torsdag 24 juli 2008

MITT NYMÅLADE KÖK!
Äntligen är vårt kök klart. Det har tagit oss några år att samla krafter för detta projekt. Det blev en sådan radikal skillnad, från 80-talet till det vita.......


Som ni ser är det en köksgång och idag upplever man det luftigt och så härligt ljust. Nu kommer nästa projekt. En del av taket som går till nock har vi målat, resten då? Detta får nog vänta till hösten, så får vi se om en god vän kan hjälpa oss med detta. Just nu är det garderober, innedörrar och lister som får sin vita dos.
Måste erkänna att jag sitter inne en del idag. Finns inte en enda liten vindpust från havet, himlen är alldeles blå och solen gassar. Det är riktig Spanienhetta, men jag gnäller inte, vill ha sol..... Visst har jag längtat efter sol, men just nu är det 27 grader i skuggan och då kan det vara skönt med lite avkoppling - bloggtime. Ses imorgon.......

9 kommentarer:

Lilla Trollbacken sa...

Hej och tack för titten in till mej. Vad fint ditt kök är. Vet inte hur det såg ut innan. Men det blev säkert skillnad.
Hmrf, vi börjar redan känna av att vi har en tonåring i huset. Hjälp, ska det bli värre!!!! (ler lite)!
Kram
Gabrielle

syster doris sa...

Ja ditt kök är sååå fint! Vi fixar fortfarande i vårat kök! Välkommen att titta in hos syster Doris o kolla!!
Kram Tina

Anonym sa...

Hej!
Oj vilket fint kök du har!!
Vi ska renovera köksdelen nu till hösten, det kommer att bli ljus ljus grått med mörka bänkskivor och sånt kakel som du har!

My Lovely Things sa...

Hej!!
Åh vad vackert kök du har..så otroligt fint med det vita mot det mörka trät..
ha det så bra..
kram anna

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja men jag måste ju bara hålla med de andra! Vilket underbart kök!

Det var inte länge sedan vi renoverade vårat och jag minns ännu känslan då man fick tända upp det första mysljuset i det nya köket =)

Kram Anita

Marie sa...

Köket ser jättevackert ut! Vi har likadant kakel, gillar det massor!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Annelie sa...

Hej och tack för att du tittade in till mig! Kul att det är fler som är "färska" i den här världen. Vilka fina bilder du visar, vi har ett bokkök, ljustbrunt. Har så lust att byta ut det till vit, men köket är bara 5 år gammalt så det känns lite onödigt. Men ditt målade blev ju jättefint, kanske det är nåt vi kan göra också. Mycket jobb måste det ha varit.

Tittar in till dig fler gånger, vi gröngölingar får väl hålla ihop?

Kram Annelie

rosenfröjd sa...

köket blev helt underbart! det är så kul med inspiration när man själv är i färd med att välja kök. Och ert kök är rätt likt hur vi har tänkt oss vårt. Så läckert med kontraster; ljust o mörkt.

Kram/
¨M¨

Älfgärdet sa...

Oj vilken skillnad det blev med köket i vitt mot furan på första bilden! Alla detaljer i köket klara...? I vårt väntar fortfarande några på att åtgärdas...
//Madeleine