måndag 28 juli 2014

UNDERBARA SOMMARDAGARHallå där ute, var ju så flitig på bloggen i juli men så gick luften ur mig när värmen kom :-)Det ska bli närmare 30+ även idag och en blå himmel är det i Västerviks skärgård. Har faktiskt unnat mig 9 dagars semester så här har det varit lugna dagar med bad, sol och bokläsning. Jobbet kallar på mig på onsdag och då får man jobba tills slutet av oktober när den traditionella Spanienturen blir av men vad gör det när man har världens bästa jobb. Hoppas ni har en skön sommar och njuter utav det fantastiska vädret. Nu ska jag ut och inta solstolen med en god bok. Ha en fortsatt skön sommar, kram VIOLAN

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Förstår att du har lite semester som egen företagare, men som du skriver, du har världens bästa jobb. Så roligt med besöket av lilltjejen, sånt piggar upp rejält.
Ha en fin sommarvecka
Kramar/AM

lisashus sa...

Härligt med lite semester efter all intensitet som varit! Ja, nu borde man ständigt vara vid vatten!
Själv håller jag mej mest inomhus med stängda dörrar och fönster. På torpet går knappt att vara som det gassar där.
Ja du, inget regn fick vi igår och det verkar inte bli något idag heller...*pust*! Vissa ställen har ju översvämning - ingen vidare fördelning på regnet! :)
Jo, vi kan väl höras när du kommit hem.
Kramar
LIsa

toves sammensurium sa...

Hei Viola - jeg tror det er flere enn deg som har mistet bloggelysten i varmen,man mister nesten lysten til det meste spør du meg ;)
Kan bli helt utslått!!!!!

Her venter vi på regn som er sårt tiltrengt,men det lar vente på seg.

Du har sikkert travle dager i varmen også,håper mange finner veien til deg i sommer!!!

Prøv å nyte innimellom!

Toveklem .)

Hanna sa...

så fina bilder
HA EN BRA DAG
HANNA

Mamma C sa...

Så skönt med lite semester för dig. Och du prickade in den helt rätt i och med det fina vädret också.
Kram Mamma C

Ann Kåge sa...

Hej och tack för senast. Jag var riktigt trött när jag packade ihop mina grejer för det blir ju väldigt intensiva dagar när det är finloppis. Skönt att du kan ta lite semester, det behövs för att få nya krafter. Tog också några dagar ledigt. Jag är så glad att jag får vara med även på septembermarknaden. Men var det den 20:e.
Ha en skön start på augusti!
Kram Ann