måndag 12 september 2011

MERA KÖK

God förmiddag, en regning dag idag men nu ser det ut som det höjer på sig, måndag och min lediga dag...den vilde sover just nu sin skönhetssömn i köket..

Mera kök blir det idag och nu har detta arvegods kommit fram igen, den hängs alltid upp i köket när det är dags att ta in hösten..älskar gamla fruktmotiv..
Den här färgskalan är underbar och den försöker jag ta upp i mitt höstkök...Men först måste jag bara visa vem som sitter på kylskåpsdörren, han är inte glömd...vår älskade Otto... snart har det gått två månader sedan vi fick ta bort honom..saknaden finns fortfarande kvar men Malte gör ju att den dämpas, för nu har vi en ny vovve att älska :)

Mina mandelkvarnar byts oxå ut efter årstid...är man galen eller...(erkänner...jaaaa)Likaså är mitt porslin utbytt till dessa färger..
Och igår kväll hörde jag välbekanta ljud från köket..nu när hösten är här...mössen börjar att ta sig in..så nu jädrar är fällorna agnade med snickers..ni kanske har läst att jag övervunnit min äckelkänsla...kan tömma dom SJÄLV :)Och som synes har den gamla skolplanschen fått tillbaka sin plats..

Är ju min dag idag..ska snart åka in till staden med sonen, Oslogutten har varit på besök denna helg, var ju bara tvungen att se Malte så klart :)

Ha en fin dag där ute, kramen från eran VIOLAN

13 kommentarer:

Lisas torp sa...

Vilka finstämda färger i ditt kök och så fin han är farbror Otto när han övervakar köket och att bilden dessutom sitter på den mest populära "Otto-möbeln" är säkert också planerat..:)! Ja, lille Malte gör nog att sorgen lindras lite!
Ha en skön ledig måndag!
Kram
Lisa

annashusidingtuna sa...

Hej!
Så fint du har höststat till det i ert kök!
Kram Anna

Lilla Kullan sa...

Jag kanske kommer någon kväll och behöver låna din toa.:-) Kram Stina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint du gjort i köket, jättefint med dom gula blommorna också. Otto kommer alltid och ha en speciell plats i ditt hjärta, men det är ju så bra med Malte, då hinner du inte tänka bakåt så mycket.
Kramar
AnnaMaria

Livet på landet sa...

Jättemysigt i köket! Och det klart att Otto skall övervaka köket :) Det klart att sorgen finns där även om Malte kan lindra sorgen!
Snart kommer jag som sagt....ångande på gången ;) Åh skall handla höstmys!
Ha en skön måndagkväll!
Själv skall jag på buggkurs :)
KRAMIS

Mamma C sa...

Snygg höst makeover du gjort.
Kram Mamma C

Hanna sa...

Fina detaljer i köket.
Ha en fin måndagskväll.
Kram
Hanna

skifferhuset sa...

Du gör alltid det så mysigt hemma hos dig! Paketet har redan kommit, men måste erkänna att jag inte hunnit öppna det ännu... fullt upp sedan jag kom från jobbet! Ha det gott! Kram Iréne

♥ E L ♥ sa...

Jag har tagit in nyponkvistar för att få lite höstfägring i huset. Annars är det mest pynt utomhus, vid ingången där kunderna (och andra gäster) kommer in.
Höstliga hälsningar från Eva Linnea

Kamomilla sa...

Otto ser så värdig ut på bilden :)
Med tiden tunnas sorgen ut...

Nyanser av vitt sa...

Så fint darlingen och vad mysigt att din norrman har varit hemma.
Kram

Elsa och Helena sa...

Vov och God Morgon! Otto Gubben glömmer vi inte! Jag är glad att lille vilde krabaten Malte finns hos Er nu:) Allt har sin tid. Kul att Oslogutten kom på Malte besök! Ja, snart åker vi, ska bli såå skönt. Ser fram emot att ta dagen som den kommer, läsa, mysa, kanske lite film, lokala marknader, sangria, tjejsnack, ja allt!!! pussen

Fågel Blå sa...

Hej Viola!
Så fint du har det i köket ditt!
Underbara saker!!!!
Och lille Malte är ju för go!!!!
Ge han en bamsekram från mej!
Ha en fin dag!
Kramar Kathrine