måndag 22 april 2013

DET ÄR MYCKET NU....

 God kväll, nu skriver jag något som jag aldrig trodde jag skulle skriva...överväger att sluta att blogga...känns som jag hela tiden har dåligt samvete för att jag inte hinner hälsa på er och att det blir glesare och glesare mellan inläggen...jag får ta mig en ordentlig funderare hur jag ska göra..
 
 Överskriften talar för sig själv..nästa vecka blir huset fullt utav hantverkare..vi ska lägga 100 kvm nytt golv...fixa lite i köket m m och likaså i vattenhålet...där ska målas om i lilla huset...och så har man ju två trädgårdar...men så här är det ju alltid varje vår...intensivt till max


När det gäller bloggträffen så verkar den bli väldigt välbesökt :) fler anmälda än de tidigare och likaså när det gäller utställare på finloppisen/sommarmarknaden...har ni missat detta så kolla förra inlägget...Jag återkommer till er som ska stå och sälja..angående avgiften...ca 15 st vill sova över på bloggträffen...så många liggplaster har jag icke i min ägo men så klart det fixas..bara ni tar med er madrass, kudde och sovsäck, vi har ju även butikshuset att sova i...
 
Snart är sköna maj här :-)..vad tiden rusar iväg..och detta som man väntat på i evigheter...för så känns det efter denna vargavinter...ha en fin vecka, kram VIOLAN
 

21 kommentarer:

fianathome sa...

Samtidigt som jag blir ledsen om du inte bloggar, så gläds jag med dig att det går så bra att du inte ens hinner med att blogga :)))
Hoppas ju att du hinner med både och...<3
kram
Fia

lisashus sa...

Jo, jag förstår att det är mycket att pyssla med! Två trädgårdar - jo, jag vet om någon! Såg dej förresten med räfsan idag när jag svischade förbi! :)
Nåja, man behöver ju inte göra så täta inlägg om man inte hinner och vill. Jag tror ändå att många av dina kunder uppskattar den blogg.
Ha´t så bra i Vattenhålet!
kram
Lisa

toves sammensurium sa...

Å kjære Viola.jeg håper du ikke slutter helt å blogge,utan du blogger når du har overskudd og energi til det.Dette er en hektisk tid fremover for deg,- blogg når det roer seg og ikke ha dårlig samvittighet....du har min fulle forståelse:)
Toveklem :)

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Ja det där dåliga samvetet finns alltid där i nacken på en och förföljer en.. du ska göra det du mår bra av:)
Ska bli kul att träffa dig iallfall i sommar där:) tält går ju oxå hihi.
Kram Jennie

Lisa-Maja sa...

Jag förstår dig, att det är mycket...det var därför jag själv hade ett uppehåll, samvetet som gnager för att jag inte hinner eller orkar svara på fina kommentarer, upptog mina tankar stora delar av dagarna och till slut fanns det inga ord kvar, det kändes som om allt bara tog slut, tomt. Låt det inte bli så! ha inte dåligt samvete! skriv när det är roligt att skriva, besök andra när du känner för det, skriv kommentarer endast när du riktigt känner att du vill och orkar, då blir det roligt att blogga igen. Jag vet att vi är många som inte vill att du ska sluta och vi som bor på andra sidan vi måste ju bli uppdaterade om hur du har det, vi har liksom blivit bortskämda;) Det vore, från hjärtat, oerhört tråkigt om Du slutade. Vet inte om Du kommer ihåg, men det var till dig jag skrev min allra första kommentar, inte via bloggen utan via mailen, för jag vågade inte skriva offentligt, känns som om det var evigheter sen dess och tänk vad mycket som hänt...

Var rädd om Dig och gör det som känns bäst för Dig själv.
kramar lisamaja

Sirpa sa...

Hej! Jag hoppas verkligen att du slutar inte helt att blogga....kanske paus:) Nej men du gör som är best för dig!
Har en fin vecka!
Kram Sirpa♥

Mamma C sa...

Gör väl inget om det inte blir varje dag något inlägg du gör. Tror det är massor av oss som uppskattar din blogg. Men förstår om det är massor för dig. Du har ju allt gånger 2.
Kram Mamma C

EM sa...

Var sak har sin tid. Man kan inte vara överallt... förstår dig...
Hinner inte ens läsa ikapp andras bloggar, eller uppdatera min egen, och ändå har jag inte så mkt att göra nuförtiden.
kram elsamarianne

Designe sa...

Ja gu va du har mycket!..mycket roligt förstås men det hjälper ju inte om inte tiden finns! :) Ta en liten paus vetja!..och så återkommer du när och om du får tid! Sååå snyggt med de svarta borden! Jag är så sugen på svart nu! :) Kram

Nyanser av vitt sa...

Det är mycket nu :O)hoppas att du orkar fortsätta blogga men det får ju inte bli någon stress. Såååå kul det ska bli med finloppis/sommarmarknad. Jag har som du ser börjat med tillverkningen. Stentavlorna kommer att finnas på Bossgård den 20/7
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint du har, men förstår att det blir en tuff vår med så mycket på gång. Jag tycker inte du ska sluta blogga, det skulle bli tomt utan dig. Och Malte... är ju bortskämda med Malte-rapporter. Gör inlägg när du hinner och tycker det är roligt, jag tror många kunder kollar dina nyheter. Men som sagt, det är du som tar beslutet, vi bara tycker.
Stor kram
AnnaMaria

Black Iris sa...

Jag ska inte renovera någonstans och jag har ingen butik som tar en massa tid.. Jag har nyligen gått i en lite för tidig pension och trodde att jag skulle få så mycket tid över, men även jag har svårt att få tiden att räcka till för bloggandet.

Kram maidi

Sofia sa...

Känns bekant det där med att känna att man inte hinner med.... och sen få dåligt samvete. Inte riktigt bra!
Försök att ta det lugnt....
Kram på dig!
Sofia

skifferhuset sa...

Förstår dig mycket väl om att sluta blogga, jag hinner ju knappt fast jag bara är i startgropen ännu! Skulle vara väldigt tråkigt om du slutade, du var ju den första jag besökte när jag började blogga! Jag har nog fixat hjälp till Boden den helgen...men sen är det detta 50 års kalas, jag återkommer! Kram Iréne

Rut och Signe sa...

Du ska absolut inte göra något som du får dåligt samvete för! Prova att glesa ut och kanske behöver inte texten vara så lång utan det räcker gott med någon bild. Har ju själv minskat bloggandet då jag, som du vet, inte har mått så speciellt bra senaste månaderna. Har inte instagram men det verkar som de flesta har det nu för tiden.
Kram Marie

katha´s kortmakeri sa...

Ja du inte lätt alltid att veta... Men vi är många som kommer sakna dig om du slutar. Instagram å facebook är så kortfattat....
Ha de gott vännen.
Kram Katha

Lena Ullgren sa...

Synd att du överväger att sluta med din blogg. Den är verkligen en inspirationskälla, så himla fin är den. Men det är klart att du ska göra det som känns bäst för dig.
Kramar
Lena

Photo by Maria sa...

Att blogga skall vara kul och man skall inte känna stress för att man inte hinner.. Blogga när du har tiden och känn inte att du missar våra andra bloggar, de kikar du inom när tiden finns..
Men jag vet precis hur du känner..

Jag hoppas att du fortsätter blogga men förstår om du skulle sluta..

Kram Mia

Rosa i huset i vitt sa...

Ja du har mycket att stå i men du har så fin blogg och mycket inspiration så hoppas du skriver nån gång då o då iallafall
kram Rosa

Elsa och Helena sa...

Någon liten bild på de nya golven kan vi väl få se? Vet att det är stressigt med bloggen...men oj,oj vad jag kommer att sakna dina inlägg. Du var ju en av de första bloggar jag besökte och läste om dina bravader under en biltur i Dalarna.

Vi kommer ju att träffas ändå men din blogg är något speciellt...nu skriver jag själviskt...men saknad av många kommer du att bli!!!

KRAMAR

Anna sa...

Känner så väl igen mig, och vi har ju pratat om det i verkligheten också...Jag har dragit ner på antal inlägg så det blir 1-2/vecka. Då är det överkomligt. Men visst är det stressande ibland...Man hinner med det bra ibland, och mindre bra andra gånger. Men dåligt samvete ska man inte ha. Man gör så gott man kan. Det ska vara roligt!!
Kram Anna