fredag 16 september 2011

MALTERAPPORT

Nu är det min tur..som vanligt är det Malterapport en gång i veckan, har nu blivit 16 veckor och väger nästan lika många kg


Så nu tycker matte jag börjar bli tung att bära uppför trappan :) Har börjat att attackera kameran, gillar inte när hon ska fota mig så nu har hon det inte lätt när det ska fotas...attack..


Jädrar vad vi är osams om denna stolkjol..minst 10 ggr varje dag, likaså tidningskorgen :)

Har börjat att tappa tänder...matte är överlycklig men inte jag...kliar som bara denDet matte suckar mest över är när hon ska duscha...då hittar jag på massor utav jäkelskap, t ex sno toarullen, slita ned handdukarna..likaså när vi ska sova, då blir jag som piggast och får mina ryck..

Ger henne ett tjuvnyp i ryggen eller sliter i lakan och täcke..då är man inte poppis..


Så här ser jag ut när vi ska åka bil...det är bra tycker hon..för då vet hon var hon har mig..

Ska träffa några brosor i helgen och det ska bli himla kul..

Ha en fin fredag, kramen från Malte och Violan

14 kommentarer:

EM sa...

Tjena, Rottis här!
Det är bra att du tränar ordentligt. Så du framöver kan skydda din familj från björnar, spöken (jodå dom finns) och främmande fåglar på gården.
Då måste man träna försiktigt på inredning och matte, det är inte lika farligt.
Jag ääääälskar att åka bil. Till och med så gillar jag att sitta i bilen fast dom inte kör. Bilen är MIN o nåde den som tittar på den eller kör för nära. Ett tips: gå ut på morgonen på trappan och vråla, yla gärna, rejält det första du gör så att alla vet att du är "on duty".
Ha en härlig dag i solen önskar
Rottis och matte elsamarianne

Ett ögonblick sa...

Hallå Malte!
Du verkar hålla igång din matte, det ska man göra, dom ska inte lata sig...sitta vid datorn och så...dom ska leka och busa och gå ut och gå med oss. Vi ställer ju upp för dem och då räknar vi starkt med att hon ställer upp för oss. Fast ibland tycker vi det är ganska skönt när hon tar en kopp kaffe och sätter sig vid datorn för då kan vi slumra till lite, det blir det inte mycket av annars, för hon sover inte så mycket våran matte. Det ser ut som att du gillar att åka bil, det gör INTE vi, jo Django gör det men inte vi två andra, det är jätteäckligt, det surrar och snurrar bara...
Nu ska vi snart få mat (tror vi)...

Ha det så bra!
Bamse, Ludde och Django

Matte (lisamaja) hälsar till din matte också och så säger hon att hon önskar Er en trevlig helg!

toves sammensurium sa...

Å Malte så stor du har blitt!Jeg tror du er veldig heldig og får bo hos Violan,så best du er snill!Synes ihvertfall du kan leke fotomodell når det kreves....så får vi se så fin du er!toveklem:)

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hälsa till "vilden" ifrån mig!
Kram
Marie

Lisas torp sa...

Ja du Malte-Palte undrar på att matte har fullt sjå med dej som du går på! Du verkar dessutom veta precis var du ska sätta in "stötarna"!!!

Ja, i bilen är nog matte trygg när hon vet var hon har dej och där kan du nog inte göra bus!
Nosgos
Lisa

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hehe... ja, jag kan tänka mig in i det här, lätt! Låter som Malte kommit in i trotsåldern, men med dom ögonen är det nog lätt och få förlåtelse.
Nospuss och kram
AnnaMaria

Nyanser av vitt sa...

Hälsa matte och husse jättemycket Malte. Och du - bäst att du sköter dig för annars kan matte få alldeles isblå ögon :O)
Kram Agneta

Anette sa...

Hejsan Viola
Hi hi ja du de är som att ha barn på nytt hi hi dom `små liven`.
Har gjort lite reklam för dej på min blogg nu hi hi visar den fina ljuskronan jag köpte av dej :)
Tror jag glömt att visa den förut:)
Ha en trevlig helg.
Kramen Anette

annette sa...

Blir väl värre ändå i helgen när Du skall träffa lite "brorsor", lika bra att Din matte håller sig undan då;)
Bra att Du sitter i bur i bilen för då kanske inte Din matte fotar Dej så mycket, kryp Du in där när hon kommer med den kosntiga saken och trär framför nosen på Dej!

Önskar Dej och Din familj en fin helg!

annette

Rut och Signe sa...

Heja Malte frisk humör!!! Min matte har glömt hur vild jag var i början men ett och annat minns hon nog allt, som toarullarna, hehe. Nyinköpta stolar fick sig några fina märken, fint som tuggben. Vill du ha fler tips så kan jag nog hitta på ett och annat. Hälsningar Wippa, och Marie

Betongglädje sa...

Hurra för dej Malte, 16 veckor wow!
Vi träffade en goldenvalpis i tisdags, mycket kul tyckte Kina! Hoppas du får kul med brorsorna i morrn, säkert blir det värsta gansterträffen ;)
KRAMIS

Kamomilla sa...

En riktig buskorv!

Anonym sa...

Hej Malte! Du är ju lika busig som min Sigge. Han har bitit mej i tårna för att väcka mej så han får gå ut. Sedan vill han in på fem minuter igen och så har det hållit på halva natten.
Malte,var nu snäll med din matte och låt henne sova. Kram

Elsa och Helena sa...

Lille Malte Bus, så stor och fin du är! Ha nu riktigt buskul med brosorna och hälsa din söta matte. Vov och puss:)