måndag 3 februari 2014

IDAG ÄR DET SOLMorrn på er, här kommer en liten måndagshälsning. Vaknat till en underbar dag med sol och plusgrader, om ni visste vilken fågelkör vi har idag på Bossgård, dom är visst lika glada som jag över februarisolen.

Har fått liv i nätbutiken igen. Den har legat i dvala väldigt länge med väldigt få varor. Är ju alltid en lugnare period i butiken under januari så nu har jag kommit till skott...
Ett 70-tal nya varor lades ut igår så nu finns det lite nytt att välja på och nätbutiken hittar du HÄR
Idag ledig dag...ska ta det lilla lugna och bl a träffa min raring Siri som på lördag fyller 1 år, livets efterrätt och det är det verkligen, LYCKA 

Ha en fin start på veckan, glömde skriva att fjärilen är en tavla som kom i veckan från danska Vanilla Fly och den finns nu med i nätbutiken, ha de, måndagskram VIOLAN

7 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Sol ute sol Inne sol i hjärtat sol i sinne!
Önskar dej en fin vecka
kramar Kathrine

lisashus sa...

Ja, jättehärligt med lite sol - ÄNTLIGEN! Jag trodde knappt den skulle orka igenom dimmorna! Skönt med en ledig dag kan jag tro!
Ha´t så fint med lilla Siri!
Kram
Lisa

Black Iris sa...

Jodå, även hit har solen letat sig... Det var hiskeligt grått och trist på förmiddagen men nu strålar solen på mina skitiga fönster..

Kram Maidi

Rut och Signe sa...

Jag lever just nu i ett euforiskt tillstånd med mitt söta barnbarn Alvin, idag tre veckor! Så härligt att få njuta av en så liten krabat på nära håll.

Ha en fin vecka, kram Marie

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Solen och vårkänslorna har hittat hit med :)
Fågelkvitter och takdropp... snälla stanna kvar :)
Hoppas allt är bra med dig.
Stor kram
Jessica

Hajan sa...

jAA, MAN BLEV FAKTISKT SOM EN NY MÄNNISKA IGÅR.
SÅ HÄRLIGT MED EN SOL SOM KOM FRAM
EN NÄSTAN KLAR HIMMEL.
MEN MÅSTE JU VARA ÄRLIG I DAG ÄR LIKA GRÅTT SOM I FÖRGÅR, HI HI
SÄ ÄR DET I LIVET MED.
KRAM FRÅN HAJAN

Mariette Leiner sa...

Så härligt, njut av din lediga tid! Ska kika in på din web-butik och se vad du har där, gillar ju verkligen det du visar här på bloggen så...Det glädjer mig att du gillade min väska, tack för det.
Kramar