torsdag 26 februari 2015

VILDE MALTE


En som inte var glad att åka hem idag ifrån vattenhålet. Igår njöt vi utav vårtemperaturer och värmande sol emot söderväggen och satt ute flera timmar. Så klart man trivs då även om man är fyrbent. Malte har en jättealtan att springa omkring på och är en herre som har järnkoll på sina ägor. Här går ingen in utan bli utskälld.

Blev inspirerad utav vårvärmen så vårfärgerna kom fram som synes och han matchar ju inredningen bra....

Hur är han då undrar säkert många.Jooo lite har han väl lugnat ned sig men fullvuxen är han inte, alldeles för barnslig och omogen ännu och hittar fortfarande på rackartyg om man inte ser upp. 

Men ska inte klaga, när vi är ensamna så är han faktiskt himla lugn men om någon i familjen kommer hem eller vänner så triggar det upp den här herren och då har han inte tid och sova eller vila utan då ska det busas och lekas.

Såg ett program på 4:ans godmorgontv och där skulle en gul hanlabbe omvändas...hihi..var vilde Malte upp i dagen och enligt Fredrik Steen som finns det bokstavskombinationer även inom djurvärlden och detta hade nog denna labbe...tycker det låter bekant, har alltid sagt att någon bokstav fattas på den här...

Nu fyller han snart 4 men om ett par år kanske vi kan säga att han är vuxen :-)

Hoppas ni har en fin dag, kram VIOLA

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var roligt och få en Malte rapport, har för mig du skrev för något år sen att han lugnar nog ner sig.... eller inte. Malte är nog en Malte med full fart, men jättebra att han har en lugn sida också. För vem blir inte glad om det kommer gäster.
Kramar/AM

Mamma C sa...

Det verkar ju sakta gå framåt i alla fall. Eftersom han kan vara lite lugn i mellanåt :)
Riktigt vårfräscht på bilden.
Kram Mamma C

Torpliv sa...

Alltid lika kul att få läsa Malterapport, och fantastiskt roligt att få se dina inlägg här på bloggen igen. Du har ju så fint, både i dina hus och i butiken!
En fin helg önskar jag dig!
Kram Petra

Hajan sa...

Min dotter sa nu är Viola tillbaka
och lilla Malte.
Underbart att höra att han inte blivit fullvuxen på en gång.
Det är ju om sådant vi vill höra.
Det bliver en stilig man av honom med.
Lita på mig.
kram Hajan

G:a Affären sa...

Så roligt att även Malte trivs vid vattenhålet. Det känns säkert tryggt att han är med dig där även om han ibland hittar på rackartyg. Personlighet gillar jag, även hos hundar!
Tänk att han snart fyller fyra...en kille i sina bästa år!

Kramar /Cia