fredag 25 november 2011

NU ÄR MAN LADDAD

Morrn, min frukost intages i köket ihop med ett milt sken..skrev ju för en tid sedan att vi hade fått en allvarlig sjukdom i familjen..men något gott har den fört med sig..


Vi har fått lagt om vår kost..nu ser frukostbordet ut så här..man laddar med havregrynsgröt med nyttigt tillbehör..:) och visst mår man alldeles utmärkt efter detta intag..


Det blev ju ytterligare en fönsterbild idag...får väl snart döpa om bloggen till Violas fönster..:) men var ju bara tvungen att visa mina amaryllis som nu blommar lagom till advent..Vilka skönheter...den här minivarianten har jag icke haft tidigare och den har ljuvliga blommorDenna fredagsmorgon ser det ut så här utanför köksfönster, ser ju riktigt lovande ut..


Önskar alla som tittar in en härlig fredag, ha det gott, kramen från eran VIOLAN

10 kommentarer:

lisashus sa...

Du har så fina fönster att det nog aldrig kan bli för mycket - dessutom har du ju många!
Vilken jättesöt amaryllis och den gör sej verkligen!
Du har lyckats fånga det vackra morronljuset med dn rosa himla, det lyckades inte jag med, men vilken vacker morgon - mild och vacker!

Tackar för en mysig glöggstund i ditt glashus igår!

Ljusstaken gör sej fantastiskt fint på symaskinen! Den gamla maskinen har verkligen fått en renässans efter att ha stått i "skamvrån" på vinden i så många år!

Ha en härlig fredag!
Kram
Lisa

Cc sa...

Fönstret är så fint så mer av den varan. Här stormar det som tusan. Köttbullarna står i ugnen, lite sömnad är det tänkt här nu. Kram

Elzie sa...

Vi tål nog lite fönsterbilder. Speciellt när dom är så vackra som dina. Den där amaryllisen var verkligen söt. Och alldeles lagom hög.
Hoppas du får en fin dag.
Kram Elzie

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Trevlig adventshelg på Dig! Härlig amaryllis, så fin! Förstår att Du nu är laddad. Ja, gröt är inte fel. Jag tar den till min lunch nu....
Carin

annashusidingtuna sa...

Hej!
Ååå blommar dina amaryllisar redan...här har jag inte ens hunnit med att inhandla några..
Ha en bra fredagkväll.
Kram Anna

Härliga Livet sa...

Det är så mysigt att titta på dina fina fönster bilder. Blir kanske så mot julen. Det är ju mycke med ljus och blommor då.
Önskar dig en skön Advent helg.
Kram Kram

G:a Affären sa...

Det låter bra med en sådan frukost!
Så fint din amaryllis blommar, jag gillar också den korta varianten.
Önskar dig en fin helg
/Cia

Mamma C sa...

Gubben köpte 4 amaryllis idag. Men dröjer nog ett tag innan dom blommar. Jag äter alltid en tallrik gröt till frukost i veckorn på jobbet.
Ha en fin helg.
Kram Mamma C

Mariette sa...

Hej Viola!

Ja nu är det bråda tider även för dig förstås!

Har inte riktigt hängt med i vad som hänt, men frukosten ser sund och god ut!

Och vackra blommor och tända ljus njuter man alltid av!

Ha det fint!

Kram Mariette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Med gröt i magen är man glader hela dagen...tralalala. Jag har lite svårt för gröt, men resen av gänget här äter det ibland. Vilken bra amaryllis som har så kort stängel, jättefint.
Ha en härlig adventshelg
Kramar
AnnaMaria