torsdag 25 april 2013

TACK


Ett stort TACK till er alla som hört av er, både på blogg, mejl och telefon..funderar för fullt över mitt deltagande i Blogglandias värld...har ju alltid hävdat att en blogg ska vara levande...ett ömsesidigt givande och tagande och det är detta jag brottas ständigt med...hinner ju inte hälsa på er som förr...men det är väl bara att inse att tiden är en bristvara...
Beror mkt på att jag har en rejäl snurr på butiken så jag funderar t o m på att lägga ner nätbutiken för den hinner jag inte med längre...
Har bestämt mig för att jag ska sluta fred med mig själv..jag behöver inte vara på alerten hela tiden med bloggen..kortare inlägg och inte så ofta..får se om jag tycker det funkar..har alltid haft lite för mkt energi :)
 
TACk ÄN EN GÅNG FÖR ALLA GOA HÄLSNINGAR OCH PEPPNING, KRAM FRÅN ERAN VIOLAN

18 kommentarer:

Vitsippan sa...

Hejsan Viola !

Oh, så skönt att inte vara ensam om att känna så. Det finns så mycket annat i vårt liv som är och kommer nr1. Bloggen finns där och väntar på oss tills vi verkligen känner för att skriva ett par rader som vi tror kan intressera. Vilket det sällan gör. i Mitt fall.

Redan lagt ner Marie-Louise delar favoriter där jag publicerade från YouTube.Intresset var svalt.

Lycka till med allt i butiken, förstår så väl att det ör roligare.Och där får Du ju träffa människor i riktiga livet.

Kram Mi

Vitsippan sa...

Hejsan Viola !

Oh, så skönt att inte vara ensam om att känna så. Det finns så mycket annat i vårt liv som är och kommer nr1. Bloggen finns där och väntar på oss tills vi verkligen känner för att skriva ett par rader som vi tror kan intressera. Vilket det sällan gör. i Mitt fall.

Redan lagt ner Marie-Louise delar favoriter där jag publicerade från YouTube.Intresset var svalt.

Lycka till med allt i butiken, förstår så väl att det ör roligare.Och där får Du ju träffa människor i riktiga livet.

Kram Mi

Snögården sa...

Skulle ha varit sorgligt om du la ner den men som du skriver behöver det bara vara korta inlägg. Känner det samma som dig fast jag ingen butik har på tomten!!
Är så nöjd med mitt inköp!!!

Kram

toves sammensurium sa...

Åååå så bra,nå ble jeg glad kjære deg!!!!!!
Toveklem :)

Lisa-Maja sa...

Hej Viola!!
Sunda tankar, om att sluta fred med sig själv. Det är svårt men bara att Du har kommit så långt så att du tänker så, innebär ju egentligen att du har bestämt dig:)
Allting tar tid och allting har sin tid, nätbutikens tid kanske är över för din del. Fortsätt att satsa helhjärtat på din fysiska butik, det känns som att där har du din glädje. Blogga kan du göra när lusten och andan faller på, utan krav. Alla brottas nog med att man måste ge tillbaka men det fungerar inte riktigt så i verkligheten längre. Bloggvärlden har ju blivit större men du är ju samma Viola som när du började och dygnet har fortfarande inte mer än 24 timmar. Ta det för vad det är, låt det vara roligt och på DINA premisser. Det vore oerhört tråkigt om du slutade helt.
Lite tankar från mig...
Var rädd om Dig!!
kram lisamaja

Hem & Drömmar sa...

Hejsan vännen!
Låter väldigt bra att sluta fred med sig själv, sunt :)
Bloggandet ska ju vara något roligt och något man gör för att det känns bra inte för att tillfredsälla andra och känns som ett tvång.
Med en så fin blogg som du har där besökarna bara ökar så är det omöjligt att hinna med att besöka alla tillbaka.
Självklart skulle jag önska att du fortsatte med ditt bloggande då du är en av mina favoriter som ger mig massor av inspiration men vi ses ju även på instagram ;).
Ha de så bra, kram Ing-Britt

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack själv, låter som du blir kvar. Är glad för din skull att butiken går så bra, satsa på den och korta inlägg på bloggen.
Kramar
AnnaMaria

Lena Ullgren sa...

Det låter bra det där, med att sluta fred mig sig själv. Skulle behöva det jag också, går ständigt med dåligt samvete för att jag inte hinner med allt jag vill göra. Men tyvärr har vi ju bara 24 timmar på ett dygn. Men bra att du ska ha bloggen kvar, tillhör en av mina favobloggar.
Ha en bra dag
Kramar
Lena

lisashus sa...

Bra tänkt! Du behöver verkligen "kuta runt" och besöka alla varje dag utan bara göra ett inlägg då och då när det är något aktuellt.
Härligt väder idag hoppas att du hann njuta lite av solen! :)
Kram
Lisa

Sirpa sa...

Hej! Korta, långa, ofta, sällan, då o då hur som helst...vi är ju här...också då o då eller oftare:)
Skriv bara ibland..bara att vi vet att du mår bra!:)
Har det skönt!
Kram Sirpa♥

EvaLinnea sa...

Bra tänk!!!
STOR kram från EvaLinnea

Veronica Jonsson sa...

Korta inlägg med längre intervaller är bättre än inga alls. Kram Veronica.

Birgitta sa...

Du är inte ensam om att ha ont om tid. Jag hinner inte heller skriva så många kommentarer just nu, men försöker läsa blockinlägg och skriva ibland. Det blir nog så ibland och rätt vad det är så vill man skriva mycket igen och då kanske tiden finns där.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Mariette sa...

Din blogg är verkligen rolig att besöka. Men det får ju inte bli så att man mår dåligt över det man inte gör! Tur att du bestämt dig för att sluta fred med dig själv.
Jag har också problem att hinna med bloggen (ibland) men så får det vara. Det ger ändå en hel del- och det är kul!
Så roligt att det funkar bra med butiken.
Kram Mariette

Torpliv sa...

Ni verkar ha massor av projekt igång, och och så roligt att det går så bra i butiken! Men visst räcker tiden inte alltid till allt man vill göra. Så roligt att du bestämt dig för att stanna i Blogglandet och fortsätta att skriva härliga inlägg, även om det blir mer sällan. Alltid lika roligt att få titta in här och bli inspirerad av dina vackra foton!
Ha en härlig helg!
Kram Petra

EM sa...

Som sagt: var sak har sin tid. Man kan ju sprida sina gracer... hihi.
Träffade Irene igår och vi kanske åker tillsammans om hon inte ska på kalas just då. I så fall blir det hotellvistelse för oss... men håll min madrassplats så länge ;-)
kram elsamarianne

Katta sa...

Förstår att det blir mycket med blogg och båda butiksformerna på en gång men som du säger så kan det vara en ide att dra ner på inläggen. Jag själv har perioder då jag inte riktigt hinner blogga eller skriva kommentarer hos er andra och perioder när jag känner att jag bara måste få göra inlägg så jag låter det vara så som jag känner helt enkelt. Skulle vara tråkigt om du slutade blogga, du har börjat göra fantastiskt vackra inlägg på senaste tiden tror du är mycket bra kompis med din nya kamera men jag skulle ha full förståelse om du behöver vila från boggandet. Stor kram Katta

Rut och Signe sa...

Vi finns kvar och kikar gärna in hos dig! Härlig inspiration för oss som älskar inredning.

Kram Marie

Ps Kudden blev supersnygg ihop med de andra gråa kuddarna.