onsdag 21 augusti 2013

LITE NYTT I KÖKET


 Så är man igång igen då med lite förändringar...som tur är hade jag vägarna förbi kungens kurva och fick äntligen tag i en rullgardin jag suktat efter...vet att den bara finns på vissa varuhus...så mannen fick lite söndagsjobb för vi var tvungna att kapa till 110 cm men det fixade han lätt :)Så nu haver man 2 fönster med dessa godingar och så kunde jag ju inte låta bli...
 Inhandlade mängder med oranga och svarta ljus..som barn var mina favoritfärger svart och orange...eller brandgult som man då sade..undrar vad Freud hade sagt om mitt färgval...sedan har denna förälskelse hängt med gm livet och nu är det inne igen, YES :) tror jag väntat sedan 70-talet på detta....FNISS :)))))))

Och vet ni vad jag håller på med nu då..jooo, nu åker badrumsmöblerna ut...jaaa...hon är inte klok den där tänker ni nog..ibland undrar jag själv vad jag går på..
Samtidigt håller jag på och vänder upp och ned på hela butiken..plockar fram nyheter och förändrar rumsfärger..i butiken har jag vissa färger till bestämda rum..
Blir ni trötta på mig..kanske bara av att läsa allt som är på g...har jag förståelse för...men sådan är jag..aldrig lugn :)joooo...jag har vilat 2 dagar i vattehålet, bara varit inne Västervik och köpt en ny matta till vattenhålet och då var jag ju tvungen att fixa lite vet ni....hihi
HA DE, kram VIOLAN

12 kommentarer:

Hanna sa...

Härligt med massor av saker och ideér runt sig tycker jag
Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Katta sa...

Jag gillar också svart och orange. Såg en jättefin stor plåtväska i orange i dag som jag suktade över. Vilken tur du har både butiken och ditt stora hem att ändra och fixa i och få utlopp för kreativiteten :) Kram Katta

Rosa i huset i vitt sa...

orange har också varit min färg en gång i tiden .. kan nog tänka mig lite av den igen
kram Rosa

Rutiga pricken sa...

Underbart med orange!! Det har också varit min favoritfärg!! Inredde mitt tonårsrum med orange/vitrandiga gardiner, stora orange manchesterkuddar på golvet, juteväv på väggarna och brunt överkast också i manchester och likadan säng. Pappa tillverkade sängar så han gjorde som jag sa;)) Snyggt var det i alla fall och ingen annan hade det så.
TYVÄRR orkar jag inte komma den 15 (det grämer mig) men jag hade en återhämtning på 1 1/2 vecka efter förra gången pga värk osv. så det blir lite för långt att köra igen, kroppen orkar inte.
Trevligt var det i alla fall och jag kan känna saknad efter den goa stämningen och alla nya möten.

trevlig helg!!
kram lisa

OlgaA sa...

Vacker blandning - svart och orange :)
Önskar dig en fin helg!

kram/Olg@

Ann Kåge sa...

Hej!
Väldans vilken reklam jag får hos dig.Tack söta.
Kul att så många anmält sig till din mysiga höstmarknad.
Kram Ann

Torpliv sa...

Du ligger då verkligen inte på latsidan!=) Vilken energi du har! Jag hade varit glad för hälften =)=)
Så härligt att se att industristilen är kvar under hösten också, ser fram emot allt nytt som dyker upp, och redan har du ju visat mycket fint på FB som du får in i butiken, vackert!
Ha en fantastisk lördag!
Kram Petra

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Inte tröttnar jag på dig inte... Snarare tvärtom.. Du inspirerar mig med dina idéer och ditt alltid så härligt pigga humör :)
Stor kram till dig.
Jessica

Hajan sa...

Tänk att svart är modernt, otroligt
men så är det. Ibland märker jag så gammal jag blivit, svart ja ha.
Orange däremot gillar jag, det
har jag alltid gjort.
Det är ju för väl att du kan ändra så mycket som Du gör. Hur skulle Du eljest kunna klara Dig.
Spännende att få se,kanske.

kram >Hajan

Nyanser av vitt sa...

Det är dampen darling....
Ha en fin söndag.
Kram Agneta

Elsa och Helena sa...

Jättefint...härliga färger:) Puss o kram.

Lilla Rummet sa...

Det är kul att ändra och förnya hela tiden. Orange har jag haft lite svårt för men svart tycker jag om.
Ha de gott
Kram Britt