fredag 17 februari 2012

MERA TAPETER

 Morrn, här behöver det piggas upp med lite vårliga inslag..igår var det fagra tulpaner och idag blir tapeter i blått ifrån serien Karlsberg som ges ut utav Borås tapeter..dom här andas vår tycker jag..
 Dessa mönster har sitt ursprung från 1800-talet och är så vackra...men själv har jag svårt att komma överens med mönster...jag som är en tavelnörd..skulle aldrig funka hos mig.. Dessutom är jag ju en otålig ande som hela tiden vill förändra inne...visade ju själv en tapet för ett tag sedan..den dära snusbruna som jag har i högermarginalen..Nu är det så på Bossgård...står du i sällskapsrummet så ser man 4 st rum i fil..alla väggar är vita och den "snusbruna" tapeten skulle finnas i rum 3...vet inte om jag vill bryta den "vita" filen men det blir ändå tapet i biblioteket..som fondvägg och syns inte när man ser 4 rum på rad :) blir den väggen som är 4 m och där hyllplanen ska sättas upp på

Annars känner jag mig mest som en gnällspik..trist väder, småsnuvig..ingen go..mest låg..och så Blogger som fått fnatt igen...är det bara jag som får världens konstigaste tecken när man ska verifiera vid en del kommentare..tar världens tid...kan ibland inte läsa dem och får göra 3-4 försök..:( hallå alltså..


Önskar er en trevlig fredag, kramen från eran VIOLAN

16 kommentarer:

Puumuli sa...

Underbara tapeter! Ja, jag förstår ditt dilemma, det är inte det lättaste att välja tapeter som man själv tycker om och som passar husets stil. Det finns för mycket att välja emellan...

Jap, jag har också hemska svårigheter med de där "robot" verifieringarna - vem i all världen måste skapa sådana svåra bokstavskombinationer som är så otydliga? Man måste ju vara EN ROBOT för att kunna fatta vad det är som står där...

Ha en skön helg trots allt trassel; vi har också hemskt väder här - -3 och ett ganska massivt snöfall.

Kram
Sari från Puumuli

Anonym sa...

Tapeterna är vackra men som du säger det är blir svårt när man vill sätta upp tavlor. Jag har hittat en tapet ur denna kollektion som jag vill ha i mitt kök men den har ett mer diskret mönster. Vet ej om jag ska välja den blå eller grå eller ingen alls. I söndags när jag öppnade dörren till gammelhuset möttes jag av ett brusande, ett rör i badrumsgolvet hade gått sönder. Håhåjaja det kommer aldrig bli klart i det gamla hus.
Jag hoppas solen tittar fram så du blir lite piggare,
Ha en fin helg! Kram till dej och Malte

Mariette sa...

Vad läckert!

Men visst, vill man ha en massa tavlor är man onekligen begränsad...*hihi*...det blir lite mycket då...

Här är det slask och isgata idag!

Go helg!

KRAM!

lisashus sa...

Så vackra tapeter! Det är något visst med blått och färgen ger helt klart en hint om den hägrande våren!
Du har mycket att fundera på hör jag!:) Knepigt innan man bestämt dej! Biblioteken ligger ju lite för sej självt i förhållande till de andra rummen så....! Det blir säkert jättesnyggt!

Känner igen sinnesstämningen - en envis förkylning som aldrig riktigt bryter ut och man känner sej halvrisig hela tiden och så dessa envetna snöfall som avlöser varandra....!!! Bläää för vintern!

Jag vet vad du menar med kommentarerna - knepiga och nästan oläsbara ord och tecken...! Ser att du har det härnere också!
Ha en bra fredag!
Kram
Lisa

Lisa-Maja sa...

Hej!!:)
Ibland måste man få gnälla...det brukar kännas bättre efteråt;))
Titta och fantisera om nya tapeter är väl bra för själen och att förändra titt som tätt tror jag också är bra. Jag är likadan... just nu håller jag på i mitt syrum, totalmakeover...

Blogger har krånglat och ändrat så mycket att jag på allvar funderat på att sluta blogga. Men det sitter långt inne för jag skulle nog sakna Er alla...och skrivandet...som är ganska skönt...när det finns idéer.

Idag har vi ishalka på vår gård, men skön temperatur, nästan lite vårfeeling i luften, trots snön:)

Ha det gott och krya på Dig!!
kramar lisamaja

EM (elsamarianne) sa...

Ja nu får man ta på glasögonen ordentligt för att se. "siescra record" bevisar alltså att jag inte är någon robot. Så bra.
Svårt med mönstrade tapeter. Vackert men man vill ju ha tavlor också...
Ha en bra helg
kram elsamarianne

Hem & Drömmar sa...

Visst är det fina tapeter du visar men jag håller med, svårt med mönster. Jag har samma tapet i två hallarv ardagsrum och tillhörande fondtapet i köket och har fått en del kommentarer om jag inte tycker det är tråkigt!!?? Men inte har jag samma tavlor eller annat piff i rummen.
Här är det oxå snuva fast i mängder som gäller just nu, blir kallsvettig så fort jag rör mig. Typiskt på min lediga helg :(.
Har oxå haft väldigt svårt med verifieringen hos många, hopas på ändring.
Ha en mysig fredag, kram Ing-Britt

Elsa och Helena sa...

Hej Vännen, blir du inte nöjd med tapeten så kan man ju måla över den.

Här sitter en gnällspik till, ska jobba helg och och känner mig inte direkt manad att vara Florence N:)

Dottern är med pojvännen, så man ligger inte på första plats direkt:)

Tänk på att du snart får åka till Spanien...god vän och sol kommer att göra susen Vännen.

KRAMAR

Rut och Signe sa...

Den blå färgen blir jag så glad av! Dock finns nog risken att jag skulle tröttna lite för snabbt på den starka blå kulören. Jag är nog lite för mycket åt det bruna och naturfärgade.

Kram Marie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag har tagit bort verifieringen så alla som skriver kommentar hos mig slipper dom suddiga konstiga bokstäverna, ibland ändrar blogger till saker som är heltokiga! Tapeterna är fina, och som fondvägg tror jag det blir snyggt.
Ha en skön helg
Kramar
AnnaMaria

idémakeriet sa...

Ja det är svårt att välja ur alla dessa underbara tapeter som finns.
Jag skulle inte heller välja en allt för stark mönstrat tapet med tanke på att du vill ha tavlor osv.
Det finns ju också jätte fina tapeter som är lite ljusare och ändå mönstrade.
Irri irri är det de konstiga ord som man ska knappa in, jag håller med dig.
Ja de hittar på där på blogger, vad är nästa steg att man få hålla sin identifieringskort framför skärmen?
Ha en bra helg.
Kram Gerda

Viola sa...

Testar att lägga en kommentar..hoppas ordkontrollen nu är borta...kram

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Lustigt! Jag satt och tittade på den kollektionen igår. Maken vill tapetsera om i köket... Han har dåligt med jobb :))
Vi får se vad det blir...Fina är dom i alla fall
Åker du på måndag?
Kram
Marie

Country Hill sa...

Fina tapeter men håller med kan bli lite för mycket kanske bättre som fond. Vill tapetsera om i sovrummet så har också kikat på tapeter.
Trist att det är så svårt att kommentera på en del bloggar hoppas att det funkar hos dig.
Ha en bra helg!
Kramar Lena

Elsa och Helena sa...

Den är borta:)

Cc sa...

Här har jag valt ut en tapet till sovr funderar på att måla vrummet en vägg men det är så svårt att komma igång. Känner inte igen mig alls. Seg,låg å trött. Tänk att det inte bara är jag som känner mig..... Underlig. Kram