fredag 8 juli 2011

VATTENHÅLETS ROSOR

Goder afton, eller kanske jag ska säga god natt, har visst fått en ny vana... att göra sena inlägg..har nog med värmen att göra..så här dags börjar man bli pigger igen...



Kan inte säga att blogginspirationen är på topp..blir visst längre och längre mellan inläggen..

Nästa vecka är det faktiskt 3 år sedan jag började att blogga...kanske inte underligt att inspirationen börjar sina..tycker man skriver om samma saker och visar välbekanta bilder..



Här jobbas det på i värmen men imorgonkväll styr jag återigen kosan till vattenhålet



Antar att många utav er har nu börjat er semester...för mig blir det faktiskt 3 lediga dagar i rad så det blir en minisemester :)



Nu ska vi se om Blogger klarar av att lägga ut detta inlägg... herr Blogger har förvarnat att det inte går att spara...:(




Önskar alla som tittar in en skön helg, kramen från eran VIOLAN

20 kommentarer:

Cc sa...

Ha en väl förtjänad ledighet. Jo du det är lika illa här med med bloggandet. Kram

EM sa...

Det går lite upp och ner med både blogg och allt annat nuförtiden. Speciellt vädret. Fuktigt o klibbigt. Gillar inte.
Måste vara lite trött, för när jag såg dina fina rosor så kände jag en rosendoft. Det kan inte vara mina skräpiga sorter som jag inte ens ids ta in. Så du måste ha uppfunnit doft-bloggen, eller så borde jag gå och lägga mig...:-)
Väldans fina blommor i alla fall.
kram elsamarianne

Margrethes hus og hage sa...

Så nydelige bilder, Viola! Kos deg på fridagene dine :)
Hilsen Margrethe

Anna sa...

Underbara blomsterbilder som vanligt!
Här vankas välbehövlig semester, tidigt sön morgon sitter vi på ett flyg till Rhodos!
Kram Anna

Hanna sa...

jag tycker i alla fall du visar fantastiska bilder och alltid lika mysigt att läsa din inlägg.
Kram
Hanna

Pysselpalatset sa...

TRe år, tänka sig... För oss läsare är det ingtet slentrianmässigt över din blogg... Blir alltid lika glad över dina inlägg.. kramen Jeanette

Unknown sa...

Så vackra rosor!
Det finns ju en hel del att göra förutom att blogga, om man säger så ;))
Jobba lugnt och ha en härlig minisemester!
Kram Allis

toves sammensurium sa...

Det ernok ikke bare med deg det er dårlig med livstegn viola...visst legger jeg ut et og annet innlegg,men kommentering blir det lite av.Ikke fordi jeg ikke vil men nå n¨år jeg låner Gubbens pc så er det ikke så enkelt å kommentere,et forferdelig styr...men jeg håper jeg får det til nå:)
Vakre rosebilder er aldri feil,og gir ihvertfall meg enda mer inspirasjon til å fortsette jobben utenfor huset...der er nemlig mye å henge fingrene i og det skal bli deilig når jeg endelig kan begynne å plante roser,peoner,lavendel.,...nydelige blomsterbed i rosa og blått:)
Denne tiden må man nyte ute om man kan og været tilltaer det,så får blogging bli blogging når det passer...det skal du ikke ha dårlig samvittighet for :)))
Ha en herlig helg Viola :))))
toveklem:)

bakom berget sa...

Ja det går verkligen i vågor, det där med blogginspirationen. Men jag skulle nog inte vilja vara utan bloggandet och dina inlägg är så inspirerande att läsa. Inte alls tråkiga eller upprepade på något vis. Du slutar INTE! Så mycket du vet det!! :( Ha ha...
Snart är det höst och då sitter man där med datorn i knät och skriver inlägg mörka regniga kvällar och då flödar inspirationen till att blogga igen.
Ha en fin helg nu! Vi hörs snart!
KRAM o PUSS!

Rut och Signe sa...

Ha så skönt på ledigheten! Vilka otroligt vackra rosor du har. Vilken ljuvlig färg. Vi har vår sista lediga helg sen börjar jobbet igen på måndag och ett helt år kvar till nästa semester. Deppigt! Kram Marie

Cajsas Faster sa...

Ha det skönt i värmen!

Kram Marie

Eva Linnea sa...

Blogger får nog värmeslag mellan varven, det krånglar lite väl mycke´. Jag har bara mobil uppkoppling till internet här i Nöbbele och det gör ju inte saken bättre. Jag tappar kontakten med omvärlden ibland.
En skön fortsättning på helgen önskar jag dig också!
Kram från Eva Linnea

Ullis/Leva på landet sa...

Blir senare kvällar här också, med det är också skönt. Härligt att du får riktigt långledigt för att vara för dig. Njut då riktigt mycket

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Anette sa...

Helt underbart ljuvliga rosor du visar.
Ja lite bloggtorka kan vi nog alla få ibland o sen rätt som de är flödar de igen :)
Ha en skön Söndag
Kramen Anette

liven sa...

Heisann Viola
Så vakre roser du har :o)
Her blir dessverre rosene ødelagt av alt regnet.....så nå vil vi ha fint vær!!
Jeg plukker inn etterhvert for å nyte skjønnhetene :o)
Ja tenk tre år....er lenge det!
Inspirasjonen tar seg nok opp....liker så godt å se bilder fra ditt liv!
Kos deg i Vattenholet :o)
Klem!!

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Underbara bilder!! Jag är inte heller så flitig när det gäller inlägg. Vad skönt att få tre lediga dagar i allafall :) Jag har mitt allra första sommarlov sen jag började min lärarkarriär och det är helt underbart. Blir lite stressad att det går så fort dock, jag som skulle hinna med så mycket!! ja ja...
Må så gott
Kram Marie

LOPPISLIV sa...

Halloj där Violan! Så fina rosa rosor du visar. Ohhh vad det låter gott med en liten minisemester, passa på att njuta av lata söndagen nu och må så gott i ditt lilla vattenhål ( gillar det namnet, låter så härligt :-))

Kraaam Paula

Johanna Stålros sa...

Samma här, särskilt på veckorna när man jobbar...fina rosbilder. kram Johanna

Snögården sa...

Vad härligt med minisemester.
Har heller inget långledigt men det får gå en då.Håller med om det du skriver om inläggen men det det märks inte på din blogg allt är så vackert.
3 år går fort alltid lika roligt att besöka din blogg.
Ha en härlig söndag kram anni

annette sa...

Skönt för Dej med en minisemester nu i värmen, brukar ju vara lite bättre luft vid kusten så Du har det säkert ganska så skönt, här är det åskvarmt och rejäl skur kom på eftermiddagen.
Du, jag stack direkt och köpte en gps när Du skrev som Du gjorde, och med tanke på alla mil jag kört fel i min dag så är det nog välinvesterade pengar;)

Ha det fortsatt skönt!

annette