild - jag kollar annars väljer jag sjäv och länkar till din tävling.

Kram Maud

Unknown sa...

God morgon Viola!
Jag är ocså gnska skrockfull och för samma saker som dig.

Grattis till din 1-årsdag som snart stundar och för alla besökare du haft både i din blogg och i din butik där du har fantastiskt vackra saker,ska nog kika in dit sedan.=)

Vilka underbara vinster du lottar ut..såklart man vill vara med om att tävla om dom!

Söt fuskblomster du har!
Önskar dig en skön semester i Spanien ha det riktigt skönt..och Du..så söööt rosa väska du köpt,den skulle jag ju vilja ha för rosa är min favoritfärg!*ler*

Varma Kramar från Maria

Roses & Angels sa...

Hej! MEN oj vad många fina priser du har! Wow.Självklart är jag med och tävlar. Länkar på bloggen. Oj du ska ut och resa också!! Hoppas du får en härlig tripp!! Kram Christa

MiaMaria sa...

Hej VIOLAN!

Så mycket roligt att fira hos dig...GRATTIS!!!!

Och vad härligt att ta med sig den rosa och bege sig ner till lite varmare breddgrdaer och bara må så gott det går...härligt!!!

Och så många vinster du lottar ut...du är makalös....

Önskar dig en underbara resa!
MiaMaria

Hannis sa...

Grattis till besökare,ordrar och din sprudlande kreativitet!!
Du bjuder då alltid på en massa godsaker i din blogg!
Klart att jag också vill vara med och tävla.
Länkar också=))

Ha en underbar resa!
Kram Hannis

Floras Kulle sa...

Vad kul med tävling!
Jag länkar förstås, och länk till din butik har jag ju hela tiden...
Oj, det där med nätbutik verkar tufft. Håller ju på att försöka dra igång en, MED småbarn!
Vilken suverän idé med väskan. Hur många gånger har man inte ryckt till sig någon annans väska från bandet...? Nästa gång får det bli en knallfärgad!
KRAMAR:
Annette

Sara Mårtensson sa...

Hej!
Jag såg något jag bara var tvungen att tipsa dig om..
http://angelpearls.blogspot.com/2009/02/my-blue-heart.html
Vet inte om du sett dessa men jag tyckte det stod Viola skrivit på dem! ;-) Hon säljer dem!
Ha en fin kväll!
Kram Sara

Mollymera sa...

Många vinster, gillade den lilla psamlmboken väldigt mycket. Snygg väska, jag behöver oxå en ny om jag ska ut och resa.
Kram Christina

Vit Spets sa...

Halloj där!
Så skönt att få åka iväg själv med en sådan häftig resväska oxå en massa böcker... kul att få en hälsning från Dig när Du befinner Dig i spanien - självklart måste jag in för att testa min lycka ;)

Grattis till ALLT oxå sköter Du om Dig ;)

Kramis
//Siv

Ann-Catrin sa...

Oh Violan... det där lät sunt.. med en bunt böcker och sol på näsan och sen dofta på mandelträden...ohhh!

Stort gratttis till allt.. klart man vill vara med och tävla.. så himla mycket fint


Stor stor kram och ha det s skänt nu.. det är dig vl unt!!

Ann-Catrin

Ofelias Hus sa...

Hola!

Vad glad jag är för din skull, så mycket att fira.
Grattis till alla besök i både butiken och bloggen, men det är inte så konstigt för din butik och blogg är verkligen unika!
Håller med dig om att det är mycket jobb med en nätbutik...men så mycket roligt också, jag ångrar mig inte.

Vad avundsjuk jag är på dig som får vara i solen just nu...
Snöar det något mer här så kommer vi att få gräva oss ut, usch!!

Ha det så skönt i solen tills vi hörs igen,
Anette

Anna sa...

Jag är med och tävlar, jag har lagt en länk till din blogg och till butiken samt lånat ena bilden. Du hittar min länk i min tävlingsblogg

http://molnboanna.blogg.se/2009/february/sex-vinster.html

info@annakarlsson.se

My home is my Castle sa...

Åhhh så mange flotte gevinster.. Du er jammen snill og god du :)

Og du som er i Spania.. Din heldiggris hehe ;)
Her har det snødd i hele dag og er surt og kaldt ute... Tror jeg kommer ned til deg entur :))

Kos deg masse og nyyyt solen :)
Klem,Kari

Jeanette S sa...

Jag är gärna med och tävlar!

Therese sa...

Vilket vinstregn - men du har ju å andra sidan MASSOR att fira! Kul att du vågat satsa och att det går bra för dig! :-)

Jag är med och är särskilt förtjust i de religiösa korten... jag blir så nostalgisk.

Jag har länkat
http://lurans.blogg.se/2009/february/vinstregn-hos-viola.html

Trevlig kväll!

Monica sa...

Hej !!!!!
Jag är jättegärna med och tävlar.....!!!!!!!
Så fina vinster......
Jag länkar,både hit och till butiken......
Låter verkligen härligt med Spanien.........Sköööööönt med lite lediga dagar.........
Kram,
Monica i Rom

Som mine dager er sa...

Åh, selvfølelig må jeg være med på denne utloddningen. Det er noen utrolig flotte gevinster man har muligheten til å vinne, og det kan man jo ikke si nei til. Jeg har - som du sier vunnet allerede en gang tidligere. Er det mulig å vinne to ganger da?!?!? Vel, man vet ikke svaret før man prøver, ikke sant!

Jeg har også lenge tenkt tanken på å skaffe meg en nett-butikk. jeg er så lei av jobben jeg har i dag, og skulle veldig gjerne startet opp. Jeg har både tid nok og lagrings-plass til varene. Men jeg trenger mange gode råd på veien, you know do's and don'ts. Jeg nøler, men jeg føler på meg at EN DAG tar jeg steget. Jeg bare må!

Ha en fin reise til Spania, kjære Viola. Litt ferie må man unne seg, så lad opp batteriene dine og slapp av.

GOD FERIE!

Klem fra Marit

Stina sa...

Din lilla prinskorv!:-D Puss

Siren sa...

Å, de takene må du vise på bloggen en gang, kanskje du også tar utfordringen...hihi...ville vært kjempemorsomt å se de i hvertfall! :)Så fint du må ha det i Spania, sol og varme...kan jo ikke bli bedre! :)

Jeg har allerede skrevet en kommentar tidligere,og nå følger jeg på med de andre 2. Altså, full pakke på meg!
Kos deg masse videre i Spania
Klem
Siren

Maggan sa...

Oj, vilka fina vinster...klart jag vill vara med i utlottningen...
Kul med så många kunder i butiken.

Har ingen egen blogg...

Kram
Maggan

Linneas Hjärtefröjd sa...

ojojoj!!! härligt att ramla in här!!! grattis till allt!! hoppas du får en skön semester där!!
o så många priser!!! :D så kul!
vill gärna vara med i tävligen :)
länkar både tävlig o butik..

ska bli kul att fortsätta följa dej! ha de underbart kram linnea

hemtrevnad marie sa...

Å, så härligt med en hälsning från Spanien!!
Hoppas du har det alla tiders!!!
Och grattis till alla jubileum!!
Visst vill jag vara med i din tävling...ska se om jag kan få sonen att hjälpa mig att länka!?
Tänkte själv ha min första tävling i morgon, då jag firar ettårsjubileum...tänkte lotta ut en rullis!!
Välkommen in till mig då!
kram på dig gumman!!

K@ri sa...

Mens du nyter sol og varme, passer alle vi damene på bloggen din.
Flotte premier som frister hos deg.

Klem fra Kari*

Brocante sa...

Hei Viola! Håper ferien i Spania blir super! Så mange fine premier du lodder ut. Fine ting alle sammen, mange som vil være med ser jeg - allerede over 90 kommentarer! Men man kan jo håpe!

moa sa...

hei viola..
takk for koselig hilsen fra spania..kos deg videre i solen..
jeg prøver meg på et lotteri her hos deg..

klemmer fra moa

Lilla Blanka sa...

Hej goa Violan!

Ojojojoj! Vad mycket att fira!
GRATTIS x 6 säger jag och ger dig en stor cyber-applåd!

Underbara vinster...!

Kram
Mia

Bloggullet sa...

Så ljuvliga saker du har, jag är förtjust i religiösa motiv och änglar. Jag vill vara med i tävlingen och vill helst vinna något med religiös ton om det går, annars kvittar det vad det blir. Allt är så fint.
Jag länkar i min blogg.
Kramar

Västbacken sa...

Ååååh burken och tratten :) Trevlig resa till Spanien. På sportlovet åker vi till Teneriffa, det ska bli skönt.

Ha det bra!

Lotta

Anonym sa...

Men du är ju alldeles galen Viola....men naturligtvis på ett bra sätt :)
Självklart vill man var med på ett hörn.
Hoppas du har det härligt där nere i värmen i Spanien, njut nu så mycket du kan.

Kram P

Zarah sa...

Vilken rolig tävling!
GRATTIS till alla firningarna! :D

Jag tar gärna två lotter - länkar i min blogg (med bild). Länkar såklart även till butiken - men inte med bild, så det blir inget tredje lott för mig.

Nu ska jag hålla tummar för att jag ska ha turen att vinna vinst ett eller två! :D

Länken då ja? Den ser du här.
:D

livet på utanäs sa...

I helgen beställde vi en resa till Barcelona igen , gubben fyller jämt , så det ska vi ju fira ...

Jag håller med att det här med bloggandet har varit ett lyft i livet , kul med all kontakt med folk runt om i Sverige ...

Hoppas nu att du får en härlig semester , här har vi 11,8 grader kallt och ett lätt snöfall ... =)

Kram från Sussi O

Uttan sa...

Oj så mycket fina saker och en fantastiskt fin Blogg!
Jag är Jättegärna med och tävlar och -har länkat till din blogg-och länkar naturligtvis till butiken också.
Kram!

Tulip sa...

Koselig blogg! fant den via en lenke om konkurransen!

Nydelige gevinster, dette er jo nesten som julaften!

Jeg lenker til både konkurransen og nettbutikken din fra min blogg! Vil jo gjerne ha gode vinnersjanser her!

Klem:)

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Grattis till dej för att det går så bra , va roligt !!
Jag hoppas du har det gott i värmen nu och vilar dej ordentligt!
Såklart jag vill vara med och tävla , länkar till både tävling och butik !!

Kram/Lotta

Anonym sa...

Här får jag använda armbågarna för att komma fram:-)
Hur är det med lilla Violan i värmen?
Hoppas att du har det bra.
Kram

Randi sa...

Heia Viola!!

WOW WOW...grattis med jubileumet ditt!!Du er berre så flink!
Å dei fine gevinstane dine da..:-))Så her vil eg gjerne hive meg på!:-)
Ja men da vil eg ønske deg ein fin å god tur til Spania,det høyrest godt ut!!Kos deg no!
Klem frå meg!

Vardagens guldkorn sa...

Grattis x 6 alltså! Va mycket fina vinster, det här vill jag ju inte missa förstås! Länkar förstås både dig och butiken! Ha det nu så skönt och njut av värmen och tack för din soliga hälsning till mig under din semester. Många kramar Linda

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Hola´Chica !
Si , yo har just varit inne och önskat dig grattis och skön semester och tävlat!!
Är sååååå avis , vam skulle inte vilja vara i spaneien !!
Nos vemos !
Abrazos/Lotta

Livingroom sa...

Det var inte lite fina priseer. Wow. Är ivrig och deltar ju SÅKLART! HOppas man kunde vinna en av de fina priserna. Länkar även,
Lotta

Stjernebarna sa...

så klart jeg vil være med å feire:-)
gratulerer så masse:-)

*Randi*

Unknown sa...

Självklart vill jag vara med i din underbara utlottning Viola!

Jag länkar med givetvis, blev helt kär i burken och tratten!

Kraaam Pia

Stina sa...

Jag ska rycka fjädrar på dig när du kommer hem.:-D Kramis

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Oj här var det många kommentarer vill jag lova! Gissar att det är många som är sugna på att vinna fina vinster:)

Hoppas du har det bra i Spanien. Själv har jag bokat en resa som jag ska ut på. FLyger på onsdag men vart är en hemlis eftersom vi håller på och lurar våra barn lite*fniss* Det är dock inte till något soligt land kan jag ju iallafall avslöja...

Kram Annica

VITT, ZINK OCH SILVER sa...

Grattis till alla besökarna!
Självklart vill jag avara med och tävla :)

Hoppas du har det toppen i Spanien...vilket du säkert har :P

Kramar Therese

Eva Linnea sa...

Hoppas du har (haft) det skönt i Spanien. Man behöver lite luftombyte ibland. Vi har firat Atlas nu i helgen och jag åker tillbaka till Sthlm i kväll.
Självklart vill jag vara med i ditt stora lotteri. Jag länkar & donar allt efter instruktionerna.
Kram Eva Linnea

Mia, New Room Interior sa...

Så spennende saker!! Håper du har hatt en fin helg, og får en fin uke, min venn!! Klem-Mia

Myrrabutiken sa...

Åh vad otroligt skönt med en resa, hoppas du får det riktigt riktigt skönt, det är du värd:) Vilka fina priser, superfina, ha det gott/Jenny( scahblonen på bordet finns hos Jeanne darc, jag har dem i butiken:)

Vita små hjärtan sa...

De fina sakerna vill man absolut vara med o tävla om..... Kram

Livet i Fattighuset sa...

Hei, for en lekker blogg du har :-) Hilsen fra Marie i Fattighuset

Maliva`s verden sa...

Oh så generøst av deg å lodde ut så mange vakre ting...Så klart jeg er med å feirerer deg og venter spent på trekningen...Kos deg i varmen,heldig du....Her snør det og er -10gr...huttemegtuuu
Klem fra Maliva

Malin sa...

Hej!
Åh vad skönt det måste vara i Spaninen, blir inte alls avundsjuk =)
Tar chansen i din tävling med både länk & bild!
Kram Malin

Anonym sa...

Hei min venn.

Jeg har også hatt problem med å legge inn kommentar hos noen av de andre bloggene. Sikkert noe tull her inne.

Du, nå må du virkelig nyte dagene og lade batteriene. Skulle gjerne vært der jeg også.. her er det iskoldt og snø..

Riktig god klem fra meg..

mimmuli sa...

Så fina vinster, länkar in dej=)Hoppas du har en bra resa till spanien!

MODERN COUNTRY sa...

ÅÅå sitter du i Spania!!Himmel så deilig med sol og varme nå. Jeg er sååå misunnelig!! :))Ja, jeg er så lei vinteren med kalde og mørke dager at jeg kan ikke få sagt det nok. Dette er jeg jo ikke vane med. Etter 6 år I nederland med gjennnomsnittstemp. på 0-5 hele vinteren kan det bli vanskelig til tider. Ja, og i morges snødde det jammen igjen. Nei usj som jeg klager. Ja man bør vel bare være glad man er frisk og har en jobb man elsker. Jo det er jeg glad for. Og Viola vennen, gratulerer såå mye med mange kunder i butikken! Så moro at det går bra, ikke rart med alt det vakre og unike du frister med.
Jo klart jeg vil være med å tävla om dina fina saker!

Håper du nyter dagene dine og kommer hjem med deilige minner. Ha det så godt og kos deg litt ekstra for meg! :))

Varm klem
Aina

Maria renoverar sa...

Hej!
Men oj vilka fina vinster! Jag vill gärna vara med i utlottningen.
Tusen tack för hälsningen från Spanien på min blogg. Hopps du njuter och har det bra! Stor kram Maria

Stine sa...

Så mange gevinster! Jeg er med i trekningen, og lager et innlegg med bilde og link på siden min :)

H elle K sa...

Hei , klart jeg vill være med,er ikke flink til å linke så jeg får bare en tjangs.. Høresdeilig ut med tur til Spania, kos deg .. Kristin

H elle K sa...

Hei , klart jeg vill være med,er ikke flink til å linke så jeg får bare en tjangs.. Høresdeilig ut med tur til Spania, kos deg .. Kristin

Viveka i Bläckhornet sa...

Men raring där!

Ska du spränga alla gränser?
6 st vinster rakt upp ocn ner,det var inte dåligt. Självklart länkar jag till både tävling och butik.

Nu önskar jag dig verkligen en härlig semester. Det är du värd. Och kom hem och berätta om allt det mysiga som vi får gotta oss i.

Kramar Viveka

mig & alice sa...

Heej Violan.
Självklart vill jag vara med på din Gigantiska utlottning. Oj, så mycket att fira och aj, så många fina vinster.Grattis till alla saker du firar, det var en hel del må jag säga.

Jag länkar med bild så har jag åtminstonde tre chanser att vinna då...Jag med min vanliga...nehej, inte den här gången heller då...kanske då har en liten chans iallafall :-).
Nejdå, jag har väl lika stor chans som andra...det är bara det att jag verkar ha fötts med en Icke vinna något stämpel i pannan, hihihi.

Men vad säger du Violan, åker du till Spanien alldeles själv med endast ett gäng böcker som sällskap???
Ahhh, vet du...det är min absoluta dröm att göra något sådant. Det låter så romantiskt när du beskriver magnolians blommning och du med dina böcker som sällskap och bara göra vad som faller dig in, åhhhhhh. Någon gång önskar jag att jag skulle våga.

Hoppas du riktigt njuter vännen där nere nu. Jag känner igen det där med att arbeta över 50 timmar i veckan så jag förstår dig att du är i behov av vila.

Ha det så gott.
Kramar i massor
Melinda

Stina sa...

Lärarinna lärarann lärarunnit rinner än.:-D

Fislort!:-D

Stina sa...

Lite svenskt ordklureri. Man kan ju inte prata spanska hela livet, vet du.;-)

Kan du skicka en bild på näsan. Jag behöver bilder till bloggen.;-) Puss

Unknown sa...

Ett jättegrattis till alla dina kunder och besökare. Jag förstår att du vill ta en paus och vila. Hoppas bara att du kan vila dina tankar och inte ta med dig dem på din resa.
Klart att jag vill vara med och ta en lott. Ja varför inte två
Kram Lotta

FåFängans Hem sa...

Hej hej kära Violan!!

Grattis till inlägg, nätbutikens framgång och bloggen!! Vilka vinster!! Du gör oss så bortskämda =)

Hoppas du får det härligt i spanien och vilar ut, jag är med o tävlar länkar,kommenterar o visar upp din butik på bloggen!! på tre lotter borde jag vinna hihi.

massa kram ha det så bra, anna på fåfängans hem

Lena/isklockan sa...

Hejsan. Vill jätte gärna vara med på din utlottning av alla dina fina vinster. Jag har länkat till din blogg. Lena/isis

http://isklockan.tradgardsblogg.se/

Annika sa...

Jisses vilka priser *gapar*

Klart jag vill vara med och lägger länkar inne hos mej,

kram Annika

Hanna sa...

Jag har länkat på min sida och är gärna med i tävlingen!
Hanna

Mormors Veranda sa...

Oj, vad mycket fina saker du lottar ut. Klart att jag vill vara med på de. Hoppas på tur.
Ha de gott!
Kraam Pling!

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Hej !! tack för titten! jo, det är jag som känner Linda,världen är bra liten du vet. Butiken ligger mitt emot konsum i krokek, i det gamla stationshuset! rekomenderar starkt ett besök. Kram

Anette sa...

Hm... det är en riktig "Må bra blogg" du har! Jag har lite sådana att gå in på när jag känner att jag behöver dom. Det är likadant med böcker och filmer. Grattis till dig som har så mycket att fira, det är härligt med någon som letar fram så mycket bra att glädjas åt och då ihop med alla oss som läser din blogg. Vill gärna vara med och tävla så jag mailar min adress till dig. Soliga hälsningar Anette

LillaFlisan sa...

Violan!!!


Så härligt att höra i från dig!!!

Det låter helt underbart så som du har det!!!

Vilken dröm!!!

Passa på att njuta nu dessa sista dagar!

Stor kram

Flisan

Birgitta sa...

Oj, det var mycket firande på en gång, men grattis till alltihopa och till din härliga resa. Satsar på vinst förstås och sätter upp en bild hos mej. Väskan var superläcker. Kramar Birgitta

Millan sa...

Oj, så många fina vinster! Jag vill också ha en chans i utlottningen! Jag har länkat till dig på min blogg!

Unknown sa...

Så spännande!
Naturligtvis har jag LÄNKAT med BILD till din BUTIK !!

Vilka fiiiina priser!

Å hoppas du har det UNDERBART och VILOSAMT i Spanien. Låter helt fantastiskt. Mycket avis - men gud, du är värd lite sol o vårvärme.

Stora kramar
Malin :)

Britt sa...

Jag vill va med, jag länkar från min blogg.

Hoppas du får en härlig resa.

Kram britt

Jenny Oak Fae sa...

Klart att jag vill vara med!!!

Jag länkar med BILD...så klart!

; )

Ha det GOTT!!!

KRAM, Jenny

<3

Nostalgia sa...

Nyyydelig blogg du har ! Jeg vil gjerne være med på tävlingen :-)

Tummelisa sa...

Oh, vilka fina vinster Du lottar ut. Grattis till alla kunder.
Är väldigt gärna med och tävlar.
Hoppas Du får en skön och trevlig resa.
Kram Tummelisa

lottens vita och gröna sa...

hallå min lilla viol! nu sitter du nog och sippar på nåt gott och håret blåser till lite av ljummen vind...avis jag!!! jaaaaaa men är så glad för din skull, vilken härlig tripp vännen och firar dessutom då mycket, du är en alldeles underbar människa, det är sånt man bara vet! ha det gott goa vän, jag länka till denna tävling och hugger en turlott, varmkram lotten

Unknown sa...

Hei Viola
Jeg ønsker deg en god tur til Spania, den pausen har du virkelig fortjent. Bloggen din er som alltid personlig, vakker og hyggelig å besøke. Jeg gleder meg over at du har lykkes så bra med nettbutikk og bloggen din. Lykke til vidre.
Jeg vil jo gjerne være med i trekkningen, min mailadr. er ellendyrop@hotmail.com
Du må ha en god uke og freie.
Klem...Ellen

Tidsmästarinnan sa...

Hej kära violan!
ooo vad du har det underbart just nu tänker jag mig... vår i luften och spirande grönska... och lite sol på näsan :-)
Och vilken hejdundrande utlottning!
Jag vill så klart ta en lott!

Stor kram - hasta luego!
Susanne

Anonym sa...

Jag vill gärna vara med och tävla!

anonitota@comhem.se

Karin Lindström sa...

Hej Viola min vän!

Ett stort grattis och det är ju helt otroliga siffror du har! Så roligt, men du är också så väl värd lite vila. Det är mycket jobb att vara egen företagare, och du har ju dessutom ett jobb till.

Njut nu ordentligt, och jag vill jättegärna vara med och tävla. Jag länkar dig hos mig!
Varmaste kramarna

Karin

tindra lite mera sa...

Vad härligt det låter med värme och mandelblom!
Vilka fina priser och jag får gratulera till det lyckosamma året!!!
Vill jätte gärna vara med i din tävling och länkar på min sida!! Återkommer gärna till din fina sida!

Kram Katarina

Mia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mia sa...

Men oj, det verkar aldrig ta slut på godsakerna. Så fantastiskt mycket fint du lottar ut. Självklart vill jag vara med och tävla. Länkar till både blogg och butik!

Det låter så skönt med lite ledighet, hoppas Spanien är riktigt skönt!

Kram Mia

manon 21 sa...

ravissant!!

manon france

StrandviksVillan sa...

Grattis i mängd och massor!!

Här var det stor konkurrans, men jag chansar och deltar ändå!

Önskar dig en fortsatt skön semester! Kram på dig!

Cc sa...

Hej!
Vad kul att du tycker om min blogg och nu har jag hittat din . Självklart är jag med och tävlar, länkar till din butik och tävling är väll en själklarhet.

EN INREDOHOLIC sa...

Tror jag skrev på fel inlägg! Klart jag vill vara medm och fira dig till din framgång och samtidigt vara med och tävla. Njut av lugn och vila i Spanien. Kram kram Jannice

Heidi-anitha sa...

Kjære kjære Viola`n:)

Jeg ser jeg er nr 160 på listen, så jeg ser du har mye besøk om dagen, tenk å ha så mange komentarer, det er helt villt:) Så morro! jeg skal lenke opp deg til både butikk og referere til konkuransen...Vinner lykke har jeg aldri hatt,men en gammel bibel er noe av det jeg ønsker meg mest i hele verden, så om jeg skulle vinne kunne jeg jo bare drømme...

Uansett blir jo en lykkelig vinner av utrolige fine premier, og så mange fine premier du har fixet til:)

Du er noe helt for seg selv, og kunne vel smelte et helt isfjell, med din varme og gode ord. Takk for at du fins her ute.

Håper du nyter solen i Spania, og lader opp kropp og sinn med ny god energi.Ønsker deg det beste, og nyt...

Store klememr White vintage.
Heidi-anitha

Marie//Tekla Maräng sa...

Å tack för att du tog dig tid att titta in hos mig och kommentera på din semester och allt.Jag blir jätte glad och Du är så välkommen tillbaka.
Jodå din butik har jag varit inne i och jag har varit med på en tävling hos dig.
Klart jag vill vara med och tävla med alla dessa fina ting som du lottar ut, länkar till både dig och affären.
Ha det gott Marie:)

Bitte sa...

Hoppas att du har riktigt härliga dagar i Spanien och njuter av mandelblom och god mat! :-)

Grattis till allt du har att fira! Jag håller med om att bloggvärlden ger otroligt mycket, det finns så många människor med stora hjärtan här... :-).

Jag vill självklart också vara med i tävlingen och länkar till den och till din butik!

Kramis
Beatrice

LenaFia sa...

Så roligt att så många besöker din sida och att din nätshop ökar i order. Härligt
Jag vill givetvis vara med och tävla om de fina vinsterna

LenaFia sa...

Så roligt att så många besöker din sida och att din nätshop ökar i order. Härligt
Jag vill givetvis vara med och tävla om de fina vinsterna

Mari sa...

Jag vill va med, jag länkar från min blogg.

Stina sa...

Jag står beredd vid din dörr när du kommer hem.:-D Kramis

Tulipa sa...

Hej Viola!

Jag ska genast ta en lott!!!
Tack för din hälsning från soliga Spanien!
Jag har faktiskt läst här. Men jag har inte "orkat" anmäla mig till en enda tävling (förlåt-dina är ju lite speciella! Bara för att det är du!)
Men nu länkar jag!!!

Ha det gott och välkommen hem!!!

Kram Mariette

Lillemor i Hummelsta sa...

Men ojsan vilka fina saker du lottar ut, här trillar man rakt in och deltar med liv och lust. Lott nr 1: ja kommentaren ser du ju själv. Lott nr 2: jag länkar hit på min blogg och lott nr 3: jag länkar till din butik. Hoppas på tuuur.
Kram
Lillemor

Butik Östergården sa...

Vet inte om du orkar läsa fler kommentarer ser att det är uppe i 169 st det måste väl också vara ett rekord!

Tack vännen för dina omtankar om mig. Jag har bara haft så mycket att göra sista tiden. Vad glad jag blir att du farit iväg och tänker på dig själv. Hoppas du har det riktigt mysigt, och kommer hem med nya friska tag. Men ta det lite lungt! Vet själv att man sliter som en varg för att man tycker det är kul. Men en vacker dag säger kroppen och knoppen ifrån.

Självklart vill jag vara med på din tävling!

Och ett jätte GRATTIS till alla besökare och alla köpare i din butik.
Och till alla besökare på din blogg.

Du är en härlig människa! så det är därför det går bra för dig!
Glöm inte det!
Skickar en stor kram från iskalla slätten till dig i värmen.
Helen

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei snille! Klart jeg er med å feirer, skulle bare mangle.
Håper du har det fint i varmen, kos deg masse.
Go`klem

Rummet för välbefinnande sa...

Hej Viola, kommer bara in med en kram för jag tänker på dig och hoppas att du har det bra i Spanien. Njut i fulla drag nu så du är full-laddad med energi när du kommer hem igen.
Kram från ett snöigt och kallt Sverige :-)
Mia

Fredrika sa...

Hoppas på vinst!!!!/Fredrika

Anonym sa...

Oj, här har jag missat att det är tävling på gång! Grattis till allt!! Vill förstås vara med o hoppas jag har turen på min sida..:)

Erika sa...

Jag testar min lycka!
ejjapejja@hotmail.com

kika gärna in hos mej oxå
www.budgetshopping.blogg.se

Vixen sa...

Ååå så mycket fint!! *dregglar*
Mycket fint i butiken också!

Har länkat tillbåde blogg och butik: http://netter.bloggagratis.se/2009/02/19/1406693-massor-av-fint-att-vinna-och-romantiska-ting/

Annika sa...

Hej i värmen!!!! hoppas du har det bra där nere i Spania.... härligt med lite semester.... här är det kallt o vitt.... ser att du har en megatävling o vill ju gärna va med o slåss om lite vinster...:) länkar hit o dit o lite till..... Kram Annika

Unknown sa...

Näe, stanna du där i Espagna. Låter alldeles för trevligt för att lämnas. Men, det är ju torsdag och mitt minne vill säga att du åker hem idag. Eller?

Lycklig resa,
stora kramen
Malin :)

annette sa...

Viola!
Du har inte gjort något nytt inlägg i Spanien, hoppas allt är bra med Dej!

Kramen //annette

annette sa...

Låter som Du haft det toppen, är nog bra att stänga ner ibland och njuta av livet under ledigheter.
Solbränd? Själv är ja nog så blek jag kan bli tror jag, här finns det ju is som bekant, och på sådan druttlade jag på väg till jobbet i måndags, ådrog mej en spricka i armbågen, sitter med mitella och har ONT!
Ha en bra hemresa!

Kramen //annette

Stina sa...

Nämen hur ska jag hinna dit NU!
Du skulle ju komma imorgon. Eller sa du kanske inget om det? Nä...det gjorde du nog inte.
Jag tycker inte om solbrända Violor, så jag väntar tills du blir vit igen.:-D Puss

Retsticka nr1!
What's her name? VIOLA!!!!!!

♥ cloudberrie ♥ sa...

GRATTIS till allt!
Jag vill gärna vara med och tävla om dina söta saker!
Länkar & lägger en bild i min blogg.
Ha en fin dag!

KRAM från Eva

Fru Grön sa...

så kul att det har gått så bra för dig med din butik. låter inte helt fel att tillbringa tid i Spanien. vi åker till fuengirola, costa del sol, 30:e maj. ser verkligen fram mot att bara ha det skönt.

Jag är gärna med och tävlar om dina fina grejer. ser att vi är en hel del som har änmält vårt intresse.

ha det så bra!
många kramar Linda

Elin sa...

Grattis till att det gått så himla bra för dig... jätte grattis.
Och vilka underbara priser...
Klart att jag vill vara med i lottningen...

Ha det så mysigt på din underbara resa.
Många kramar
Elin

Katarina sa...

Vad mycket fint du lottar ut, där vill man förstås vara med. Och vad roligt att det går bra med butiken! Ha en skön dag!

Katarina

Diverselådan! sa...

Förstår inte hur jag har kunnat missa att du har utlottning på "G"? Och vilka fina vinster!!! Klart man hänger på och hoppas på lite tur. Hoppas att batterierna blivit bra laddade i Spanien.
1000 kramar½

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hei!
Håper du har hatt den vidunderlig tur. Ja det er mye arbeid med en nettbutikk og blogg. Så en ferie er vel fortjent.
Jeg holder med deg i å ha farge på kofferten. Etter at en mann forsvant med min svarte trillekoffert, og vi måtte leite hele Ålesund (der var møblemesse) etter denne mannen. Så sa jeg; aldrig mer sort koffert.

Jeg elsker jo alt som er gammelt ov vakkert så jeg må jo være med og prøve lykken. Lager en link til konkuransen din.

Det hadde vært morsomt å trefft deg i Gøteborg. Kankje neste gang;)

Nå må jeg lage linken
klem

Nina sa...

Hej!
Vilken fin blogg jag har hittat.
Vill gärna vara med & tävla.
Jag länkar från min blogg.
Kramar :)

Bettans Bravader sa...

Oj här försvinner man väl i kommentar skörden.Spanien å jag saknar. jag var i Palma i 6veckor just denna tid år 2006 ,å så underbart gå utan jacka ,fika ,läsa Promenera underbart.Fredagen den 13 Februari är tur för mej å min man,han bjöd upp mej till en dans för 33 år sedan och på den vägen är det!Nu skall jag länka å göra det som krävs av mej för att deltaga i denna förtjusande tävling ,Allt gott till dej med nya spanska krafter får vi hoppas,/Kram Lisbeth

Ann-Charlott sa...

Vilken fina dina vinster, så klart vill jag vara med!
Har lagt ut länk med bild och nätbutik på min blogg!
Mvh Lotta
P.s Lycka till!

Fake cake sa...

Hoppas du har det sååå gott på¨din semester viola.
va många som vill vara med din utlottning...jösses

Kramis

Lotta sa...

Grattis till allt!! Roligt med så många besökare!!
Jag är sååå gärna med & tävlar om de vackra sakerna... huh... vill ju vinna allt ;0) (nöjer mig om jag vinner något alls med min otur)

Jag har länkat med bild till tävlingen, länk till din blogg finns under mina favorit bloggar & bildlänk till din butik finns under mina länkar!!!

Hoppas du har/har haft en super skön semester!!!

Kram Lotta

Livet på Sjögård sa...

Men denhär chansen kan man ju inte missa... Hittade hit via Teklamaräng... :)
Är gärna med och tävlar, lägger direkt en länk till dej på min blogg!

Livet på Sjögård sa...

Äh, fåniga jag. Glömde ju säga ett mångfaldigt grattis till dig! :)

annashusidingtuna sa...

Vill naturligtvis vara med och tävla, har länkat till dig i min högerkolum.
Kram Anna

maxell sa...

Gratulerar till allt du firar. Butik, jubileum, ordrar, besök och semester.

Härliga saker som lottas ut. Självklart vill jag gärna vara med. Jag länkar hit och till butik från min blogg.

Vera sa...

Mysig sida du har. Tänkte våga mig på din utlottning. Länkat din utlottning på min blog.

Kram Malin

Anonym sa...

Hej!
Alltså jag kommer inte ihåg om jag skrivit att jag vill delta i din utlottning! Har varit besvärligt denna vecka! Men om inte,så
Jag vill vara med i din utlottning!
Länkar oxå.
Hulda

Märta sa...

Oj vad många vinster och vilka fina vinster du har. Jag länkar, ska försöka att länka till både blogg och affär, är lite nybörjare på det här med att blogga.

Grip dagen sa...

Hei og velkommen tilbake!
Dette må være den beste tiden å reise til varmere land.
Det er NÅ når vinteren er som kaldest at vi skandinaver trenger å lade batteriene våre!
Det høres herlig ut!

Skal si det er stor pågang hos deg! Men jeg tar sjansen på et lodd jeg også!
Kanskje er JEG den heldige denne gang???
Mange klemmer fra Marit

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 222   Nyare› Senaste»