torsdag 11 oktober 2012

DET GÅR UNDAN....


 Hallå där ute...som sagt det går undan nu i rasande fläng...om 1,5 vecka blir det en semestervecka i Spanien, om 5 veckor är det JULMARKNAD och om 7 dags för 1:e advent....känns som man inte hänger med i svängarna..




I början av veckan lyckades jag ändå ta mig till vattenhålet för ett par dagar...blev operation städa bort sommaren och in med murriga färger..kommer lite bilder framöver och i stora burspråket fick gamla fönstret en höstelig krans..den där säljer jag i butiken och älskar den..går att använda på alla de möjliga sätt...inte bara att hänga på ytterdörren...




 Annars känns det som jag inte har så mkt att förtälja..mina dagar består mest utav jobb :) och är så tacksam över att kunderna ännu strömmar till fastän det blivit höst...visst är det lugnare under veckorna när alla jobbar men på helgerna är det riktig rush..





På lördag ska jag på en annorlunda tillställning :) finns en FB-grupp som jag är med i..handlar om Norrköping på 70-talet och den gruppen har ordnat årets fest på ett anrikt danspalats här i staden..blir massor utav band som spelar covers från 60-70-talet och han som vänder plattor är Clabbe rakt över disk...dä ni...ska bli himla skoj och så hoppas man få se många gamla vänner..

Ha de och ha en riktig skön helg, kram till er alla som tittar in, VIOLAN

11 kommentarer:

Unknown sa...

Hoppas du får en underbar semester om vi inte ses innan. Längtar till din julmarknad och julen i vårt nya hus. Kram Jill

Rosenhäxan sa...

Tack för senast. Ha en underbar semester.Vi ses kram Gittan

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag sprang på Clabbe på NK, det är en stilg karl. Och väldigt gullig hund hade han med sig in där. Kommer bli en rolig fest.
Kramar
AnnaMaria

Elsa och Helena sa...

Ja tiden rusar iväg...ha det så underbart i Spanien och hälsa Inger så gott.

Som du vet så jobbar jag Clabbe helgen...hoppas ni får det skoj...annars får ni gå till PULS:)

KRAMAR

katha´s kortmakeri sa...

Ha de toppen kul!!!
Ja visst blåser tiden på i hög fart.
Ha de gott vännen!
Kram Katha

Mamma C sa...

Låter som en riktig kulig :) fest du ska på. Här är det bara 9 dagar kvar innan vi sticker.
Kram Mamma C

Solveig sa...

Ja, du går i allefall ikke tom for fritidssyssler med det samme! Høres veldig kjekt ut, men ta nå vare på deg selv så du holder vinteren igjennom!
Ønsker deg lykke til med alt du skal gjøre - kose deg masse på vegen;o)
Klem fra Solveig

Behindabluedoor sa...

Hej Viola ... Nu har jag skrivit en lång bit här på google översättare och sedan försvann plötsligt hela, det var otroligt lamt! Kommer att försöka igen, men det kommer inte vara så länge den här gången.
Det är länge sedan jag har besökt din blogg, jag är inte så mycket på nätet och när jag då blir det så ett blogginlägg eller något annat surfa, men jag kommer med dig på Facebook =) Ska du till dansen helgen, kommer det förmodligen vara roligt och låta deras hår ner lite till rytmer, måste du njuta av en hel del!
Här i huset så det är lugnt i helgen för att roa mig med min man och min son i nästan 14 år. Det är strålande väder här i södra Norge så vi får se vad morgondagen för med sig.
Nu har jag njuta av en kopp nybryggt kaffebryggare kaffe så det är lite städning och linne som står på en timme schema och visat att det är mer "makt" i kroppen, tycker jag något annat. Baka en kaka eller något ...!

Ha en underbar helg Viola och njuta av dansen.

Goda kramar och hälsningar från Mona

Linneskåpslycka sa...

Hujedamej va tiden går fort snart är det jul:)
Här har vi fullt upp med allt som ska fixas till Allahelgona helgen då vi har x-tra öppet:)
Idag har vi en buss oxå:))

ha det så kul på danspalatset;)

Kram till dig:)

Hajan sa...

tiden går så fort,så jag önskar Dig en skön semester.
hoppas på många fina dagar
söderut.
kram

Anna sa...

Ojoj, vilken kul fest du har på gång! Låter inspirerande!
Kram Anna