söndag 13 juli 2014

SUCCÉ


God Morgon, igår var det premiär för Vikbolandsmarken och det blev verkligen succé
Besökarna uppskattades till ca 8000 och gissa om det var knökfullt i butiken hela dagen från 10-17 och nu är det bara att ladda till nästa marknad, min egen finloppis/sommarmarknad den 19/7 10-16 och den är både välbesökt och omtyckt, är verkligen kvalité på det som säljs och inriktningen är lantlig inredning....kommer finnas både gammalt och nytt, rekord i år med säljare: ett fyrtiotal kommer


Så idag känns det att man har en kropp men vad gör det när man får träffa så många trevliga människor
Nu är det dags att äta en stärkande frukost och bege sig ut till lagret för att fylla på i butiken för en ny jobbardag väntar :-)


Som ni ser kunde jag inte motstå de nya skolplanscherna som kom i veckan....i ett sommarkök måste man ju bara ha en sådan, finns oxå som vit luktärt

Önskar alla som tittar in en härlig söndag, kram VIOLA

3 kommentarer:

lisashus sa...

Jag kan tro att du fick en "släng med av sleven", så mycket folk som var här!
Själv strosade jag runt i flera timmar, hade ju en av de uppträdande boende hos mej och hade lite ansvar där. Jättefin marknad och så himla kul att det blev sol! Nu hoppas vi att det blir samma fina väder nästa lördag!
Kram
LIsa

Mamma C sa...

Jo visst var det mängder utav folk alltid. Nästa helg är vi barnvakt åt lille Axel. Så jag är glad att vi gjorde ett besök igår. Det går ju några år mellan varven som jag besöker dig.
Kram Mamma C

G:a Affären sa...

Så roligt att det går mer än bra! Det är du så väl värd.

Kramar
Cia