måndag 12 augusti 2013

NU ÄR HJÄRNKONTORET PÅ G IGEN

Hallå där ute, vet inte om ni läser Aftonbladets bloggar, himla bra tycker jag..kollar dom rätt ofta och vad såg jag härom dagen..jo ett kök som liknande mitt...ni som följer mig vet ju att köket har fått upplyftning utav golv och diverse men har nog funderat på mina cremefärgade luckor...skulle gärna vilja lämna in dom för omlackering....och så såg jag då denna bild...jädrans alltså...bilder lånade från aftonbladets hemmabloggar
  Ni ser deras kök tidigare och hur det blev efter omlackeringen...jaaaa..nu är man på g igen då i hjärnkontoret...har skickat över bilderna till mannen och han verkar inte helt emot tankebanorna..så jag ska väl kanske ringa till lackeraren och höra vad det skulle kosta...kanske är det ruskigt dyrt och kanske bättre att byta ut luckorna...vet ju var matsalsmöbeln kostade att lacka om...skjortan..kan jag säga...
Fortsättning lär ju följa som ni förstår...ha de, nu ska fundera ett tag :)Jag har ju hållit mig lugn hela 2 veckor...klagade igår för en vän att nu är alla projekt klara...vad ska jag hitta på nu då....och så råkade jag hitta dessa bilder...så det kan bli...

KRAM från Violan
 

14 kommentarer:

toves sammensurium sa...

Jamen kjøkkenet ditt er så stilig som det er det Viola!!!!Men jeg kjenner følelsen...du vet hjernene klarer ikke slappe av - og kanskje det er bra for da hadde det vel blitt kjedelig!!!Tenker også å male kjøkkenet,har bare ikke bestemt meg hvordan enda...så mange prosjekt før det først!!!! :)
Toveklem:)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har man fått en bra idé i skallen är det kört, jag tror snart du har svarta luckor. Råläckert som sonen säger.
Kramar
AnnaMaria

Rosa i huset i vitt sa...

Läckert ...
ha det bra
kram Rosa

Hanna sa...

Jätte snyggt kök, jag tänker bara lite praktiskt jag hade inte valt svart för jag tänker att alla fingrar och sådant och lite damm syns genast.
Men jätte snyggt.
Ha en bra kväll.
Kram
Hanna

Tulipa sa...

När jag lämnade in våra köksluckor för lackering för några år sedan tror jag det gick på ca 10 000.

Jag vet inte hur du ser ut så du får hojta om du ser mig på Formex!

Låt nu hjärnkontoret vila lite..*haha*...

Kram Mariette

EvaLinnea sa...

Halloj! Du är outtröttlig du Viola!! Om jag får tycka nå´t så tycker jag att det blev lite väl mycket svart. Inte för att jag tycker att det skulle vara snyggt med varannan vit eller så ;)) men nå´t .... mer glas i dörrarna och vitt inne i skåpen .. kanske!? Vilket kärt besvär att bestämma sig. Fantastisk "gubbe" du har som hänger med i dina svängar.
Kram från EL

Photo by Maria sa...

Hör med en billackerare.. Den vi har frågat tar ca 5000 kr mindre än ett köksföretag vi frågat =) Men vi har inte lackerat än, har inte bestämt hur vi vill ha det..
Såg detta kök på Aftonbladet med och smälte, så jäkla snyggt =)

Kram Mia

Lisa sa...

Riktigt läckert!!! det är bara att köra på!! Synd att vi inte bor närmare för då kunde vi lackat luckorna åt dig;)
Jag förslog faktiskt idag att vi ska måla om vår sängmöbel i svart, verkade inte helt omöjligt;))

Ha det gott!!
kram Lisa

Black Iris sa...

Det är lika bra att slå till så slipper du grubbla...

Kram Maidi

Fågel Blå sa...

Supersnyggt Viola, och jag är likadan har det fastnat nått så kör jag på tills det blir så!

Önskar din vecka blir fin!
Vem vet vi kanske syns på Formex!

Bamsekramar Kathrine

EM sa...

Jag trodde det var ditt kök som du målat om!!! Jösses va likt det var... men så såg jag bordet o stolarna och tänkte att näe, de har hon nog inte bytt...hih.
Jag tror det skulle bli ur-snyggt. Kolla med billackerare, (tror nån tipsat redan), vi lackade om vårt gamla kök på gården och laserade dörrarna själva sen.... men det var ju typ 100 år sen...
kram elsamarianne

BROCANTE sa...

Syntes det er fint som det er jeg! Blir du ikke lett lei av et så mørkt kjøkken da?

bakom berget sa...

Ja men jäklar alltså!! (Å jag som tyckte att jag var modig som målade mörkgrått) Det där är ju såå snyggt och jag håller med om att det liknar ditt kök. Bara ett fönster som skiljer. Förstår att du är sugen, men hur går det med bänkskivorna dårå?
Måla på vetja. Det skulle jag ha gjort ;o)) Ett hem ska leva och förändras. Tänk så trist om det alltid såg likadant ut.
Kram och ha det bra!

Åsa.

G:a Affären sa...

Fräckt att gå från ljust till mörkt! Ja tänk vad en idé kan trigga igång mycket energi, det blir spännande att se hur det slutar!

Kramar
Cia