fredag 20 februari 2009

VECKANS MIX

Hallå alla goa vänner där ute, nu är VIOLAN tillbaka. Har haft en helt underbar vecka i solen och har nog mest sett ut så här...



åker alltid iväg ensam till Spanien denna tid på året. Många har skrivit till mig och tycker att jag är tuff, fniss...jag kan lova er att det är härligt att vara ensam med sig själv. Låter troligtvis konstigt för en del, men då stänger jag av fullständigt. Sover så länge jag vill, äter när jag är hungrig och har inga måsten och ingen jag behöver ta hänsyn till under några dagar.

Det är då jag har tid att TÄNKA....så här har det ladddats batterier som det kallas och hem har det kommit en pigg, solbränd och utvilad VIOLA. Vad har jag gjort då kan man ju undra i min ensamhet. Jo, här har det lästs böcker, tillbringat mesta tiden i en solstol på takterassen och bara lapat sol och njutit av en blå himmel och värme.


Varje morgon när jag dragit upp rullgardinen har denna himmel mött mig. Har även fått vilat ögonen på alla fettbladsväxter som blommar just nu och alla vackra kaktusar som står i krukor uppe på terassen.









Från takterassen har jag haft denna utsikt att njuta utav och framåt eftermiddagen har det kommit vackraväder moln men som ej skymt solen. Sedan har det blivit långpromenader och så har det blivit en Midsomer film då och då som jag älskar att se.




Så nu är man hemma igen och jag har inte gjort något inlägg på nästa en vecka, gissa om det har kliat i fingrarna men jag lyckades stå emot. Visst slängde jag iväg en kommentar här och där och läste alla kommentarer som kommit in. Bloggen för mig är underbar avkoppling och stor glädje så jag var ju inne då och då och smygkikade. Nog om den sköna vistelse...innan jag åkte iväg till Spanien så lyckades jag göra flera loppisfynd till mig själv, ovanligt elller hur....fniss...




Denna lilla påskliljan finns ju i otaliga varianter, men just denna tilltalade mig. Hon är stor och väldans vacker och så hade hon ett pärlhalsband när jag köpte henne. Av mig fick hon ytterligare ett litet kors. Tycker hon är för rar och tillsvidare får hon står i det gamla barskåpet i stora rummet. Ett glasskåp som är inbyggt i väggen och där jag har mina karaffer.

Så fann jag denna Jesustavla, annorlunda och så vacker. Den kommer att sättas upp ovanför mitt altarbord som modern säger. Hon förstår inte riktigt min kärlek till alla mina religiösa föremål. Hon undrar ibland om jag bor i en kyrka, fniss...ídag är det fnissigt märker ni, kom hem sent i natt...





Tycker den är helt bedårande och ser ni närbilden på tåren, suck säger jag bara....

En gammal låda har fyndats, inte vilken som helst utan det står ju faktiskt att det är min!!!! Tror ni att jag tog glädjeskutt när jag hittde den och i den skymtas ytterligare ett fynd...




Har äntligen hittat några barnansikten. Detta stora behöll jag själv och det lilla har jag faktiskt sålt i butiken idag.



I lördags var det stor loppis på konsérthuset här i stan och där skulle ju nostalgiMarie stå. Självklart var jag ju tvungen att kolla in läget några timmar innan jag skulle bege mig till Spanien, är man galen eller..... Mkt fyndades där och denna blev jag extra glad över. En gammal cigarrlåda och när jag öppnade denna fann jag detta, allt för en tjuga!






Jag är så sugen på att börja brodera igen och nu kan jag äntligen göra det. Fann denna underbara broderibok från 50-talet, full av vackra monogram och lite annat smått och gott, en guldgruva med idéer ska ni veta.







Ni har välan inte undgått mitt firande! Utlottningen pågår t o m 28/2. Har ni inte varit inne och tagit lotter, så gör det snälla. Låt er inte avskräckas att vi närmar oss 200 kommentarer, det är ju faktiskt 6 st vintser som lottas ut så vintchansen är ju ändå god, eller hur, se föregående inlägg.

Nu är det dags att kavla upp ärmarna och sända order och packa nya som kommit in i butiken när jag varit borta. Tänker ändå avsluta denna ledighet med att åka ner till vattenhålet i morgon och forstätta att vara så här ett tag till...



önskar er alla en riktigt skön helg, roligt att vara tillbaka igen. Stora kramen till era härliga och varma kommentarer, TACK, eran VIOLAN

73 kommentarer:

Lisas torp sa...

Så härligt du verkar ha haft det med så mycket sol och blå himmel!

Och fynd har du också hunnit göra! Oj vilka fina saker!

Välkommen hem till kalla Sverige då!
Själv är jag på väg neråt torpet - vi har ju lov nästa vecka och det ska bli jätteskönt!
Kram
Lisa

Roses & Angels sa...

HEJ Och välkommen hem! åh det har säkert varit en underbar vecka för dig med sol och värme!! Att få känna sig utvilad, solbränd mmmmmm det skulle man inte ha något emot. Vackra bilder har du också tagit. Kanon att ha dig tillbaka! Kram Christa PS du har något att hämta hos mig.

Rummet för välbefinnande sa...

Välkommen hem Viola!
Så bra att du haft det skönt i Spanien. Jag förstår precis vad du menar när du skriver att det är skönt att vara själv, i tystnaden. Har själv ett stort behov av det som balans till alla möten med människor, som jag också har ett stort behov av.
Tänk att bara få rå sig själv, läsa, tänka, titta, njuta.....
ja, det sätter guldkant på tillvaron. Kan tro att du är full av energi nu och att vi får njuta av dina inlägg igen!
Ha en riktigt bra helg nu!
Kram Mia

Marie sa...

Så härligt det låter! Jag hade gärna tillbringat ett par dagar helt själv sådär, låter underbart!

Vilka fynd du gör hela tiden, en massa vackra saker! Vad kul med lådan, den var nog ämnad för just dig!! Vet du, precis den där märkboken har min mamma. Många fina monogram i den!

Ha en fin helg!
Kram Marie

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ola` Viola!
Välkommen hem!
Du var snabb att göra ett inlägg, förstår att det kliat i blogg-tarmen!
Blommande kaktusar och blå himmel! Bah! Vad är det jämfört med grå asfalt, grå himmel, grå natur och ett par minusgrader? Nada!
Och brunt ska det ju inte vara, det ska ju vara vitt, vet du väl... Så jag är såå glad år mitt vita ansikte! Och lite shabby är det också...
Ja,ja, lite avundsjuk är jag väl...

Och fynden från loppisen, ja några såg jag ju... Men lådan var ju för kul! Förstår att du hojjade, men den köpte du väl inte där??? Såg inte att du bar på någon.
Idag är det fredag, och imorgon är det fridag... Yippi!
Vi höres!
Kram
marie

annashusidingtuna sa...

Hej Viola!
Jag har också gjort en sådan resa en gång och jag längtar tills jag kan göra det igen.
Du har gjort så fina fynd, den cigarrlådan var verkligen ett superfynd även broderiboken helt otrolig!!!!Nästan lite kulturhistoria, eller rättare sagt ett stycke kulturhistoria du har kommit över!!!
Ha en fin helg!
kram Anna

Hannis sa...

Förstår precis vad du menar!
Älskar att åka på några dagars semester själv och bara ladda mina batterier!

Vilka loppisfynd!
Jag bor helt klart i helt fel ände av landet=))

Kram Hannis

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Velkommen til bake.
Jeg tykker også det er herligt å reisa aleina. Det er skjønt å kunna gjøre bare den en selv vil.

Nydelige byster du har funnet. Jeg fannt ingen i Gøteborg. Men jeg var bare på en loppis. Jeg var jo ikke aleina der. Neste gang drar jeg uten familien.

Ha en herlig helg
klem

My home is my Castle sa...

Velkommen hjem igjen :)
Så heldig du er som har kost deg i varmen... Må si lysten på en sydentur frister ;)selv om jeg aldri kunne tenkt meg å reise alene, men der er vi jo forskjellige ;)
Og så mye flott du har funnet !!!Skjønner godt at du er fornøyd :) Den boka med de flotte monogrammene !!!

Ha en fin dag Viola.. Kos å ha deg her igjen ;)

Klem,Kari

Magdalena sa...

åååhhhh så herligt...!
jeg ville jo bli med deg!!

velkommen hjem!! jeg ville dra til varmen alene, men min mann var litt redd for meg...!

mye vackert å titte på hos deg!
kram ,magny

Glitter och Marsipan sa...

Hej Viola,och välkommen hem.
Låter som du har haft det underbart.
Det låter faktiskt skönt,det där att få rå sej själv litegrand.
Oj,vad mycket du visar,fina fynd,jag gillade verkligen Jesustavlan.Jaså,du bor i en kyrka:)
Ha en finfin helg
kram Anette

Home No.1 sa...

Välkommen hem och vilken häftig låda du hittade!!!
mycket annat fint också ...kram Annica.

LillaFlisan sa...

Härligt att du haft det bra!!!

Själv åker jag på en egotripp så jag är ju glad att du äntligen är hemma...Det har ju varit så tråkigt utan "veckans mix"...

Ser att du lagt in en bild på "flisan" också längst ner!!!


Kram

Och välkommen hem!

Flisan

Eva Linnea sa...

Välkommen hem igen! Ja, som du ser har vi roat oss alldeles på egen hand när du har varit borta. Jag har gjort en "Flisa" dvs fixat tre kolumner i min blogg. Vilket äventyr! HTML-koder har jag aldrig pysslat med.
Kram Eva Linnea
Sköt om dig och ha en skön helg i "vattehålet"!

amaryllis sa...

Låter nästan som om det är vad jag längtar efter just nu.. bara åka iväg, helt själ och bara umgås med sig själv....ja det låter helskönt.
Har en ledig efter middag med mig själv idag.. tror att det är vad jag får nöja mig med.
Fina fynd du gjort.

Ha en mysig helg

Katta sa...

Ååå vad härligt att bara åka iväg så där och ta hand om sig själv. Blir sugen på att göra det själv.

Så välkommen hem.

Kram

Marie sa...

Vilken härlig resa du verkar haft, ibland skulle jag oxå vilja åka iväg när det är som stressigast.

Jättefina loppisfynd har du hunnit med att hitta med.Ha en fortsatt trevlig helg ,kram Marie

Pernilla sa...

så mysigt du verkar ha haft det!!
och att bara få rå om sig själv ibland =)

skratta så gott åt din låda du hittat,så perfekt hihi...

ha det så bra i vattenhålet i helgen!!

kramar!!

ANETTESHUS.COM sa...

Høres helt heeerlig ut å kunne dra på ferie alene!! Når jeg og mine tre gutter er på tur, kan jeg bare glemme og sove lenge og spise når jeg selv vil ... da gjelder det å henge på!! Pes!

Ha en fin helg!

Klem Anette:)

hemtrevnad marie sa...

Oj oj, det låter inte dumt din lilla resa..har du eget boende i spanien eller?
Tror bestämt att jag aldrig har varit bara med mig själv en endaste dag, sen jag fick barn för 19 år sen...kanske det vore dags nångång, hihi!
Fina fynd du gjort ...lådan är ju för fin alltså!!
önskar dej en superhelg i ditt paradis!
kramis

Unknown sa...

Åh va kul med den fina lådan!!!

Spännande med utlottningen!

Kram Pia

Lily of the valley sa...

Välkommen hem!
Låter som att du har haft det underbart! Härliga bilder, sol och värme :D
Ljuvliga fynd!
Kram Lily

annette sa...

Hallå Viola!
Välkommen hem,visst är det skönt att vara ensam med sig själv emellanåt, reser också själv ibland och njuter av att göra vad jag vill 24h timmar om dygnet.
Men vad Du hann med precis innan Du åkte, verkligen fina saker skulle egentligen vara lycklig över att bara äga några sådana lådor som Du fann skulle inte behöva vara ngt innehåll i dem!
Du har rätt i att jag inte har ngt flyt just nu, men så är det ju i livet emellanåt, det får vi nog alla erfara, går inte i däck för det här, men jag är ju lite rädd för att det inte skall bli bra, finns viss fara har man redan varnat för, och så alla piller, tur man har en lever som bara fått hantera lite vin tidigare, för alla dessa tabletter kan inte vara bra för den;)
Kram på Dej och ha det så gott i vattenhålet under helgen!
annette

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Kjære Viola
Først vil jeg takke for mange hyggelige hilsener fra deg på bloggen min. Tusen takk for de fine ord du legger igjen. Reisen din høres så deilig ut og så fine bilder du har tatt. Jeg vil også brodere - akkurat som deg. Motivene ser så fine ut og nostalgiske. Ha en fin helg og kos deg. Jeg sender masse gode tanker til deg her fra snøtunge Norge.
Klem Hanna

sabina sa...

Välkommen tillbaka!

Roses & Angels sa...

Hej! Japp har fått tips av Flisan hon är sååå snäll. Varsågod du vännen det är kul att lämna kommentarer hos dig! :-)Ha nu en riktigt skön helg. Kram Christa

Brocante sa...

Hei Viola
Det høres ut som du har hatt et deilig opphold i Spania. Det er skjønt noen ganger å bare tenke på seg selv også. Kassen din var jo super - og tenk at det står ditt navn på den også! Ha en fin helg Viola!

Hagbacken sa...

Välkommen hem vännen, du verkar ha haft en riktigt skön sem! Vilka underbara fynd du gjorde här innan...och lustigt att du tog upp det, men jag har precis budat på en märkbok på tradera för att jag tänkte börja, få se hur det går...*ler*

Trevlig helg på dig, skönt att ha dig med på banan igen! Kram Linda

Anonym sa...

Violan, vad härligt du har haft det. Skönt att bara få vara..
Jisses, vilka fina bilder du visar.
Härliga loppisfynd ser jag också.
Ops, höll ju på att glömma att önska dig välkommen hem.
Kram

Heidi-anitha sa...

Så godt å høre at du er hjemme igjen godt planta på jorda:)

Tenk å få en sånn her deilig tid for seg selv. En uke alene hadde vært så godt, men hadde alikevell ikke klart det uten mine små barn.. Aldri..:)
Jeg har en liten utfordring til deg på bloggen min i dag, om du har tid og lyst:)

Så vakre fund du har vært heldig å få fatt på nå igjen:) Du er virkelig flink med å plukke ut ting, alt passer så godt i sammen, og jesustavlen var så skjønn...

Ønsker deg en god helg vennen:) Ta vare på deg selv, og nyt av din frecha farge,og nye energi:)

Stor klem White vintage

Anneli sa...

Välkommen hem....!!
Det är faktiskt något jag skulle kunna tänka mig, att åka själv och bara få vara....utan förpliktelser hit och dit....helt underbart....
Jättefina bilder på blommor, du fotar så bra tycker jag...
Vilken härlig Viola-låda...
Trevlig helg och Kram/Annelie

Det vita dårhuset sa...

Jösse himalia vad skööönt du måste haft det!
Det där skulle verkligen jag behöva... Jag blir kallad för duracell så en vecka med mig själv och bara ta det LUNGT skulle inte vara så dumt =)
UNDERBAR jesus du hittat!
Ha en trevlig helg och kram på dig!

♥ Fyra årstider sa...

Välkommen hem! Jag skulle också kunna åka själv...jag gillar mitt eget sällskap *fniss*..det låter skönt att få tid att tänka.
Kram Lotta

Stina sa...

Jag niger och hälsar lärarinnan välkommen hem!*nig*

Fy vilka hemska soliga bilder.Haha...
Den största retstickan i Sverige heter:::VIOLA!
Puss

Snuttan sa...

Välkomen hem
Så mycket fin

Kram
Åsa

Veronica sa...

Trevligt att ha dig tillbaka Violan! Det har varit lite tomt utan dig! Hoppas att du haft det sköööööööööönt och njuuuuutit av värmen. Undrar när VI får ngn värme. Var just ut med hunde och kissade i den 11-gradiga kylan. Hurv!

Ha det så bra i helgen
Kram Veronica

Bella sa...

Låter förnuftigt...att åka själv på semester när man kommit till insikt om att man då bäst laddar batterierna...
Härligt med ett avbrott i vinterkylan kan man tänka...blå himmel och sol...det var ju ett tag sedan!
Det var otroligt vilka fynd du gjort...det ena vackrare än det andra!
Vill önska dig en härlig helg!
Kram,
Bella

Anonym sa...

Hej Viola!

Så mysigt att ha varit i solen, lyckost....
Jag är så avundsjuk på din broderibok så du anar inte.....
Var går jag för att vara med i din utlottning?
Ha en underbar helg!
Kramar Bodil

Unknown sa...

Hei!

Tusen takk for koselig hilsen hos meg :O)

Så herlig med en tur til Spania! Gjør godt med sol og sommer nå :O)

Så moro med kassen med Violas toalettsåpe! Den var ment for deg den vet du ;O)

Var innom nettbutikken din. Er det sånn at vi "normenn" kan handle for inntil 200 kroner uten å betale toll? Fant nemlig et vakkert bilde der skjønner du :O)

Stor klem Susanne

Ofelias Hus sa...

Välkommen tillbaks!

Härliga semesterbilder du bjuder på...vi som har haft det sååå kallt här, -25 som kallast, brrr...

Så många fina fynd du gjorde,
det är klart att "lite" måste ju få stanna hos dig, hi-hi...

Kram,
Ha det skönt i vattenhålet,
Anette

Butik Östergården sa...

Välkommen hem!
Så skönt du verkar ha haft det!
hoppas du lever på det länge!

Och så har du hunnit göra fynd också påskliljan är så fin. Jag hittade en i Töreboda på en loppis för ett tag sedan. Men den var sprucken såg jag när jag kom hem.

Så härliga bilder du tagit på fetbladen ifrån spanien.

Jag åkte själv till Rhodos när jag var 25 år då dog min vän som jag hade varit tillsammans med sedan jag var 15 år. Det var en jätte jobbig period. Var nog ända gången jag åkt utomlands själv. Just då behövde jag bara få komma ifrån allt. Jag minns att jag kände mig oerhört ensam. Idag hade jag njutit i fulla drag.

Hoppas din nya energi håller i länge!

Hoppas du får en skön helg i stugan!

Kram Helen

h.espe sa...

Hei Viola!
Velkommen hjem etter det som ser og høres ut til å ha vært en veldig vellykket ferie. Kos å ha deg tilbake nå!! Jeg har aldri vært på en slik tur alene, men kan forstå at det er deilig - styre alt i eget tempo og bare slappe av og nyyyyte...

Ha en flott helg kjære venn!

Klemmer fra Hildegunn

Lilla huset på prärien sa...

Vilken härlig vecka du har haft!! Åh vad det låter skönt att få bege sig helt själv till Spanien... det skulle jag också vilja göra! Vilken lycka!

Och fyndat har du också gjort. Jag blev absolut förtjust i den lilla lådan, vilken perfekt grej. Det finns ju ingen i hela världen som är mer värd den än du! :)

Ha en skön helg nu!

Kram Jenny

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Semesterna lät helt underbar. Jag skulle absolut också kunna fara ensam, lät så avkopplande och skönt! Bara att jag har så jäkla dåligt lokalsinne. Haha... ja jag var ju tvungen att ha med mig färddatorn då jag skulle köra från Kalix till flygplatsen i Luleå (8 mil) för att hämta maken! Alltså jag är hopplös urusel på att orientera mig.

Hittade även ett barnhuvud på loppis i helgen, men det var på en äldre kille. Ja då man jämför med din underbart söta så ser han så dryg ut =)

Tåren på jesustavlan... mäktig!

Ha det så gott!

KRAM Anita

Annika sa...

Välkommen hem Viola....Låter som du haft det alldeles underbart...... o vilka fynd du gjorde innan du for..... tar en tur till butiken nu.... Kram Annika

Svenska inredningsbloggar sa...

Så härligt avbrott i vardagen - du verkar verkligen ha laddat batterierna!

Nu längtar jag tills vi får sportlov här uppe så jag kan få nuta lite - blir nog målning och tapetsering - men det är bara kul.

Vilka fina fynd du gjort!

Kram Maud

Gårdsromantik sa...

Hej igen!

var bara lilla jag! :-)

Kram Maud

Mia, New Room Interior sa...

Så deilig å kunne nyte ferie helt alene, jeg er for pysete... :-) Så fantastisk ut, jeg gleder meg til vi skal til Tyrkia i mai, når jeg ser disse bildene! :-) Kult at du fant den esken med navnet ditt på da!! :-) Ha en fortsatt fin helg!! Klem-Mia

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Å vad mysigt med SOL & VÄRME!
Vilka fynd du har gjort...barnansiktet är bara för fint.
Kram ~ ♥ Irene ♥~

Mitt hvite hus sa...

Velkommen hjem Kjære ViolaO=)
Det høres himmelsk ut å ha en uke for seg selv i Spanien:O==)Deilig å slappe av å fylle på energienO=)
Herlige bilder du viser fra din ferie uke.
jammen har du gjort noen gode funn her ser jeg. O=)De monogrammene hadde jo vært kjekt å ha ....:O=)
Ønsker deg en fin helg vennenO=)
Klemmer..

Vit Gladiolus sa...

Å himmel vad härligt att åka till Spanien!!!! Var i Spanien var du? Vi har varit i Madrid! Jag kan säga att dit vill jag igen!! JÄTTE fin stad!! Uj, vad jag längtar nuuu!!

Ang min blogg om att det tar tid för bilderna att laddas upp så vet jag inte vad det beror på, så kan det vara för mig med när jag besöker en del bloggar!! Det är ingen annan som sagt nåt så vi får se!

Kram på dig
Underbara bilder!!!

Stina sa...

I love you Violan!...bara så du vet!

Maja koblajan har fått influensan...med väldigt hög feber och puls. Puss

Bitte sa...

Vilka härliga bilder från Spanien! Aah, jag vill dit och det NUU! :-)

När du beskriver vad du gjort på dagarna så låter det som att vara i himlen: sola på takterassen, läsa flera böcker, kika in på bloggen, äta gott, se någon Midsomer-film då och då... osv. Vad härligt! :-)

Tack också för den fina kommentaren du tog dig tid att skriva. Hoppas nu du får en bra helg här hemma i kylan!

Kramar
Beatrice

Therese sa...

Vilken underbar vecka!!! Och vilka fynd... Din jesus gick inte av för hackor törs jag lova. Tror jag måste bege mig till församlingshemmet här på orten, tror de säljer ut lite gammla saker nu när de renoverar - kanske kan man göra ett fynd. Tror nog inte många tänker på att de har en liten butik inne på församlinghemmet...

Fortsatt mysig helg önskar jag dig! Själv ska jag fortsätta mitt pysslande med oljefärg och stämplar...

Kram,
Therese

Kamomilla sa...

Så härligt du har haft det! men ni har ingen snö? det var synd! jag kan inte minnas heller när vi, i sydvästra Finland skulle ha senast haft en såhär fin vinter!! Sällan har vi snö ens mer än två veckor. Därav förstås mitt smått lyriska inlägg...

Vilka underbara saker du visar!!Du har en otrolig fyndnäsa du!
Härlig helg!
Kamomilla

annette sa...

Ingen större skillnad, skapligt ca två timmar efter tablettintag,men jag föstår efter pratet med ortopeden igår att så är det nu ett tag.
Känner mej som en Zoombie pga alla piller, men det är nog meningen det för då tar jag ju det lugnt;)

Ha en fortsatt skön lördag!

KRAMEN //annette

Fake cake sa...

ohhhhh viola så vackert ställe du var på i spanien:)
Låter underbart att åka så ensam och göra vad man vill.
Så härligt med lådan med ditt namn du funnit. Otroligt ju.

Ja chansen är ju närmast minimal att kunna vinna ngt men det är alltid kul att ha chansen iallafall:)

Många kramisar från Lotta

Anonym sa...

Åhh så härligt, jag förstår att du åker själv. Jag blev riktigt avundsjuk ppå dig.
Ha en härlig helg

Kramkram

Skatan sa...

Men så härligt - och så rätt! Åka till Spanien så här års...du är en klok donna du :)

Nu önskar jag en riktigt skön helg!

Kram,

Anna

Millygarden sa...

Så mysigt du verkar haft det! Tufft av dig att åka helt på tu man hand! men som du skriver får man no mest ut av själva resemålet då!

kram Marina

färg o form sa...

Hej! Så underbart härligt du verkar att ha haft det, men det är du värd som du jobbar. Kram Hannah

Mizty sa...

Så minsann, hon e himma igen.
Hinner du packa upp innan det bär iväg ti Skaune? Ok, du behöver byta bikinin till öronmuffar.
Här är det vinter = di gamle damerna är ute och bryter lårbenshalsarna och så får jag mer att göra.
Blundade när jag kom till bilderna med sol i Spanien......

Kram från Mizty

Guttemamma sa...

Hei, Vennen!! Høres herlig ut med en uke for deg selv, så lurt høres ut som terapi!!!! Jeg skal skynde meg å legge kommentar på utlodningen din, klart jeg vil være med!!! Godt å ha deg trygt tilbake!!! KLem fra Anette
ps! Vi snør inne, Spania hadde vært noe...:-)

Britt sa...

jag förstår att du haft det bra! Skönt med lite sol. :-)

Fina bilder vi får se, blir lite sugen på att ta en resa...

Ha en skön kväll.

Kram Britt

Cc sa...

Vad härligt att få varit till värmen, du längtade väll hem till snö och kyla. Vilka fina fynd du har gjort. Tack för komentaren på min blogg. Alltid lika kul att någon läser och vill komentera. Tog en paus från de de kallar melodifestival.

Tulipa sa...

Hej Viola!
Jag blir alldeles varm och glad när jag läser ditt inlägg!
Lite sol föll över på mig också tror jag (önsketänkande).

"Religiöst altare", ja vi tycker ju inte alla lika, ,men jag älskar dina religiösa saker.

Jesus var VACKER!!!!
Och hans tår var gudomlig!

Och påskliljan, kallades hon för det...har jag aldrig hört innan.
Underbar hon med!

Tack för att du är så härlig!

Kram Mariette

LillaFlisan sa...

Trevlig lördagskväll!


kram

Flisan

Katta sa...

Men vad härligt det låter att åka iväg på semester själv så där, skulle jag med vilja göra nån gång.Känner igen det där att inte alla förstår när man har religiösa symboler hemma utan att vara religiös.Själv älskar jag att gå i kyrkor, moskeer,katedraler och sånt när jag reser det är ju så vackert och skänker sån harmoni så varför inte föra in lite av den känslan hemma med.Viola-lådan är ju en riktig lyckträff.Ha det gott, kram Katta

Frida sa...

Hej min vän!
Tack så mycket för omtanken! Jag mår bättre nu och är tillbaka som vanligt kände att jag behövde samla nya krafter i en vecka.
Så härligt du verkar ha haft i Spanien,jag skulle också kunna tänka mig att resa själv. Jättefina loppisfynd du har gjort en sådan där påsklilja har jag med dem är så fina.
Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!
Kram Frida

Cida Crochêt sa...

OLÁ MENINA BONITA { PRETY GIRL }...
ESTIVE AQUI TE VISITANDO
DESFOLHEI SEU BLOG E POSSO TE AFIRMAR QUE É TUDO MUITO LINDO
{ BEAUTIFUL }
DEIXO-TE UM ABRAÇO QUERIDA {DARLING}
HTTP://TIACIDACROCHE.BLOGSPOT.COM
TE AMO { I LOVE YOU }

Johanne si vesle interiør verd ! sa...

Hei:)
..så hærlig innlegg. Ja eg blir imponert når eg ser du har reist aleine til Spania..men eg skjønner deg samtidig godt. Det å få la tankane vandre i fred..uten å bli forstyrra..er luksus i seg sjølv. Ser at du har hatt en fantastisk tur..og du har sikkert fullt oppladda batteri no :)

Så mange vakre loppisfunn du har gjort.. Skjønner godt at du er fornøyd. Hærlig blogg du har ..her vil eg gjerne komme igjen :)

Ellers vil eg sei tusen takk for varm og god helsing hos meg..det gleda meg veldig ! Ja dette har vore ei spesiell veke...såå mange følelser på en gong... Kan ikkje beskrivast med ord...er berre såå lykkelig.Eg har alltid prisa borna og alle stundene med dei...men dette sette jammen et enormt perspektiv på kor fort livet kan endre seg. Ingen elsker ein høgre enn borna sine !

Ønsker deg ei god helg vidare :)klem frå :Johanne

Anonym sa...

Välkommen hem Viola!
Du verkar ha haft det underbart där borta i solen och nu är du utvilad och laddad för nya tuffa tag här hemma i kylan.
Vilken härlig låda du hittade och med ditt namn på...perfekt!

Ha en skön Söndag
Kram Pernilla

Willewira sa...

Välkommen hem!!
Så underbart med en vecka i solen -det låter som en dröm!! En hel vecka själv!!

Jag älskar min familj, men kan få en obotlig längtan efter lugn och ro och ensamhet. Inte lätt i ett litet hus att stilla den längtan...

Så många underbara fynd du gjort!

Lådan - tänk att hitta en "egen" låda!!! Helt otroligt!

Älskar din fina påsklilja och för att inte tala om jesustavlan. Så fin!!!
Du hittar så mycket!! Men så är du ute och "ränner" också. Jag får ju vara glad om jag kommer iväg någon gång då och då.

Det får bli en bloggträff snart...

Kramar
Willewira