söndag 31 oktober 2010

EN LÅNG DAG

GOD MIDDAG, så bra att dygnet har en extra timme...så hann jag äntligen med att fixa bloggen..när jag gjorde en ny mall så förvandlades högermarginalens bilder till en storlek mindre...






Så nu har jag måttanpassat varje bild till ramen och bytt ut samtliga...de tog sin lilla tid vill jag lova..en hel fm..men nu är det gjort och jag blev nöjd...många bilder har funnits sedan jag började att blogga och det har ju gått några år..så nu är den uppfräschad..:0)







Annars har det varit en lugn helg, har märkts i butiken att det är höstlov...var nog den lugnaste lördagen på länge..så då kunde man passa på att förbereda inför julmarknaden, bara två veckor kvar och fixarlistan den är lång kan jag lova..







Så här ser det ut på soffbordet uppe i allrummet..en stor ljusbricka med vita ljus som sprider sitt lugna sken om kvällarna..







Och vårtemperaturer det har vi hos oss på ostkusten ca 11 grader varmt..men jag gnäller inte..klarar mig så bra utan kylan..







Har ni inte varit inne och tagit lotter så titta in på det tidigare inlägget, hoppas ni vill vara med mig och fira...imorgon ska ni få höra en saga om en liten husmus på Bossgård och vad den lille rackaren ställde till med..

Ha en SKÖN söndag, stora kramen från eran VIOLAN


25 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Låter spännande då måste jag kika in i morron. Nilla

Marie//Tekla Maräng sa...

Aha det låter spännande med husmus historien i morgon.
Kramar:)

Fågel Blå sa...

Hej Viola!!!!!
Så mysiga bilder drån dej!
Ha en fin Söndag!
Kram Kathrine

Pysselpalatset sa...

God eftermiddag kära Viola, och välkommen hem. Låter som du haft det riktigt skönt... Härliga bilder på värmande ljus. kram J

Mamma C sa...

Skönt med en extra timme idag tycker jag med. Satt mig ett tag vid datorn nu efter hemkomsten från pappa. Har de små råttorna kommit tillbaka igen. Nu ska jag kila vidare till förra inlägget och klippa åt mig en lott.
Synd att jag missar din julmarknad, då är jag i värmen.
Kram Mamma C

Maud sa...

Då var länkandet klart....
Spännande med en husmus;P
Ha en skön söndag...nu bär det av till gamla Mor en lite sväng...
Kram Maud

bakom berget sa...

God middag i stugan! Det ser väldigt lugnt och fridfullt ut hos dig idag. Här råder samma lugn. Det har varit en skön och varm söndag. Jag förstår att du har tusen saker att ordna med inför marknaden.Undrar just vad den lilla råttan har hittat på för hyss hos dig?
Ha en go kväll.
Söndagskram från Åsa.

Elzie sa...

Vi har inga husmöss (vad jag märkt!!), men däremot i garaget. Där fångas dom nästan dagligen och jag tycker det är så otäckt att tömma fällorna så det får gubben ta hand om, haha.
Låter så mysigt med marknad och jag hade gärna åkt dit, men dels är det lite långt och dels jobbar jag. Vad ovanligt!!
Ha det så gott.
Kram Elzie

annette sa...

Ja, i och med att jag inte ställde om klockorna igår så blev det en extra timme;)
Underbar eftermiddag, jag piggnade till rejält trodde nog att våren var här igen, fast så är det ju tyvärr inte, redan mörkt men det är bara att ta fram stearinljus och försöka överleva november, sedan går det bättre igen när advent kommer.
Även om Du givetvis vill ha kunder så är det ju positivt att Du hinner med att förbereda annat Du måste förbereda, allt har en mening!!

Ser fram emot berättelsen om musen, bara Du inte har några bilder på den, då får jag blunda;)

Ha en skön kväll!

annette

Madame Morell sa...

Goddag. Kul att du har hittat till mig så att jag hittade dig! Nu ska jag kika vidare på din blogg.
Jessika

Huset vid ån sa...

Välkommen Hem till mörka o höstiga Sverige!

Hoppas att du haft det bra....
Kram Therese

The Secret Garden sa...

Så fin bloggen blev! (det var den ju förut också men visst känns det frächt med nåt nytt ibland) Det knepiga är ju att saker, som det där med bilderna, händer när man ändrar mallen.

Ska bli spännande att läsa om den busiga husmusen. :)

Ha det gott!

EM sa...

Så fräsch du har det här inne efter din storstädning.
kram elsamarianne

♥ Pia... sa...

Gokväll på dej.. Du om jag inte sagt det förut så säger jag det nu.. den nya mallen du har är så fin.. har varit inne och nosat runt på en del mallar men får inte till det.. Jag vet ju att man ska ändra på vad det nu heter htllm..??.. en massa saker . Men du har då lyckats bra. Ja det tar sin tid att sitta vid datorn. idag har jag bara suttit lite nu på eftermiddagen när mörkret har fallit och det är lugnt runt omkring mej..då jag sitta här med gott samvete:).. Husmusens historia..låter spännande..då får man väl kika in här i morn kväll då efter jobb och husgöromålen ..
kram..Pia

lavendel mio sa...

Hei
Så spennende, gleder oss til husmus historien:)
Koselig høststemning hos deg:)
Ha en fin kveld, klem Hanne

Kamomilla sa...

vad fint du har här!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Skulle tro att din hus-mus inte är så snäll som min lilla Tindra, ska bli kul och höra vad den gjorde.
Stämningsfulla bilder hos dig idag.
Kramar
AnnaMaria

Mitt hvite hus sa...

Ja deilig me den ekstra time..føler jeg har fått gjort masse i dag OO)

herlige stemningsbilder.. godt emd en stille helg slika t du får ordnet med juelmarkedet vel..

gleder meg til hsitorien =))

nyt kvelden..

klemmer

Cc sa...

Så fint du har gjort om på bloggen. Även jag borde ta tag i min egen men naturligtvis räcker inte tiden till. Ha en skön vecka . Kramen

lottens vita och gröna sa...

ohhh vad fint det blev med nya mallen! härliga bilder du visar, även fast det är rätt milt så är det ju underbart med massor av tända ljus!
må gott vännen, varmkram lotten

lottens vita och gröna sa...

ohhh vad fint det blev med nya mallen! härliga bilder du visar, även fast det är rätt milt så är det ju underbart med massor av tända ljus!
må gott vännen, varmkram lotten

Nyanser av vitt sa...

Julmarknaden närmar sig med stormsteg. Tid fattas i mitt liv just nu men det ska bli så himla kul. Hur var det med bord? Kunde ni fixa ett till mig?
KRAM

vadmalen sa...

Goddag i stugan. Nu var det ett tag sen jag var inne hos dej och vad fint du har gjort om bloggen. Det blev ju snyggt! Jag har också mitt andranamn i min blogg. Det har jag fått efter min mammas namn.
Och så fick jag se tävlingen oxå. Väntar på den lilla berättelsen.
Kram
Birgit

Cajsas Faster sa...

Snyggt med alla bilder i högermarginalen.
Klart jag kommer på julmarknad hos dig! Tar med mig några vänner!
Kram

skifferhuset sa...

Hej Viola! Härligt med alla ljus, de ger en sådan ro! hoppas du hinner fixa allt till julmarknaden? Måste vara mycket att göra! Ha en skön dag! Kram Iréne