fredag 27 september 2013

SNART DAGS FÖR OKTOBER
 Nu är hösten här på allvar, varit frost i veckan och tänk att det kan ändra sig så på några dagar...vilken september det varit...rena sommartemperaturerna vissa dagar, har nog aldrig upplevt en sådan sommar och höst men nu så...kylan har tagit över..
Strumpor har kommit på fötterna och handskar behövs morgon och kväll...men vem vet...kanske det blir brittsommar i början av oktober, brukar ju vara de två första veckorna som kan bjuda på sol och värme..
 
Collagen är bilder från veckan som gått..blir en hel del när jag går till postlådan och hämtar morgonbladet....är ju flitig på Instagram med bilder...är så enklare där, går så fort och spontaniteten lever..ögonblick kan förmedlas på direkten..perfekt för en annan som ser livet gm en lins ;-) om någon vill hälsa på mig där så finner ni mig på violan9

Om ett par veckor ska jag ha en efterlängtad semestervecka och fara ned till mitt älskade Spanien...så det blir semesterstängt i butiken 20-27/10...så är man redan igång med julmarknaden som går av stapeln den 16-17/11, annonser är beställda och det är en hel del pyssel med detta men innan det är dags för marknad så ska jag även hinna med kundkvällarna, flera har frågat efter dem, lär nog bli 4-5/11...som ni ser har jag en del att stå i, men trivs som bäst när det händer roliga saker

Ha en skön helg, kram VIOLAN   

10 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

Vackert collage du har gjort..
ha en bra helg ...har jobbarhelg igen
här
kram Rosa

Hanna sa...

fina bilder.
Kram
Hanna

Amelie sa...

Härlig inspiration!
Titta gärna in hos mig idag. Säljer en massa fina saker!
Ha en trevlig helg!
Kram Amelie

Mamma C sa...

Har inte instagram. Men många fina bilder du knäppt. Ja fy vad kyligt det är nu. Mössa och vantar på till jobbet. Här är det också nedräkning till Canaria och värmen igen.
Kram Mamma C

EvaLinnea sa...

En skön helg till dig också! Jag tar min semestervecka i Italien. Ska snart ge mig av till pendeln och Arlanda. SKÖNT!!!!
Kram från EL

Lisas torp sa...

Vilken chockartad kyla det blev, men vackert i solen ändå! Härliga bilder från din gård!

Fullt ös som vanligt hos dej!
Ser fram emot den 4/10! :)

Kram
Lisa

Arja sa...

Halloj Viola!
Ja, hösten & kylan kom med stormsteg kan man säga, man är aldrig riktig förberedd. Imorn blir det att tokleta efter varmare kläder åt yngsta sonen som fortfarande cyklar till skolan.
Spanien, låter hur mysigt som helst, var i spanien är det du skall till?
Ha d gott kram Arja

Fågel Blå sa...

Härliga bilder från ditt fina!
Önskar dej en fin Söndag!
Kramar Kathrine

Rut och Signe sa...

Hej Agneta! Var ett tag sen vi hördes och jag har haft fullt upp. Nu letar jag bostad så jag inte blir kvar i lägenheten mer än året ut. Håller på och budar för fulla muggar på en lägenhet som jag hoppas blir min. Men det är ett letande som tar mycket tid och kraft att springa på visningar på olika möjligheter eller inte. Hoppas hitta något inom kort annars magasinerar jag min möbler och flyttar in till någon vän under en period till jag hittar ny bostad. Jobbet är toppen och livet börjar kännas skönt igen. Hoppas kunna komma på julmarknaden och att jag då har ett ordnat boende.
Stor KRAM, Marie

Torpliv sa...

Härliga bilder på ditt fina Bossgård! Ni bor verkligen fantastiskt vackert.
Ja, tänk att det redan är oktober.. Det låter inte alls dumt med en Spanienresa, förstår att du ser fram emot det. Precis rätt tid att ge sig söderut, nu när det börjar bli mörkare och det ännu är ett tag kvar till jul, skulle gärna göra likadant =)
Önskar dig en solig höstonsdag!
Kram Petra