onsdag 6 november 2013

MALTERAPPORT

 Äntligen har hon tagit sig i kragen den där matte...tycker det är rena skandalen, ska det gå 4 månader innan hon behagar skriva om den trognaste vän hon har..här har en sommar och en höst svischat förbi och nu är det november...jissis...man har hunnit bli 2,5 år Nu undrar ni så klart hur man uppför sig...man börjar bli så smått vuxen...poängtera att det står börjar..för här är en som ännu har barnasinnet kvar, visst har man lugnat ner sig men än kan en ställa till med hyss..men jag tror att man börjat bli betrodd...icke lika mkt kompostgaller här hemma längre..


  Och som ni ser har den där matte investerat i massor utav nya mattor för det åkte ju ett par då och då de första åren :-))))) tydligen börjar hon lita så smått på en..bäst att man håller gaddarna i styr


 Men det är lite trist här hemma, favoriten mormor har jag inte fått träffa på flera veckor..men nu finns det hopp säger dom...ingen som trodde att hon skulle göra sådana framsteg...hon har börjat att träna med rollator så jag hoppas få se henne igen framöver..saknar hennes onsdagsbesök...


 Bäst ligger man i fåtöljerna :) framför allt den nya...nedre bilden, matte har en och jag har den andra, här ser jag ett naturprogram...matte muttrar ofta över att den där hunden är ju galen med att glo på tv..jodå ser rätt mkt faktiskt...kan oxå reklamsnuttarna på dumburken..är ju flera om djur...när jag hör melodin eller något ljud som hör till den om katter eller hundar blir det rusning fram till tv:n och då står man där och hänger...nära...man kan ju inte missa något


Märks att han börjar bli vuxen säger hon ibland...fnys..då syftar hon på att man sover mkt om dagarna och håller sig i skinnet...men än kan jag...var lugna...sno lite skor och strumpor är fortfarande en av favoritsysselsättningarna och läsa tidningen som blir sönderläst i småbitar..
Kan väl erkänna att vi är ganska så sams nu för tiden surmatte och jag...
Ha de så hoppas jag att det inte ska gå fyra månader igen innan hon ids att skriva...
Malte och Viola
 

18 kommentarer:

Katta sa...

Åh Malte har ju blivit stora killen :) Ser så himla go och snäll ut. Klok måste han ju va med som paxar den fåtöljen till sig ;) Kram Katta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Äntligen! Blev glad när jag såg att det var Malterapport. Och skönt att mormor är på bättringsvägen. Och nog syns det på hela Malte att här är gossen som växt till sig rejält. Mycket intelligent och snäll blick, nu ska ni se att lugnet lägrar sig över Bossgården...
Kramar och puss till Malte
AnnaMaria

Synnøve. sa...

Goaste Malte, du håller på att bli stor nu, det tror jag din surmatte, som jag vet inte är så sur som du tror, vet med.
Skönt oxå att mormor har piggat på sig efter den trista sjukdomsmeldingen.
Håller tummarna för att hon kommer igen och det fort nu.
Hälsa matte så gott nu Malte.
Kram från Oskar och Mats i nabolandet :D

Hanna sa...

så stilig.
'Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Hajan sa...

Älskade Malte, så stor du har blivit, och så snygg. En riktig
herre tycker jag. Jag har längtat efter en Malterapport, ja det är nog inte bara jag som längtat.
Så tråkigt med mormor och hennes besvär. Rullator är bra, men jag klarar mig inte gärna utan min. Jag är också mormor/farmor, det bliver aldrig detsamma. Men skam den som ger sig. Man skall inte klaga hoppas det inte tager fyra månader till, innan vi hör om Du lever.
En sliskig puss från en gammelgädda.

Mamma C sa...

Så bra att det går åt rätt håll med mormor. Hon kommer säkert snart på sina onsdags besök. Fin fåtölj du paxat när du ser på dumburken.
Kram mamma C
Hälsa matte;)

fianathome sa...

Skönt höra att mamma din är på bättringsvägen <3
Tack för Malterapporten.
kram
Fia

NinaH sa...

Kul Malte- att du börjar bli mer mogen..... även om du själv kanske inte tycker det är lika kul... ?Hoppas du inte känner dig hämmad?! Må du snart få träffa mormor igen!! Tusen Matekramar- och några till din snälla matte också!! Och till mormor! (Ta det nu lugnt när hon kommer!) PS Sköna mattor du nu har att ligga på! Ät nu inte upp dem (...eller annat...), Malte!! DS

Felix sa...

Vilken härlig rapport från Malte! Tänk att du har blivit så stor och duktig. Hoppas att matte låter dig skriva snart igen! ;-)

Novemberhälsningar
Elisabet

Birgitta sa...

Oh Malte - du är för härlig. Vad skönt för matte att du lugnat ner dej lite, så du blir betrodd att ligga i fåtöljer och soffan. Vilken snygg matta matte köpt till dej att ligga på. Gillar den starkt.
Hälsa matte också.
Kramar Birgitta

lisashus sa...

Malte, du håller stilen ändå och snyggare än snyggast är du!
Kul att du gillar TV också! :)
Nosgos från
Lisa

Fågel Blå sa...

Härliga bilder på Malte, roligt att se lite igen av finingen!
Han ser bestämd ut på bilderna jag kan tänka mej att han vet vad han vill,, ler!
Önskar dej och din fina Malte en fin vecka
Kramar Kathrine

Sofia sa...

He he he... underbara Malte! =)
Skönt att höra att det är bättre med mormor också....
Kramis! vi ses ju snart!
Sofia

Photo by Maria sa...

Ha ha.. Goa Malte.. Ja se till att ha barnasinnet kvar en stund till =)

Kram Mia

Rut och Signe sa...

Tur att matte tog sig i kragen så vi fick ny Malterapport. Wippa hälsar att hon nog blivit en dam nu och fyller själv snart 5 år, jösses vad tiden går.

Kram Marie och Wippa

Mycket annat & lite betong sa...

Nej, nu får vi hoppas att hon ser till att Malterapporten kommer lite oftare.
Matte måste lita på dig nu när hon köper nya mattor. Så bra!
Hoppas att du snart får träffa mormor! Skönt att hon är bättre.

Ha det bra Malte!
Kram Agneta

Ölandsvindar sa...

Efter en rad med flattar och efter det en gul och en brun labbetik vet jag precis hur det är med lite tugg här och var och strumpor och skor utspridda över hela huset och frysen fylld av fåglar och kaniner till träningspassen. Nu har jag en australian shepherd och hon bär inte runt på något annat än sina egna leksaker.
/Kerstin

Godastunder-tokigaidéer sa...

Vilken fin Malte du har, han likar vår Alvin som vi hade innan Zelda kom, båda gula labradorer. Jag är ny läsare på din blogg och jag kommer åter.

Kram Anna