tisdag 12 januari 2016

BLÅTT ÄR FLOTTBlått.....så vackert och fräscht. Det blå var stort redan förra året men är betydligt större i år och är här för att stanna och det är jag glad för. Tycker det blå  är så fint på våren och till sommaren. 

Här bilder från Miljögården som är en av mina leverantörer och redan nu har vårvarorna kommit till butiken. De mönstrade skålarna är hemma och flera fina handdukar m m 

Hade stängt en period i mellandagarna för att kunna renovera butiken. Så nu känns det som jag fått en ny, bilder kommer...mer än nöjd

Ha en fin dag, kram VIOLAN

3 kommentarer:

Eva Linnea sa...

Håller med, blått är flott!
Kram

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Blått är verkligen flott och som allt annat hos dig så vackert.
Stor kram
Jessica

Hajan sa...

Oh vad jag tyckte om min Blåvita period. Allt gick i blått, jag till och med målade
skåpsluckorna blåa. Målade soffan vit, sydde gardiner i rutigt blått och vitt.
Sofföverdraget var också blått och vitt. Så roligt det var.
Nu är man för gammal, det man vill göra har man inte råd med. Det var ingen höjdare att bli pensionär, absolut inte ekonomiskt. talade med min son här om dagen, just om detta Han är 58 nu, han sa man vet inte ett dugg hur det blir med pensionen.
Och inte kan man lite på det man satsat på, för många av dessa finns inte kvar på marknaden. Kinas ekonomi går ju jättedåligt nu. Nu är det bäst jag slutar, för nu har käringen kommit upp i högvarv. ha.ha så kan det bli. Det är svåra tider överallt nu, utom för Kommunsal. Man tror inte sina ögon eller sina öron.
kram Hajan