måndag 8 oktober 2012

MALTERAPPORT


 Äntligen har det blivit min tur...gått över en månad sedan hon skrev om mig...ni undrar väl var jag tagit vägen men här är jag...och som ni ser blivit en tjusig kille :)))
Har faktiskt blivit 16 månader..



Livet har blivit lite lugnare..jag är inte lika intensiv längre säger dom när dom pratar med andra..fnys..det finns hopp...brukar dom oxå säga och får inte lika ofta onda ögat utav matte..fast han är ju fortfarande i slyngelåldern brukar hon då tillägga...har ni hört..

Ska snart träffa min hundcoach igen...och efter dom träffarna så har dom där hemma kört ett annat språk till mig som jag förstår..dom snackar inte lika mkt längre utan visar mera med kroppen vad dom vill jag ska göra och det har gett resultat säger dom...ja..ja..

Självklart får jag mina stolleryck då och då..när man far omkring inne som en virvelvind..tar trappan i ett par kliv i ilfart och fart runt som en galning...och då hör man av den där matte...att han inte brytar sig den där stollen...:/

Och visst snor jag saker ännu :))) alltid roligt att få fart på dom...härligt att bli jagad det livar upp..riva sönder dagstidningen är favosyssla som inte uppskattas..





Det bästa av allt enligt matte är att jag sista månaderna sover hela nätterna...kan t o m sova till 7-8 på morgonen och då är hon nöjd..

Hon har lagt sig till med olika uttryck..du är mattes vovve du..mattes pojke...mattes pussgurka :) och visst kelar vi mkt...har ju gått ned i varv och uppskattar att kela...
Dom säger att jag är alldeles för bortskämd men det vet i katten om jag kan hålla med om detta..
Man kan väl aldrig bli för älskad och omhuldad..eller hur....





Just nu tar jag mig en tupplur i vattenhålet..hoppas på fint väder med många långpromenader..älskar att bära husses handske på dom promenaderna..då är man stolt :)

Ha en bra start på veckan, MALTE OCH VIOLAN
 

22 kommentarer:

Birgitta sa...

Vilken stilig herre du blivit Malte. Lite fart på matte skadar nog inte. Hoppas du får en riktig långpromenad nu och lite godis sedan. Hälsa till matte.
Kram Birgitta

bakom berget sa...

Det låter som om det blir en bra kille av Dig ändå fast matte lät lite tveksam i början du!
Ha det så gott nere i vattenhålet och hälsa matte så gott!

kram Åsa.

toves sammensurium sa...

hihi...pussgurkan!!!Det høres ut som om du begynner å bli voksen...men fremdeles har barnet i deg...og det er vel en perfekt kombinason??Det burde vi jo alle ha!!!
Og skikkelig flott har du blitt...tenker du har begynt å interessere deg for jenter snart???
Kos deg i vattenholet med Violan!
Toveklem;)

katha´s kortmakeri sa...

Härligt liv du lever vännen! Toppen att du fortfarande har BUS kvar i knopp och kropp.
Basse är ute på älgjakt så han har det underbart.
Hälsa "mamma"
Kram Katha

Anonym sa...

Man blir aldrig för gammal för lite bus och kel.
Vakta matte på promenaden.
Kram

Ett ögonblick sa...

Du är allt en riktig SnyggMalte!!!
Du får inte lägga av med allt bus, mattar och hussar måste hållas igång, annars kan dom bli försoffade;) Ta med dig matte ut på en riktig långpromenad och kanske har ni sol som ni kan njuta av också.
Vi har gott om det idag så jag skickar en solskenshälsning
till er båda.

kram lisamaja

lisashus sa...

Malte, du har verkligen blivit en stilig kille och ser ju nästan helt vuxen ut, även om inte allt hänger med hela tiden...!
Ha´t så skönt i Vattenhålet!
Nosgos
Lisa

Rosa i huset i vitt sa...

Du ser så fin ut..ha en bra dag
Hälsa matte

kram Rosa

Fågel Blå sa...

Ohhhhhhhhhhhhhh så fin han är!!!
Helcharmig!
Önskar er en fin vecka!
Njut av ledigheten!
Kramar Kathrine

Linneskåpslycka sa...

Kärt barn har många namn:)
Han är såå fin bus-pojken.

Ha det fint o njut av ledighet o fina promenader:)

Kram

Rosenhäxan sa...

Hej Viola Det var trevligt att besöka din fina butik. Såg en glimt av fina vovven Malte när jag kom fram till dej igår, han låg där på altanen och myste.
Tack för igår ha det gott kram Gittan

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Håller med helt, det var på tiden att snygg-Malte fick ordet. Nog är mattes ljuskronor fina (särskilt den mörkröda stora) men jag har saknat Malte.
Nospuss och kram
AnnaMaria

Rut och Signe sa...

Jösses 16 månader! Vad tiden har sprungit iväg...... Fin och stilig herre börjar du bli i alla fall. Ha en skön ledighet i vattenhålet. Kram

Mamma C sa...

Nu låter det som du har blivit en vuxen grabb. Förstår att matte är stolt då.
Kram Mamma C

Elsa och Helena sa...

Ja Malte du har så rätt så rätt man kan aldrig bli för omhuldad...det borde dom ju förstå:):) Snyggare och snyggare blir du...nu får matte allt passa på dig så att du inte blir bortrövad av någon söt labbetjej:) Det kan du hota med när dom är alltför hårda mot dig:):)

Tacka matte för givande information tidigare ikväll...gissa om jag fnissade glatt.

Puss på er bägge två

Solveig sa...

Så nydelige bilder av din kjære venn!
Nyt dagene og hunden - veldig kjekt med en trofast kompis som viser med hele seg at han er glad for at nettopp du er til;o) Har en pus rundt meg hvor jeg enn står og går - koselig;o)

Ønsker deg en flott uke, kjære Viola! Det er alltid så kos å høre fra deg!!;o)
Klem fra Solveig

salige lavendel sa...

For en søtnos =)) Elaker hunder og har en liten en selv her hjemme også. (Den får plass i munnen til Malte tror jeg nok, haha) Ja, valpetiden kan være krevende, men så blir det jo bare bedre og bedre og man kommuniserer med bare en blick eller et teckn. Herlig!! Kunne ikke tenke meg et liv uten hund, det er så utrolig mye glede! Ha en strålende dag Viola og takk for dine fine hilsener hos meg!

skifferhuset sa...

Stor å stillig har han blivit Malte! En labbe ska ha mycket bus i kroppen! Skriver ett mail om svar till dig! Kram Iréne

Unknown sa...

Så söt han är Malte! Och vilka fina bilder. Känner igen det där med stolleryck. Våran kille på snart 9 år (i feb) får sånna ryck. Sätter ändan under sej och springer som en virvelvind fram och tillbaka i lägenheten, hoppar upp i vår säng och sladdar med madrass och täcke och saker yr omkull om svansen kommer i närheten :) Då kan man inte tro att han e gammal gubbe ;P Men visst är dom härliga! Kram Marina

Roses & Angels sa...

Hhaha lilla söta Malte du är för go♥♥ Bra att du lugnat ner dig lite så Matte din orkar med dig. Å du är så fin. Matte: Synd att man inte är med till marknaden men ska komma och hälsa på er i alla fall. Satsar på vårmarknaden då med ljus mm. Kram

Snögården sa...

Goding där!!
Kram

G:a Affären sa...

Så vacker hund Malte blivit, pussgurkan...
Puss och kram
Cia