torsdag 26 januari 2012

MALTERAPPORT

 Morrn, nu är det dags igen..en hel månad har gått sedan ni hörde något ifrån mig och idag har jag blivit 8 månader..


Är fortfarande lite surt här hemma sedan jag välkomnade henne i söndags..hon hade ju varit borta i 4 dagar och jag var ju sjövild när hon kom hem..


Kunde ju inte rå för att hon trädde fram sin skalle när jag ska pussa henne...hon hannn bara hem och så blev hon surmatte igen..typiskt




 Men efter hennes samtal med försäkringsbolaget så är jag lite poppis igen....glasögonen kommer "bara" att kosta 1500 kr istället för 8000..det var väl bra så nu kan hon sluta att sura...rätt som det är så går hon omkring och muttrar och blänger på mig..


Vet inte vad det tagit åt henne..hon drillar mig varje dag inne...kör dressyr titt som tätt och likaså ute...det är bara att göra som hon säger för då får jag massor utav godbitar så det är bara att hålla god min...men självklart får jag mina stolleryck då och då...har lyckats avverka en matta till..jaaaa..ni förstår..hon blev inte glad..




När jag snor sådant jag inte får ha så far jag alltid iväg under soffan i hallen..inte så smart säger hon..

Hon tycker jag avslöjar mig med denna plan och så slänger hon sig raklång på golvet och ålar sig under soffan och skäller på mig och tar tillbaka mina byten..t ex strumpor, skor, tidningar, stenar från utepromenaden m m

Nu har matte fått ett stolleryck..telefonen ringde häromdagen och det var gammelmatte...hon undrade om vi ville gå en dressyrkurs...precis som jag skulle behöva detta...fnys...men det kanske blir okej för 3 st utav mina syskon ska även gå denna kurs...börjar nästa tisdag..rapport följer..

Är nu inne i min könsmognadsperiod... dofterna börjar bli intressanta utomhus. Det sägs att det är den tiden då hunden blir som jobbigast...den värsta perioden är inte över..kanske blir det riktigt livat här framöver...det ser jag fram emot men inte matte...tror jag.. :)

Ha en bra dag, kramen från Malte och Violan

17 kommentarer:

Cc sa...

Vad stor han har blitt. Fast jag tror han kommer lugna sug när han blir lite äldre, hoppas kan man ju. Fast söt som socker då kommer man väll undan med allt. Kram

Fågel Blå sa...

Åhh så söt han är din Maltegubbe!!!'
Men jag kan tänka mej att det rör sej mycket bus i han.
Ha en fin dag
Kramar kathrine

Mitt Stugliv sa...

Hello!

Oj vad han växer. Det är så kul att läsa hans tankar.
Hoppas du hade det bra på Formex med många nya inköp. Jag är jätte nöjd och kan knappt bärja mig till allt fint kommer.

Ha en fin torsdag
KramKram
Lotta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilka ögon, söt men livlig. Bra att glasögonen blir billigare. Och det kan nog bli livat framöver, speciellt om det bor någon snygg tik i närheten....
Underbart foto på surmalte på mattan.
Kram och puss
AnnaMaria

Birgitta sa...

Så stor och vacker du blivit. Bli inte allt för mallig nu. Lite bus får allt matte tåla, men akta hennes glasögon för det är inga billiga grejer. Hoppas du får roligt tillsammans med dina syskon.
Kram Birgitta

Unknown sa...

Hejsan!
Så stilig herre du börjar bli och leka lite och tramsa det hör väl till. Kanske du kan akta mattes nya glasögon bara, trots lyckan att de inte blev allt för dyra.
En dressyrkurs kan säkerligen bli riktigt kul. Kanske om du har tur kommer det även någon pingis dit som luktar gott ;).
Ha de gott och hälsa matte, kram Ing-Britt

Den Grønne Baljen sa...

Hei Malte... Kjekt å høre fra deg igjen... Høres ut som matmor er litt sur på deg av og til.. skal love deg at hun blir fort glad igjen... du gjør akkurat som meg.. jeg også stjeler... men prøv deg ikke på maten til matmor.. det liker ikke min iallefall.. hun lar ingen ting ligge fremme av noe spiselig og godt.. Hun sa det til alle de andre tobeinte i familien og..så nå har de sluttet å gå fra maten sin og.:Men briller og sokker og sko..kan jeg fremdeles få tak i.. Men matmor springer ikke etter ...så det er ganske kjedelig.. Men når jeg tar lekene mine ...ja da våkner hun opp... Moro=)))
Så prøvde jeg å rømme noen ganger... kjente deilig duft fra damer vet du...jeg bare måtte... men så en dag ble det slutt på det og... da hadde en dame funnet meg og levert meg til Fant.. et sted der løs hunder blir levert.. tror det kostet matmor mye penger å hente meg... så nå går jeg med bånd i hundegården min...litt kjedelig..men men...
Gleder meg til å høre hvordan du har det på kurs...

Voff voff Eyas...

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Du Malte! Om "surmatte" har lagt sig under soffan i hallen... Då har du nog gjort ett bus för mycket... :) Men så länge hon fotar dig, under soffan så är det nog ganska ok ändå, tror jag. Och hon kanske är lite stingslig nu ett tag, efter det där med glasögonen, även om det blev billigare. Nästa gång får du ta ett lite mindre krumsprång, bara ett tips!
Det finns säkert ett antal sköna "damer" som har spanat in dig, så du har nog många att välja på.
Kram
Marie

Carina sa...

Jösses vad charmig Malte är! Det är jättekul att få ta del av Maltes bravader, kanske mindre kul för matte & husse men vadå charmen överväger allt.
Kramar Carina/Hjo
kattarsel@live.se

lisashus sa...

Det låter som ni gnetar på matte och du! Jag förstår att hon fortfarande har fullt upp med alla dina hyss!:) Och värre ska det bli alltså! Jisses du!

En söt hund är du - såhär på bild i alla fall!
Nosgos
Lisa

Country Hill sa...

Du är allt en bra stilig kille du Malte och så fin du blir på kort.
Skönt för matte att glasögonen blev billigare, hälsa henne att jag ringer nästa vecka.
Kram Lena

Mamma C sa...

Hej på dig lille Malte bus. Jag tror nog du skulle må gott av att gå en liten lydnadskurs. Så slipper du se matte med en massa rynkor i pannan och höra en massa muttrande från henne.
Kramis Mamma C

Norregård sa...

Fina Fina Malte:))

Kram Malin

Lilla Lycksta sa...

Vilken fin och charmig vovve du är Malte. Förstår att din Matte blir lite sur på dig ibland. Nu får du allt försöka charma din Violamatte på valpkursen. Ta väl hand om dig och matte.

Kram Camilla

EM sa...

Å så söt han är! Ja den där blicken känner man igen. Men du, ska ni inte låta kniven vina? Det är nog det bästa vi gjort, och det blir så med lillen med. Det är så skönt när man slipper tjej-problemen sen.
Var en sväng i Gbg idag, och husse var hundvakt, och jösses vad populär man är när man kommer hem. Tänkte på dig o dina glasögon och höll mig på avstånd...
kram elsamarianne

LIVS LYST sa...

Herlig bilde av hunden i den FINE sofaen!!

Ha en god da!

Anonym sa...

Å så fin han är din Malte!
Kram