torsdag 2 februari 2012

GRÅ SKALA

 Morrn, vaknade kl 8 och då visade gradstocken -13 och igår em kom massor utav snö och här varnas det om att det ytterligare ska komma flera dm..vad ska man säga..FYYYYY kanske..


Det är bara att gilla läget och tänka att det bara är 4 veckor kvar till mars :)Idag blir det grå toner, älskar zink i alla former och dessa varor är från gårdsbutiken och finns även i nätbutiken romantiska ting :)

Den där rara versen ovan är bara helt underbar Dessa strutar gillas..kanske inte så underligt med en sådan vacker dam Zinkkrukorna rymmer 2 krukor och har dessutom kulfötter..och sist men inte minst..mina vackraste krokar...ljuvliga...
 Än så länge skiner solen....men man kan ju leva på hoppet...att dom spått fel..hoppet sägs ju är det sista som överger människan..


Ha det bra i vinterkylan, kram från VIOLA

12 kommentarer:

lisashus sa...

Jag tror att värsta snöfallet blir i Kalmar län! Men man vet ju aldrig! Morgonen är bara såååå vacker, men kall förstås!
Tack för tipset om björken. Annars har vi mängder av hängbjörkar här och massor som blåst ner - har samlat i vedboden både grannen och jag så....! Kolla in "fyndet" vi hittade i skogen!!!:)

Vackra saker du visar och de zinkkrukorna är bara sååå fina!

Kram
Lisa

elsamarianne sa...

Usch och fy för snö o kyla. Är ändå glad att det kommer i februari och inte redan i november. Har inte fått så mycket snö ännu, men det singlar ner så fint och det är -10 så...
Ska upp på kallvinden och leta efter gamla papper. Har kommit igång m släktforskningen och det är verkligen ett gift. Nu ska jag leta fram gamla fastighetspapper som morfar samlat... på m stövlar o mössa, för där uppe är minsann utkylt...
Trist med Maltes matvanor. Vi har haft tur denna gången, lillen älskar sina ben och har hittills, peppar peppar, bara satt i sig lite gipsvägg förutom ditt o datt ute då förstås... men han har inte tappat sina bissingar riktigt ännu...
kram elsamarianne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Huu, jag tänkte på dig när tidningens löpsedlar skrek ut, snökanon! Låter ju inget vidare alls, jag tycker jag blir så trött av kylan. Det tar ner energin.
Varm kram
AnnaMaria

Hem & Drömmar sa...

Här har vi mest fått ett tunnt täcke av fjun som gjort det rent och vackert ute :).
Så mycke fint du har fått in, jag gillar oxå zink.
Vad tråkigt att kursen med Malte inte var något att ha men du har ju tur som har en kunnig syster.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Katta sa...

Här är det -14 och ska komma massor med snö i kväll och jag som måste gå riktigt långt till ett möte i kväll usch. Men idag ser det i allaflall vackert ut med blå himmel och skinande sol. Kram Katta

Mariette sa...

Hej Viola!

Ja nu har vi vinter. Men februari är ju en vintermånad och jag tycker allt att det är vackert... Mer inbjudande än gråväder och regn. -13 hade vi kl 8 också.

Ha en fin dag och hoppas snöyran drar förbi någon annanstans!

Kram Mariette

Rosa huset i vitt sa...

Här har vi -11 just nu och snöflingor som ramlar ner , är inte så förtjust i vintern ,vår och sommar är mycket bättre tycker jag.

Kram Rosa

Mamma C sa...

Hade en grad mer en dig när jag gick upp. Pälsa på mig som sjutton när jag cyklade till jobbet. Krokarna var superfina.
Kram Mamma C

Vita Falkens Lantliv sa...

Hej!

Ja visst är det tufft med kylan! Fast jag tycker ju detta är bättre en när det bara regnar.

Fina saker du har i butiken( som vanligt)

Kram Susanne

♥ E L ♥ sa...

Svart/vitt & grått är så läckert! Zink och annat "vit" metall föredrar jag. Mässing och "gul" metall tilltalar mig mindre.
Kram i kylan från Eva Linnea

Livet och vardagen sa...

jag älskar också zink!!

Fågel Blå sa...

Hej Viola!!!
ja nu är det för kallt!!!!
Blir så tröttsamt när man skall gå ut, måste ta på sej så mycket!!!
Önskar dej en fin helg
Kramar Kathrine