måndag 19 augusti 2013

I VÄNTANS TIDER

Hallå där ute, så är det en vanlig vecka igen, sprang på FORMEX dagarna 2 och nog fann jag vad jag sökte..industristilen är fortfarande den som är hetast och det vita försvinner mer och mer..märktes i en del montrar som tidigare var fulla utav kunder t e x chic antique...tror att en del leverantörer måste börja förändra sin stil en del...den vita romantiska eran är förbi..men jag kan ju icke döpa om mig, det får vara romantiska ting även i fortsättningen :) Men även i höst är faktiskt rosa och turkost stort samtidigt som det murriga är inne så nog kommer det att finns urval...själv har jag snöat in helt och hållet på det murriga och även det oranga...kommer nog några bilder om några dagar på...förändring i mitt kök..igen...och så ett nytt badrum..nu är man igång igen då..:)))))
Har ännu en gång hittat massor utav härligheter och hos mig kommer det som vanligt att bli en mix utav den lantliga inredningen men det kommer att bli en hel del åt det murriga och även den mera strama stilen men lugn alla kommer finna sin "stil" i butiken :-)
Här ett lite urval utav 100-tals varor som beställts och har även funnit några nya leverantörer, alltid lika roligt att ta in nya...nu väntar jag på massor utav sändningar inom några veckor, ha en fin vecka, kram VIOLAN

11 kommentarer:

Unknown sa...

Hejsan!
Kul när allt nytt kommer in i butiken, tror aldrig jag önskat sååå mycket att jag hade en butik som när jag gick på formex, var ju såå mycket man velat beställa :).
Pappveporna från vanilla fly var verkligen fina och ett svart vädurshuvud måste jag bara köpa när jag hittar någon butik som köpt in det, gjorde du det?
Ha de gott, kram Ing-Britt

Unknown sa...

Halloj!
Har sett många bilder på bloggar som varit på Formex. Och guu såå mycket snyggt!! Jag tar in mer industri och svart/vitt hemma nu. Det lantliga stilen passar fint på landet. Då får jag en härlig blandning av båda :)
Så grymm bilder på döskallen var. Är det alltså något du kommer få hem? Hur är storleken på den i så fall?
Får nog ta bilden och titta förbi hos dig i höst :)
Ha en fin kväll!
Kram

Birgitta sa...

Vilka härliga dagar du haft på Formex och fått beställa hem nya fina grejer till dej. Kan du tala om för mej, vilka färger jag ska väva i nu? Vill ju försöka hänga med i tiden.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Ett ögonblick sa...

Det verkar ha varit riktigt bra på Formex denna gången. Det behöver "blåsa lite nya vindar".... känns som att jag ligger lite rätt till vad gäller färger;) kul!! men jag önskar att jag hade haft stor butik igen och kunnat köpa in det jag gillar, det var ju som julafton varje gång det kom varor...suck...saknar...
Det blir spännande att se vad du ska visa i nästa inlägg... orange... snyggt!!!
Här har vi idag sol från klarblå himmel men det är höstluft och daggvått...
...så lite sol till Dig!!
kram lisa

Rosa i huset i vitt sa...

Den väckarklockan var snygg...vill jag nog ha. ha en bra dag
kram Rosa

Eva Linnea sa...

Då blir det rena rama styrketräningen för Viola i veckan som kommer!! Inte behöver du tänka på att gå på gym och träna, eller hur? Får se när jag har vägarna förbi nästa gång. Tyvärr ser det inte ut som om det blir förräns till julledigheten. Men det kan ju vara bra att ha nå´t kul att se fram mot.
Ha det gott!
Kram från EL

Hanna sa...

Vilken fin väckar klocka.
Förstår att det är både spännande, roligt att gå på formex.
Ha en fortsatt fin vecka.
Kram
Hanna

Elsa och Helena sa...

Ser med spänning fram emot förändringarna i kök och badrum. Snyggt är jag säker på att det blir.

Puss på dig...

Unknown sa...

Älskar klockorna och fjäder kudden. Riktigt snyggt. Jill

Lilla Rummet sa...

Alltid lika roligt med Formex med alla nyhet att frossa i och inspireras av.
I höst är det mycket afrikanska influenser. Detaljer i trä, stål och läder samsas med silver,koppar och guld. Har sett mycket svart i inredningen igen. Kul.
Ha de gott
Kram Britt

Sofia sa...

Helt rätt! =)
Ska bli spännande att se vad du får in för nyheter...
Kramis Sofia
ps. kul att se dig på mataffären.... de är ju inte varje dag! =)