måndag 22 november 2010

EN VIT MÅNDAG

God Middag får man säga som omväxling...här är det febril aktivitet på Bossgård, en luftpump installeras just nu i gårdsbutiken och jag tog min en liten paus..och ni...misstförstå inte överskriften, det är snön som jag åsyftar..hihi..

Så då passar man på att leka lite med bilder som man har..finns ju åtskilliga tusen på olika mappar..






Väderrapporten lyder, mulet och så har vi fått ett litet täcke med snö som kom under natten och mera skall komma denna vecka..och kylan, så denna installation kommer lägligt..







Det är ju min lediga dag och då roar jag mig med att packa order som kommit in i nätbutiken under helgen...:0) det verkar vara många som längtar efter julstämning..







Blogger verkar ha fått fnatt idag, han vill att jag skriver med blå skrift och dessutom understruken ...hej och hå..men nu verkar han ha gett upp..

Nu får man ge sig ut igen i butiken och ta hand om allt damm och sågspån som har blivt... varmt och gott kommer jag nu att få och framförallt billigare elräkningar

Hoppas ni har en bra måndag där ute, kramen från eran VIOLAN


23 kommentarer:

Penseldraget sa...

Hej violan
hoppas du inte fryser allt för mycke i snöyran =) här är full påklädning som gäller när man går ut. Fina bilder du gör , gillar religiösa motiv så vackert,ha en skön vecka
puss o kram

EM sa...

Här är vitt vitt också. Huanimej- traktorn kämpar med att få undan det mesta. Vis av skadan så tar vi undan redan nu, så att det inte blir så mycket, och att man väljer var man lägger snön...frampå vårkanten så är det stora berg av undanskottad snö. Här är alltid kallare, mer snö och senare vår än resten av Skaraborg. Man lär sig med åren...
kram elsamarianne

bakom berget sa...

Go middag Violan! Ja, det är en vit måndag även hos mig.... Vi har varit ute och provat på pulkorna för första gången denna vinter.
Jag har klippt sönder gardinerna jag sydde häromsistens och syr nu om dom till diverse annat smått o gott. Nån stickning, har dedå inte blivit än...Fniss ;o)
Va bra att du instalerar lite värme i butiken, så slipper kunderna frysa.
Ha en bra fortsättning på dagen nu!
Kramelikram!

Cajsas Faster sa...

Skönt att slippa frysa.
Fint med lite snö. Det kan få ligga kvar ett tag över advent nu, måste bara hinna ut och leta upp lite mer mossa!
Ha det bra på din "lediga" dag. Kram

Vit som snö sa...

Det var då för väl att det var snö du syftade på;)
Fina bilder! Jag har rpecis själv suttit och tittat genom mina mappar med vackra bilder...vilka skatter man har:) Och dom du visar var riktiga guldkorn också:)
Ha det gott! Kram Cilla

Lotta-livets väv sa...

Även det grå har sin charm. Bilden verkligen visar på det gråa vädret som varit ett tag, men det finns något tjusigt även i tristessen.

Förstår att det är full rush hos dig. Julhandel och sånt. Lite extra spännande är det förståss att ha en gullig butik att gå till.

Vackra bilder som alltid.
Kram
/Lotta

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så det är byggjobbare där igen... Skönt när det blir klart, och skönt med lite värme... det ska ju bli väldigt kallt senare i veckan. Brrr
Kram
Marie

Rostrose sa...

Wonderful pictures!
In Austria Monday is not yet white - but they say, snow will come, too!
Warm hugs, Traude

Guttemamma sa...

Snø her også,kanskej får vi hvit advent??? I hope!!1 Godt du har kost deg på din "fri-dag"!!
klem♥

Karin Lindström sa...

Hej Viola!

Tack för din rara hälsning! Åh, det var alltför länge sen jag var hos dig också. Jag hinner inte längre med att blogga som jag kanske skulle vilja. Men när man väl får till en titt så är det ju desto roligare ; )

Vad skönt med värme i butiken. Det är ju inte alltför skoj att gå och frysa!!! Hoppas du har riktigt mycket att göra nu, men det har du säkert så här inför advent. Jätte fina bilder du visar. Jag saknar riktigt min butik nu, det är ju så mysigt att dona med julsakerna.

Ha en riktigt härlig advent!

En stor kram till dig!

Karin

Tulipa sa...

Hej Viola!

Hur skickar du dina paket...är det med posten?

Vad kul att du köpte tidningen då...

Hoppas du har lite paus nu på kvällen och att du har det varmt och gott!

Kraam Mariette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ska visst bli kallt fram i veckan, då är det skönt med en luftpump. Här snöade det så kraftigt när vi åkte hem så man såg knappt vägen, så nu är vintern över oss.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Roses & Angels sa...

Vilket väder vi har haft. Här är det riktiga vinter kläder som gäller hihi. Ja du jag kör väl på tills man tuppar av. Jag vet vännen att du är låst men ville dock skicka en inbjudan. Nån annan gång. Hahah ja vad f.n det ska ju se hemtrevligt ut och jag hade inget att göra så det var lika bra att ta tjuren vid hornen och sätta lite fart. Jag är nöjdare nu helt klart. Tänkte dock inte visa nåt nu innan Evelina har varit här. NU är det rätt fredag i alla fall. hahah Hoppas du får en fin kväll PUSSS

Roses & Angels sa...

HAHHA jaaaaa det skulle man ju kunna göra. MEN sen, dyker det upp en idé eller två och då kan jag inte ligga, måste upp och fixa. JA JAG vet jag är lite galen haha. Puss

annette sa...

Ja, det skall visst bli rejält kallt i veckan så Din luftpump installeras ju väldigt lägligt;)
Tåg ja, verkar som om många slutat åka Östgötapendeln för alla bussar är överfulla numer, undrar om det verkligen är tillåtet att ta betalt för ståplats!?
Hoppas vi får "lite" mera snö som ligger kvar för det blir ljusare ute i alla fall!

Ha det gott i veckan!

Kram

annette

Lisas torp sa...

Så skönt att du får luftvärmepump nu! Hoppas att du inte väntar på en likadan vinter som den förra, men man vet ju aldrig! Lagom med snö nu tycker jag!!!

LJuvliga bilder du visar!

Gråaste dagen man kan tänka sej här och lite blötsnö - riktigt äckligt väder! Men har ju varit inne och jobbat den ljusaste tiden på dagen..!
Ha en fin vecka nu!
Kram
Lisa

Mamma C sa...

Ja, en liten kontrast för mig som kom hem från sol och värme. På med kallingar, mössa och vantar.
Kram Mamma C

Hanna sa...

Så fint.
Kram
Hanna

Katta sa...

Ja här har måndagen också varit vit och på kanelen ändå ;D Spännande med nya varor att packa upp och visst börjar man vilja ha juliga saker nu börjar kännas att advent snart är här kan det vara snön som gör det. Och du den där herr Blogger är rätt knåpp. Kram Katta

Elsa och Helena sa...

Hihi...nu fick jag fnissa här! Du kan då få till det... En vit måndag:)!!

Puss

Ett ögonblick sa...

Här har vi också en vit måndag;)...

mer ska det bli och kallt är det också, inget väder för mig.

Så roligt att du vile vara med i min utlottning.

Ha det bra!
kram lisamaja

Mitt hvite hus sa...

Høres kjekt ut med et hvitt teppe...

og nydelige bilder du viser Viola...

Ønsker deg en fi9n tirsdag...

Klemmer =))

Cc sa...

Vad skönt att du får värme. här väntar vi på reparatören till bergvärmen som har varit defektt i 4 år. Visst är det bråda tider både hemma och på jobbet. Många gånger önskar jag att jag har så fint som du och nära till jobbet. Men man kan ju inte få allt. Kramen