fredag 6 september 2013

ÖSTGÖTAHELG

 VÄLKOMNA till en av årets höjdpunkter, dags för östgötadagarna som alltid infaller första helgen i september. Brukar bli en helg med massor utav trevliga besökare, både nya och gamla kunder :-)
Som vanligt är det ett stort utbud med massor utav härliga ställen att besöka i vårt vackra landskap. 

 Har jobbat sena kvällen med att fylla på i butiken. Som vanligt finns det ca 1000 olika varor att välja på inom den lantliga inredningsstilen så gillar man lantlig inredning så har man kommit rätt. Butiken är belägen på vår vackra 1700-tals gård och ligger i ett utav husen som är byggt på början utav 1700-talet. Min butik består utav 5 rum som är fyllda med varor.

 Ni hittar oss på vackra Vikbolandet som är landet som ligger mellan vikarna Bråviken och Slätbaken. Som alltid finns det ett stort utbud här på Vikbolandet. Många gårdsbutiker är med dessa dagar. 

Vi finns i Ö Husby, mittemot kyrkan, Bossgårdsvägen 5 , 610 24 Vikbolandet. Flera bilder finns på min företagarsida på FB och även på Instagram under namnet violan9.
Hoppas ni har vägarna förbi, VÄLKOMNA hälsar Viola med familj
Öppet hela helgen 10-17
 

9 kommentarer:

Rut och Signe sa...

Hej Agneta! Har inte varit här under en lång tid och nu känns det faktiskt riktigt roligt att blogga igen. Såg att du hade fått hem fina tavlor med fjädermotiv. De var så fina så om de finns kvar kanske jag tar dem med mig hem nästa gång jag kommer. Försöker komma på höstmarknaden och tar nog med mig mamsingen om hon har möjlighet. Ha en fin helg, kram Marie

Hajan sa...

jag hoppa det går bra för Dig
under dessa dagar.
Tyvärr hinner inte vi att åka till Dig.
Men det kanske går fler tåg.
kram Hajan

Hajan sa...

jag hoppa det går bra för Dig
under dessa dagar.
Tyvärr hinner inte vi att åka till Dig.
Men det kanske går fler tåg.
kram Hajan

toves sammensurium sa...

Det høres it domen spennende helg Viola!!!Håper det blir masse liv og røre :)
Toveklem :)

Nyanser av vitt sa...

Lycka till med försäljningen darling. Jag vill ha såna där bollar som lyser i beige bruna toner. Har du såna och vad är priset?
Puss

STENLYCKA sa...

Hej!
Märker att det var länge sedan jag var inne hos dig, så många trevliga inlägg jag har missat. Får försöka bättra mig men tiden och den vackra sommaren har bidragit till att jag inte har suttit så mycket vid bloggen. Hoppas det blir bättre framåt hösten för det är så trevligt att besöka dig och få massor med inspiration. Du är så duktig på att skapa vackert omkring dig och tar härliga foton!
Önskar dig en riktigt fin vecka!
Kram Raina

Mamma C sa...

Blir säkert massor av folk hos dig. Tyvärr kan jag inte komma själv.
Kram Mamma C

Black Iris sa...

Åh, vad jag önskar att jag någon gång ska kunna besöka din butik..

Kram Maidi

Hanna sa...

Ha en fin torsdagskväll.
kram
Hanna